Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Flight Over Chicago
Collapse
X
-
Ne nu prajuokinaiParašė Nikas Rodyti pranešimąNuotrauka graži. Bet įvertinsiu ją, kaip Chicago gyventojas, kuriam tas vaizdas yra įprastas.
8
Čia ne gatvės lygio nuotrauka kurią mato kiekvienas gyventojas...
Įvertinimas 10. Įspudinga
Comment
-
Seip net per ta trumpa pristatomaji filmuka ta pati sakeParašė siena Rodyti pranešimą-Akmeninės džiunglės-pasakė Tarzanas.
Nuotrauka puiki.
Sake, kad kadangi nei Ilinojui, o tuo labiau Cikagoje, nera kalnu, kalveliu ir kitokiu gamtos stebuklu, tai reikia pradeti statyti dirbtinius "kalnus"
Seip tai yra ir tokiu, ir tokiuParašė Tomasl Rodyti pranešimąVot jus man neišmanėliui pasakykit
, ar tai tik komerciniai ar gyvenamieji,
jai ir taip ir taip tai kokia maždaug procentinė išraiška.
Procentines israiskos tikslios nepasakysiu, bet mano spejimas butu, kad buten sitoje nuotraukoje- gyvenamuju apie 35%, o komerciniu like 65%! Bet kaip ir minejau, cia mano nuoziura
Comment
-
Nesutikciau visiskai su tavimi! Manai is tiek milijonu Cikagos gyventoju yra daug maciusiu toki vaizda? Jeigu taip galvoji, tai labai klysti! O tie kurie mate, tai jiems si vaizdas nera daznas. As asmeniskai pirma karta groziuosi tokiu vaizdu; praejusius du kartus buvau tamsiu paros metu (visiskai kitas "piesinys")! Neskaitant 10,000 tukstanciu (ar kiek ten) Sears Tower darbuotoju, like cikagieciai toki vaizda mato labai retai, arba is viso dar nera mate. Nesupainiok, vaizdas nuo auksciausio Amerikos dangoraizio, nera tas pats, kaip centre nuo suoliuko.Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąNu nuotrauka gražiai atrodo, mums lietuviams, vietiniams tai pasirodytų eilinė nuotrauka, nes atlikimas niekuo neįpatingas
žodžiu palanki gyvenamoji vieta... 8
Nepagalvok,kad as tave uzsipuoliau del tavo duoto 8, nes istikruju, tai net nesitikejau nieko auksciau gauti. As tiesiog noriu pasakyti, kad tie kurie mano, jog toks vaizdelis yra iprasta cikagos gyventojui, tai labai klysta. Vienu atveju, jis gali buti iprstas, jeigu tas zmogus dirba, o tai reiskia, kiekviena diena buna, Sears Tower'i! Jeigu gyveni cikagoje, bet nedirbi Sears Toweri- vis tiek negali pasakoti, kad cia eilinis gatves vaizdelis. Tai tiek...
Comment
Smagu matyti, kad daugeliui forumo dalyviu si nuotrauka visai patiko!!! Aciu uz balsavimus!
Comment