Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius 1919 - 1939 (Lenkijos laikų nuotraukos)
Collapse
X
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąLukiškių aikštės totorių mečetė tikriausiai. Lenkmečiu Gedimino prospektas vadinosi ulica Adama Mickiewicza
Komentuoti:
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąŠita skulptūra buvo medinė ir vieną syk praplovus krantinę Mickevičius pasiilgęs Lietuvos įsmuko į Nerį ir išplaukė į Litwą
Komentuoti:
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąPotvynis. Gal čia prie Neries, matosi paminklas Mickevičiui
http://img.audiovis.nac.gov.pl/PIC/PIC_1-G-4605-22.jpg
Komentuoti:
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Įspūdingos nuotraukos. Gaila, jog neliko nei kvartalo, nei žydų, kurie labiau primena kokius Dwarf'sus, Vilnius buvo pakankamai splavingas miestas, dabar to jau nebepasakysi.
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
1925 Autorius: Bulhakas J
1924 Autorius: Bulhakas J.
1925Autorius: Bulhakas J.
1925 Autorius: Bulhakas J.
vilnius21.lt
Komentuoti:
-
Parašė oivej Rodyti pranešimą
dar man vis knieti, ar čia Vokiečių g., kur VU kažkoks fakultetas, ar Rūdininkų g., kur buv. modelių namai prieš ŠMC?
Atvaizdas
Komentuoti:
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKokia čia vieta? Neina suprasti...
Komentuoti:
-
Parašė oivej Rodyti pranešimą
dar man vis knieti, ar čia Vokiečių g., kur VU kažkoks fakultetas, ar Rūdininkų g., kur buv. modelių namai prieš ŠMC?
Atvaizdas
Komentuoti:
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąReginys į Panerius 1922 m. P. Ruseckas
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąNuotraukos įdomius, bet gerai būtų nurodyti šaltinius.
Nebent pats darei nuotraukas
Komentuoti:
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąNuotraukos įdomius, bet gerai būtų nurodyti šaltinius.
Nebent pats darei nuotraukasPaskutinis taisė laimutis; 2013.02.17, 20:08.
Komentuoti:
Komentuoti: