Parašė micek
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Neatpažintos Lietuvos vietovės senose fotografijose
Collapse
X
-
-
Žiūrėk Dzūkijos kaimus.Parašė laimutis Rodyti pranešimąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Lyg ir išsišifruotų "Lielukai 60km nuo Lydos." Gali būti kažkur prie Lieluko ežero.Parašė laimutis Rodyti pranešimą
Comment
-
Gal tai Lieliuki kaimas Gardino srityje?
Lieluko ežeras turi atkrist, nes nuo jo iki Lidos yra per 90km.
Comment
-
Bus tavo teisybė, šis kaimas dabartinėje Baltarusijoje.Parašė spirit Rodyti pranešimąGal tai Lieliuki kaimas Gardino srityje?
Lieluko ežeras turi atkrist, nes nuo jo iki Lidos yra per 90km.
Comment
-
Tikrai, bus spirit teisybė.Parašė laimutis Rodyti pranešimąBus tavo teisybė, šis kaimas dabartinėje Baltarusijoje.
Comment
-
Iš vaizdo panašu, kad tai bus viena iš liuteronų bažnyčių šiaurės Lietuvoje.Parašė laimutis Rodyti pranešimą„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
PerlojaParašė laimutis Rodyti pranešimąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Čia gal kiek ne į temą, bet kas kelia nuotraukas į "Lietuva senuose fotografijose", nes net keista darosi, kad nuotrauka po 15 minučių atsiduria ten ir jau su vietovės pavadinimuParašė laimutis Rodyti pranešimą
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Aš įkėliau nes esu vienas iš jos administratorių. Dėkui kad pasakei koks tai miestelis.Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąČia gal kiek ne į temą, bet kas kelia nuotraukas į "Lietuva senuose fotografijose", nes net keista darosi, kad nuotrauka po 15 minučių atsiduria ten ir jau su vietovės pavadinimu
Comment
-
Į sveikatą. Jau ne pirmą syk užkliūva, tai, kad nuotraukos pakankamai operatyviai atsiduria tai čia tai tenParašė laimutis Rodyti pranešimąAš įkėliau nes esu vienas iš jos administratorių. Dėkui kad pasakei koks tai miestelis.
Tik norėčiau įspėti apie autorines teises ir bent nuotraukos kampe pažymėti šaltinius.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment

delcampe.net

ebay.de
Comment