Parašė Ramūnas kns
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno pilies atstatymas
Collapse
X
-
o siaube.... jei taip, tai nafik...griaut geriau visai ta pili ir toje vietoje pastatyt daugiaauksti parkingaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąo siaube.... jei taip, tai nafik...griaut geriau visai ta pili ir toje vietoje pastatyt daugiaauksti parkinga
dar tik pastoliai stovi, o cia jau "siaube" "griaut" "parkinga"
Comment
-
You're funny...Parašė Aidzius Rodyti pranešimąo siaube.... jei taip, tai nafik...griaut geriau visai ta pili ir toje vietoje pastatyt daugiaauksti parkinga
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Gal yra koks aprašymas šio maketo ir statybų eigos, kurį būtų galima viešai publikuoti?Parašė Depeche Rodyti pranešimą
Comment
-
Šiandienos Kauno dienoje (6psl.) yra straipsnis įdomus R.Žiliuko straipsnis "Laiškas pilies ekspertams"Rytas. Šlapia. Miglos. Tiltas. Upė.
www.airfoto.lt
Comment
-
Jau Dellamorte anksciau paminejo, kad sio varianto buvo atsisakyta...Parašė liquido Rodyti pranešimąGal yra koks aprašymas šio maketo ir statybų eigos, kurį būtų galima viešai publikuoti?
Comment
-
Va čia geriausia..Parašė AngeLT Rodyti pranešimąTaip aš pritarčiau, kad tai butų vilniuje... nes kaune to niekas nevertina
tada aš pritarčiau kad Nacionalinis stadionas būtų Kaune, nes Vilniuje jo niekas nevertina
Comment
-
2008 metais buvo išleista moneta su Kauno pilies atvaizdu

Lietuvos monetų kalyklaPaskutinis taisė ultra laverdi; 2010.01.16, 11:55.
Comment
-
„Lengviausiai atleidžiame tas kvailystes, kurios padarytos musu labui.”
Ebner-Ešenbach MarijaRytas. Šlapia. Miglos. Tiltas. Upė.
www.airfoto.lt
Comment
-

. Nemažai projektų, tiesiogine to žodžio prasme, užšąle. O vat, per pavasarį jau bus ir aišku, ar bus ten kažkas, ar nebus. Manau, kad bus.
Comment