Žvėryne?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius. Kur tai yra?
Collapse
X
-
Va dėl šito tai garantuoju, kad neParašė WastedYears Rodyti pranešimąŽvėryne?
Gal tuomet Antakalnis?
Comment
-
Taip. Kur?Parašė Godo Rodyti pranešimąVa dėl šito tai garantuoju, kad ne
Gal tuomet Antakalnis?
Comment
-
Visaip ieškojau to namo, bet tiksliau atspėti nepavyko, niekada nebuvau jo matęsParašė vidoq Rodyti pranešimą
Ką gi, niekas nededa mįslės, tad įdėsiu aš, nors ir netiksliai atspėjau.
???
Paskutinis taisė Godo; 2012.07.11, 01:08.
Comment
-
kiba Vingio parke esančio VU botanikos sodelio trobelė?Parašė Godo Rodyti pranešimąVisaip ieškojau to namo, bet tiksliau atspėti nepavyko, niekada nebuvau jo matęs
???
Atvaizdas
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Čia jau reikia žinoti, tokių "šedevrų" pilnos miesto apylinkės.Parašė Godo Rodyti pranešimąVisaip ieškojau to namo, bet tiksliau atspėti nepavyko, niekada nebuvau jo matęs
???
Atvaizdas
Comment
-
Oj ne... Beje, ją kažkada jau buvau čia įdėjęsParašė Aleksas666 Rodyti pranešimąkiba Vingio parke esančio VU botanikos sodelio trobelė?
Na, kaip čia pasakius... Tų apylinkių skaičius gana ribotas, be to, ne tiek svarbu pažinti trobelę, kiek išstudijuoti jos aplinką, matomą nuotraukojeParašė Sula Rodyti pranešimąČia jau reikia žinoti, tokių "šedevrų" pilnos miesto apylinkės.
Paskutinis taisė Godo; 2012.07.11, 15:03.
Comment
-
Kauno Vokės g., kaip variantas. Ten irgi šlaitas už trobelių.Parašė Godo Rodyti pranešimąNa, kaip čia pasakius... Tų apylinkių skaičius gana ribotas, be to, ne tiek svarbu pažinti trobelę, kiek išstudijuoti jos aplinką, matomą nuotraukoje
Comment
-
Deja ne, čia tolokai nuo tos vietos...Parašė Sula Rodyti pranešimąKauno Vokės g., kaip variantas. Ten irgi šlaitas už trobelių.
Comment
-
Irgi nea... Per sudėtingai čia visi šaudo, viskas kur kas paprasčiauParašė oranger Rodyti pranešimąTremtinių gatvė
Na, jei ryt nerasiu atsakymo, dėsiu dar vieną nuotrauką
Comment
-
Taigi, pagrindinis fasadas:Parašė Godo Rodyti pranešimąNa, jei ryt nerasiu atsakymo, dėsiu dar vieną nuotrauką
Comment
-
Grynai toks pat namo fasadas yra Dzuku gatveje priesais kapines.Parašė WastedYears Rodyti pranešimąOk.
Atvaizdas
Comment
-
Ne, ne Dzūkų g.Parašė Ginthus Rodyti pranešimąGrynai toks pat namo fasadas yra Dzuku gatveje priesais kapines.
Comment
-
Tuomet ir as suintriguotas, nes fasadas 1 prie 1. Tik augalijos ten lyg ir maziau.Parašė WastedYears Rodyti pranešimąNe, ne Dzūkų g.
P.S. Stai mano mineto namo fasadas:
http://nuotraukos.vilnius21.lt/namai...1-31177411.jpg
Siek tiek skiriasi, taciau kartu ir labai panasus.Paskutinis taisė Ginthus; 2012.07.14, 00:01.
Comment

Comment