Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus panoramos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Blaze
    replied

Iš šito kampo Lazdynai gerai atrodo
    P.S. Būtų visai įdomu pamatyt panoramų ir iškitų aukštesnių daugiabučių Vilniuje.

Komentuoti:

• felar
    replied
    Parašė Mantaz
    Čia iš savo daugiabučio fotkinta, ar ten galima laisvai prieiti?
    Čia yra iš daugiabučio Tyzenhauzų g.
    Laisvai prieiti nelabai galima, nes yra užraktas ant laiptinės. Bet jeigu užeini yra vieši balkonai, į kuriuos galima papulti laisvai.

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Dėkui, felar, išties neblogas kampas

Komentuoti:

• taimis
    replied
    As net nezinojau kad ta pastata salia LG jau remontuoja- puiku, nes jis tikrai grazus ir gaila buvo ji taip matyti!

Kiti vaizdai taip pat idomus, nes nemanau ar dar teko is sio kampo i Vilniu paziuret !

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Puikios nuotraukos, ačiū už parodymą Čia iš savo daugiabučio fotkinta, ar ten galima laisvai prieiti?

Komentuoti:

• felar
    replied
    Vilnius iš 13 aukšto

Pirma plačiu kampu, o tolesnės nuotraukos sukantis iš kairės į dešinę.

Plačiu kampu:

Vilniaus traukinių stotis, rekonstruojama dalis:

Komentuoti:

• progress
    replied
    Parašė vytauc
    Tokie kuklūs norai pas tamstelę
    Svajonės, ne norai, Vytaucai...

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Parašė progress
    Pažiūrėkite į aviatarą mano - tai Londonas kaip žinote... Šitas pastatas puikiai atstotų "gyvatę" ir "monstriuką" toje vietoje... Ech... Byšky užsisvajojau
    Tokie kuklūs norai pas tamstelę

Komentuoti:

• progress
    replied
    Parašė vytauc
    Turima omeny, kad kai buvo statomas tas monstriukas- opcijos buvo dvi: blokai arba monolitas. Tai, kad buvo pasirinkta antroji- traktuotina kaip sėkmė
    Pažiūrėkite į aviatarą mano - tai Londonas kaip žinote... Šitas pastatas puikiai atstotų "gyvatę" ir "monstriuką" toje vietoje... Ech... Byšky užsisvajojau

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Parašė progress
    Turi omenyje neįsivaizduoti ko nors gražaus? Na... tokiu atveju reikėtų ir tą šalia esančia "gyvatę" naują nugriauti... "Europa" man tai gražiausia ten.
    Turima omeny, kad kai buvo statomas tas monstriukas- opcijos buvo dvi: blokai arba monolitas. Tai, kad buvo pasirinkta antroji- traktuotina kaip sėkmė

Komentuoti:

• progress
    replied
    Parašė NoBoDyX
    Gal geriau neįsivaizduok vietoj LG blokinio...
    Turi omenyje neįsivaizduoti ko nors gražaus? Na... tokiu atveju reikėtų ir tą šalia esančia "gyvatę" naują nugriauti... "Europa" man tai gražiausia ten.

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Parašė NoBoDyX
    Paantrinsiu- tas pastatas yra išties baisus, bet blokinis ten atrodytų dar klaikiau.

Komentuoti:

• Blaze
    replied
    Parašė progress
    Tačiau blokiniai dažnai yra 5 aukštų, o monolitiniai 16 aukštų. Rinkčiausi mažiau aukštų, ir dėl to tikrai nesigailėčiau. Kalbant apie išorę, taip pat rinkčiausi matyti mažiau aukštų turinčius blokus, negu daug aukštų monolitus. Ir tie monolitai kur fabijoniškėse 13 aukštų su tokiais balkonais baisiais man yra tragikomedija, jei juos nugriautų būčiau laimingiausias žmogus.

Dar pataisymą pridedu: Konstitucijos pr. monolitas yra toks labai panašus į tuos kur norėčiau, kad nugriautų, turiu omenyje tą šalia Europos su LG reklama ant stogo. Kas pritaria mano neapykantai minėtos architektūros monolitams?
    Beje yra ir 5 aukštų monolitų:
    http://www.paveldas.vilnius.lt/objek...ID=22123&gID=5
    O dėl šešiolikaukščių manau tik vienas trūkumas, kad nusidėvi laiptinės.

Komentuoti:

• progress
    replied
    Parašė vytauc
    Monolitai kaip taisyklė atrodo geriau už blokinius. Palyginus su aplinkiniais namais- Fabijoniškių monolitai taip pat atrodo neblogai
    Tačiau blokiniai dažnai yra 5 aukštų, o monolitiniai 16 aukštų. Rinkčiausi mažiau aukštų, ir dėl to tikrai nesigailėčiau. Kalbant apie išorę, taip pat rinkčiausi matyti mažiau aukštų turinčius blokus, negu daug aukštų monolitus. Ir tie monolitai kur fabijoniškėse 13 aukštų su tokiais balkonais baisiais man yra tragikomedija, jei juos nugriautų būčiau laimingiausias žmogus.

Dar pataisymą pridedu: Konstitucijos pr. monolitas yra toks labai panašus į tuos kur norėčiau, kad nugriautų, turiu omenyje tą šalia Europos su LG reklama ant stogo. Kas pritaria mano neapykantai minėtos architektūros monolitams?
    Paskutinis taisė progress; 2006.04.19, 14:14.

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Parašė NoBoDyX
    Sovietiniai monolitiniai namai yra visai gražūs ir ne tik iš viršaus, bet ir nuo žemės lygio. Man asmeniškai labai patinka Lazdynų monolitai:
    http://www.paveldas.vilnius.lt/objek...D=21888&gID=14
    Arba Pašilaičių:
    http://www.paveldas.vilnius.lt/objek...ID=22250&gID=2
    O dėl blokinių, tai nebent iš viršaus...
    Monolitai kaip taisyklė atrodo geriau už blokinius. Palyginus su aplinkiniais namais- Fabijoniškių monolitai taip pat atrodo neblogai

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    http://i40.photobucket.com/albums/e2...s/2dd8f319.jpg
    http://i40.photobucket.com/albums/e2...s/aae291d7.jpg

Geras zoom'as, progress

Komentuoti:

• progress
    replied
    (1) Pasizvalgymas nuo Gedimino pilies.
    (2) Vilniaus stebejimas is TV boksto.

(1) Pasizvalgymas nuo Gedimino pilies.

(2) Vilniaus stebejimas is TV boksto.

"Impuls".

"Sodra".

Seimo rumai.

Gedimino pilis is TV boksto.

TV bokstas nuo Gedimino pilies.
    Paskutinis taisė progress; 2006.04.17, 16:17.

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Ir as raduau pore nuotrauku nuo Torres.

Kiek pamenu Balandi darytos B-) .

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Nuotraukos nuo "Torres" terrrasos Užupyje

2005 spalio vidurys

2005 spalio pabaiga
    Oras geresnis, bet spalvos jau ne tokios ryškios

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Grazus vaizdai. Kai kurie is idomiu vietu. Ypac patinka gerai komponuojasi Joziko papostintos nuotraukos vaizdinys turinys.

Komentuoti:

Working...
X