na ne, anksčiau (~97 m.) čia buvo ne izoliatorius, nors pats pastatas carinės Rusijos laikais, statytas kaip kalėjimas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Ir Smetonos laikais cia buvo kalejimas. Sovietmeciu ten padare lazeriniu tyrinejimu instituta ( ar pan.), kuris nepriklausomos Lietuvos laikais nebegavo finansavimo ir zlugoParašė 99na ne, anksčiau (~97 m.) čia buvo ne izoliatorius, nors pats pastatas carinės Rusijos laikais, statytas kaip kalėjimas.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
dėkui už info, man ir buvo užsifiksavę, kad seniau ten nebuvo jokių grotuotų langų ir t.t. vis dėlto kalėjimų departamentas, prieš rekonstrukciją, galėjo pastatą parduoti ir už gautas lėšas susiręsti kur Petrašiūnuose neką blogesnę "tvirtovę", nors įsivaizduoju, kad tais laikais nekilnojamo turto kainos nebuvo tokios milžiniškos kaip kad yra dabar...Ir Smetonos laikais cia buvo kalejimas. Sovietmeciu ten padare lazeriniu tyrinejimu instituta ( ar pan.), kuris nepriklausomos Lietuvos laikais nebegavo finansavimo ir zlugoMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Buvom. Koncertas geras ir, nepaisant salcio, visiskai gyvas. Tik Saules kliosas naudojo savo vokalistes fonograma, taciau tik del to, kad neatsiveze pacios vokalistesParašė Tomkisna ir buvot tam koncerte kas vakare? kokie atgarsiai?
. Tuo tarpu visais instrumentais buvo grojama gyvai. Pasirode Skamp, Saules kliosas su Mantu, InCulto ir tokie Afroband. Ta grupe sudaryta is Lietuvoje gyvenanciu afrikieciu ir grojo jie afrikietiska muzika. Vienas negras, matyt noredamas parodyti, kaip sugebejo prisitaikyti prie musu salciu, pasirodymo metu issirenge iki puses nuogai ir taip prabuvo kokias 10 minuciu, kol baigesi ju pasirodymas.
Comment
-
Centrinis paštas. F. Vizbaro projektas. Pastatytas 1931 m. pabaigoje, atidarytas 1932 m. sausio 2 d.

Kada nugriaus tuos baisuoklius kioskus...

Šv. Mikalojaus bažnyčia ir benediktinių vienuolynas Pakalnės g. Pastatyta XV amžiuje. 1503 m. karaliaus Aleksandro dovanota Parapinei bažnyčiai, 1624 m. atiduota Benediktinių vienuolynui i iki 1627 m. suremontuota.

Senamiescio vaistine ir gyvenamas namas

Vytauto bažnyčia

Senelis Nemunas

Sena ir nauja

Kauno bokštai (matosi Rotušės vėtrungė)

Matosi Perkūno namo stogo kraigas
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Visas foto, kurios po šiandieninio mano žygio kitur netiko sudėsiu čia
2006 03 17
Pradėsiu nuo savo mokslo įstaigos
gaila per žioplumą pamiršau nufotkint mūsų vadinamą "Gedimynkę"
labai gražus naujas pastatas esantis Gedimino gatvėj
na bet manau ęsat matę dauguma
įdėsiu kitąkart
ir dar dėl nepatogios geografinės padėties palikau nuošaly katalikų teologijos fakultetą įsikūrųsį Gimnazijos gatvėj 

ši diena prasidėjo šiame pastate
važiavau 8.00 į vienintelę paskaitą po kurios ir laukė mano fotosesija
šio pastato 4-5 aukštuose įsikurusios VDU auditorijos, kas pirmuose nežinau..
ir berods čia ne joks fakultetas 

Rektoratas

Centriniai rūmai

VDU studentų vadinamasis Los Andželas
todėl, kad randasi laisvės alėjoj - LA
labai jis man gražus 

Donelaičio gatvėj šalia Pramprojekto įsikūręs Humanitarinių ir socialinių mokslų fakultetas

Ir pagaliau mano antrieji namai
aukštuosiuose šančuose, labai gražioje vietoje įsikūręs Matematikos, Informatikos ir Gamtos mokslų fakultetas 
--- VDU pristatybo pabaiga
---

Vienybės aikštėje stovintis BLC

Karo muziejus...

Amžinoji liepsna

"Sostinė"

neseniai liūtasss buvo įmetęs foto - Omnitel su šalia stovinčiu pastatu, tai šiandien dar vieną derinuką radau
Deep Light + berods 2as pastatas nuo fontano, kuriame Pizza Arena įsikūrus
seni/nauji laikai 

senasis Merkurijus...

Karininkų ramovė

ir galiausiai pastaruoju metu labai daug dėmesio susilaukęs viešbutis - Takioji Neris
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment

Comment