Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kruizinė laivyba

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Gal kas pakomentuos plačiau, ką iš pažiūros kruizinis laivas veikia prišvartuotas prie krantinės tos ? Teisybės dėlei reikia paminėti, kad kruizinių laivų terminale kitas kruizas stovi, bet negi nebuvo kitos krantinės padoresnės ?

    Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	263
Size:	1,03 MB
ID:	1854397
    - Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
    - Rusija su Amerika kariauja.
    - Ir ką, kaip ten reikalai?
    - Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
    - O amerikiečiai?
    - Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.

    Comment


      Pirmojo šiemet kruizinio laivo Klaipėda tikisi liepą
      Pasak Klaipėdos uosto atstovės Kristinos Gontier, šį pavasarį buvo rezervuoti 55 kruizų laivai, tačiau jie po truputį atšaukiami dėl situacijos tiek Europoje, tiek Amerikoje bei vakcinacijai neįsibėgėjus taip sparčiai, kaip tikėtasi.

      „Jie atsišaukinės iki birželio vidurio, nes tikimasi, jog masinė vakcinacija Europoje, Baltijos šalyse turėtų įvykti birželio pradžioje-viduryje, o vakcinuoti keleiviai pradėti plaukioti kruizais – birželio pabaigoje. Yra labai tampri sąsaja su masine vakcinacija ir su laivais, kurie ima keleivius ir įgulos narius tik vakcinuotus“, – BNS sakė K. Gontier, Rinkodaros skyriaus tarptautinių ryšių ir protokolo vadovė.

      Net ir pradėjus sezoną vidurvasarį, antplūdžio nesitikima – Klaipėdoje šiemet tikimasi sulaukti tik apie 20 laivų. Anksčiau sezonas baigdavosi rugsėjo pabaigoje, tačiau šiemet jis gali užsitęsti iki spalio pabaigos.

      Comment

      Working...
      X