Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Tikrai gražus!Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąOho koks gražuolis
Jeigu čia bandomasis troleibsas kuris netrukus išvažiuos į gatves, tai dar labiau apsidžiaugčiau!
Comment
-
Jį gamino L-Buso gamintojai gal , ar ne ??Parašė Arelis Rodyti pranešimąPridedu ir aš savo AMZ City Smile 12T troleibuso nuotrauką:
Atvaizdas
Kiek matau iš ženklo kuris kabo viršuje, tai čia jam elektroninę įranga remontuos?Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
-
Dabar jam čia kažką montuos, nes stovi ant elektros įrangos remonto kelio. Vėliau mačiau, kad prie jo privažiavo techninės pagalbos mašina ir tikriausiai nutempė gal į parko garažus, gal dar kažkur...Parašė Mettal Rodyti pranešimąAr tikrai čia tas pats troleibusas kaip ir Ostravoje? Šis, panašu, be elektros įrangos ant stogo.
Be to, čia greičiausiai jis ir buvo atvežtas birželio 17 d. į 2-ą parką ir paskui kažkur dingęs. Matomai boksuose slėpė.
Comment
-
Esu ne kartą matęs toje vietoje stovinčius autobusus.Parašė Arelis Rodyti pranešimąDabar jam čia kažką montuos, nes stovi ant elektros įrangos remonto kelio. Vėliau mačiau, kad prie jo privažiavo techninės pagalbos mašina ir tikriausiai nutempė gal į parko garažus, gal dar kažkur...
Comment
-
Jeigu jie ten stovėjo - jiems irgi elektros įrangą remontavo.Parašė Mettal Rodyti pranešimąEsu ne kartą matęs toje vietoje stovinčius autobusus.
Comment
-
Taip. Ankščiau čia buvo parkingo aikštelė, bet paskui vietoj jos sukišo visus senus, norinčius amžino poilsio troleibusus. Čia troleibusai buvo "atitempti" iš 1 ir 2 Vilniaus troleibusų parko. Iš šių troleibusų dar ~10 po remonto galėtų važinėti.Parašė rytis001Rimtai??? nurašyti troleibusai laiko šitaip???
Comment
-
Dar sako , kad troleibusu trukstaParašė Arelis Rodyti pranešimąTaip. Ankščiau čia buvo parkingo aikštelė, bet paskui vietoj jos sukišo visus senus, norinčius amžino poilsio troleibusus. Čia troleibusai buvo "atitempti" iš 1 ir 2 Vilniaus troleibusų parko. Iš šių troleibusų dar ~10 po remonto galėtų važinėti.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Ir pradės tuoj trūkt labai daug troleibusų, nes vienas troleibusas važinėja su išlaužtom durim, kitas labai labai staigiai stabdo.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąDar sako , kad troleibusu truksta
Comment
-
Kas taip sako? Trūksta vairuotojų, o ne troleibusų.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąDar sako , kad troleibusu truksta
Comment
Comment