2007 metais gruožio pradžioje iš Olandijos pargabenti pirmieji VOLVO B10B Berkhof (1994 m.) autobusai.

Žemi, trumpi ir važiuoja, lyg valtelė plaukdama - linguoja į visus šonus (bando įveikti duobes)... Jais esu važiavęs keletą kartų, anksčiau kursuodavo ir kituose maršrutuose, kur mažai keleivių, bet pastaruoju metu tikrai matau tik 27-ame. Šitie man atrodo yra iš Danijos ir yra pakankamai neseni. Tik keistas dalykas - kodėl juose iki šiol nėra elektroninių komposterių? Ar jau įdėti?
kol užaugau, gavau ir aš nemažai neigiamų vertinimų, jų sulaukiu iki šiol. Tai natūralu. Kaip ir realybėje, taip ir virtualioje erdvėje, visada bus argumentų ir kontrargumentų, bus nuomonių sutapimų ir ne, bus pykčių ir gerų įvertinimų. Bus ir priešų, ir gerų žmonių palaikymo. Tik niekada neskubėk nukabinti nosį, bėgti ir save nuvertinti. Išlik stabilus ir žinantis ko nori. Bet niekada nepamiršk savo norais pasidalinti su kitais. Šis forumas yra mūsų visų, todėl ir turime tartis kartu, kokia jo turi būti struktūra. Persiprašau už negeras emocijas ir skatinu čia lankytis, bendrauti ir keistis informacija.

.

Comment