Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Galima važiuoti su persėdimu Kaune. Tas autobusas, kuris stoja Prienuose į Vilnių nuo Marijampolės nuvažiuoja per tris valandas, taigi gerokai lėčiau nei traukiniu (su ar be persėdimu Kaune).
    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Bet traukinys tik vienas, o autobusų berods 8 pačios Marijampolės AP. O kur dar "Kautros" (Vilkaviškio ir Prienų), TOKS'o ir Bielskio IĮ.

Comment

MAN buses factory Poznań Poland:

Comment

Keletas šiandien darytų nuotraukų. Pirmiausiai džiugios naujienos - net du nauji šio mėnesio autobusų parkų pirkiniai. Pirmasis maždaug dvidešimt metų senumo Uma Trans MAN 292 UL. Gal ir ne pats geriausias pasirinkimas, bet gal jau bus nurašyti jau savo seniai atgyvenę Repstad.

O štai kur kitas vienas naujesnių Uma Transo mikroautobusų. Iš akiračio dingo maždaug prieš metus, nejaugi šio naujo Crafterio neapsimoka remontuoti...?

Antras gerokai naujesnis pirkinys - šešių metų senumo Zarasų AP Marcopolo Viaggio. Lietuvoje tokių daugiau nėra, tiesa, kai buvo reisas į Pinską, iš ten tokie autobusai dažnai atvažiuodavo.

Kautros dviaukštė Setra į Palangą išvažiavo pilna. Į Tauragę triašė Kautros Setra išvažiavo su nemažai stovinčių keleivių.

Viešajame transporte nėra keleivių? Ar jų padaugės po tokios kelionės silkių statinėje? Kažin...
          Paskutinis taisė digital; 2025.07.22, 19:50. Priežastis: atkurtos foto
          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Du tokius autobusus turi Zarasų AP (kitas baltos spalvos) šiandien važiavo maršrutu Zarasai -Klaipėda

Comment

Kaprio autobusai (iš http://tema.ru/travel/capri-sardinia/):

Paskutinis taisė digital; 2011.10.02, 19:54.

Comment

Sunkvežimiai.

Comment

Siandien darytos nuotraukos:
                  Kautros Setra S315HDH/2

Busturo Ajjoki

Busturo Scania CN112

Busturo Scania CN113

Kautros Setra S315GT-HD
                  I don't drive fast,I just fly low

Comment

Važiavau šiandien su 6 troleibusu ir pamačiau ikarus autobusa, štai ir jis.

Paskutinis taisė povilas911; 2011.10.01, 21:39.

Comment

Parašė povilas911 Rodyti pranešimą

Atvaizdas
                      džiugu, kad VA paliko nors vieną gyvą ikarusą
                      Daugiau mano nuotraukų >>
                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė povilas911 Rodyti pranešimą

Atvaizdas
                        Ateičiai duosu patarimą: nuotraukas derėtų susimažinti iki 800*600 pikselių. Dabar net man į plačiaekranį monitorių visas puslapis netelpa . Kaip mažinti nuotraukas turėtų būti parašyta šioje temoje: Nuotraukų talpinimas forume.

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                        džiugu, kad VA paliko nors vieną gyvą ikarusą
                        Tai techninė pagalba - ne keleivinis ir tokiu paverstas labai seniai. Nejaugi pirmą kartą pamatei tokį?

Praeitą šeštadienį: Spaudos rūmai, naujausiais Seknijos pirkinys - Neoplan N316UE Transliner, ruošiasi vežti darbuotojus specialiu maršrutu į LietPak gamyklą Čekoniškėse.

Paskutinis taisė Mettal; 2011.10.01, 21:22.
                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

gal porą kartų ir esu matęs porą kartų techikinės pagalbos mašiną "ikarus". na, bet svarbiausia, kad yra Vilniuje nors vienas [kad ir ne keleivinis] važinėjantis ikarus autobusas
                          Daugiau mano nuotraukų >>
                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                            Ateičiai duosu patarimą: nuotraukas derėtų susimažinti iki 800*600 pikselių. Dabar net man į plačiaekranį monitorių visas puslapis netelpa . Kaip mažinti nuotraukas turėtų būti parašyta šioje temoje: Nuotraukų talpinimas forume.

Tai techninė pagalba - ne keleivinis ir tokiu paverstas labai seniai. Nejaugi pirmą kartą pamatei tokį?

Praeitą šeštadienį: Spaudos rūmai, naujausiais Seknijos pirkinys - Neoplan N316UE Transliner, ruošiasi vežti darbuotojus specialiu maršrutu į LietPak gamyklą Čekoniškėse.

Atvaizdas
                            Sutvarkiau

P.s Bučiau neskubėjas, ateičiau paprašyčiau ir pafotkinčiau pati vidų ;D

Comment

Nauji "Kėdbuso" pirkiniai:
                              atvaizdas1
                              atvaizdas2
                              atvaizdas3

Comment

Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
                                Nauji "Kėdbuso" pirkiniai:
                                atvaizdas1
                                atvaizdas2
                                atvaizdas3
                                Iš kur čia tokių įdomių aparatų prisirinko?

Comment

Iš kur čia tokių įdomių aparatų prisirinko?
                                  Olandija O dar tiksliau is cia http://www.womy.nl/home.php

Comment

Womy yra autobusų dileris, bet ne vežėjas, o mane būtent vežėjas ir domina.

Comment

o mane būtent vežėjas ir domina.
                                      Gemeente Vervoers Bedrijf Amsterdamas

Comment

Parašė Ametistas
                                        O kuo jie tokie įdomūs? Juk Berkhof važinėja ir Kaune, tik kitokio modelio.
                                        Turbūt tuo, kad ant M.A.N. važiuoklės. Beje internete iškapsčiau jų buvusius olandiškus valstybinius numerius ir VIN'us

Comment

Parašė Ametistas
                                          O kuo jie tokie įdomūs? Juk Berkhof važinėja ir Kaune, tik kitokio modelio.
                                          Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
                                          Turbūt tuo, kad ant M.A.N. važiuoklės. Beje internete iškapsčiau jų buvusius olandiškus valstybinius numerius ir VIN'us
                                          Būtent - tiek dėl savo važiuoklės, tiek dėl išvaizdos. Kauno Berkhof su šitais nė negalima lyginti. Juk net ir ilgi Berkhof Duvedec kaip skiriasi nuo Jonckheer.

Comment

Working...
                                          X