Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    Emblemos visoje Lietuvoje buvo vienodos.
    Koks skirtumas, kad buvo rašomas tik pavadinimas? Įmonės gi buvo skirtingos. Kam reikėjo, tas žinojo.
    o emblemos tik Lietuvoje ar visoje TSR buvo vienodos? gal zinai Vilniaus ATI numerius ?

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
      bet emblemos tai tokios pat budavo? nesuprantu kaip autobusu ir taksi tik miesto pavadinimas buvo rasomas,juk numeracija kad ir Vilniaus juk bendra nebuvo autobusu ir taksi?
      Va taip ir būdavo - emblema ir užrašas buvo vienodi ir tik "pateptieji" žinojo, o galbūt ir patys susivokdavo, kad Vilniue bei Kaune autobusų ir taksi parkai buvo atskiri Be abejo, garažinė numeracija juose taip pat buvo atskira.

Didelis prašymas - jei kils daugiau klausimų apie garažinius numerius ar kitus skaičiukus - klausinėti atitinkamoje temoje. Ačiū!

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
        Va taip ir būdavo - emblema ir užrašas buvo vienodi ir tik "pateptieji" žinojo, o galbūt ir patys susivokdavo, kad Vilniue bei Kaune autobusų ir taksi parkai buvo atskiri Be abejo, garažinė numeracija juose taip pat buvo atskira.

Didelis prašymas - jei kils daugiau klausimų apie garažinius numerius ar kitus skaičiukus - klausinėti atitinkamoje temoje. Ačiū!
        o tos emblemos tik LT ar visoje TSR buvo vienodos ?

Comment

Ne, emblemos buvo skirtingos.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
            Ne, emblemos buvo skirtingos.
            Bet LT vienodos,tiesa?

Comment

Bet LT vienodos,tiesa?
              Taip

Comment

Comment

O taip atrodė prieš nudažymą.

Comment

Labai gražei atrodo 1075, kad taip visus nudažytu tai but tvarkingai, netaip kaip dabar visi yra skirtingų spalvų.

Comment

Parašė Scania Rodyti pranešimą
                      Labai gražei atrodo 1075, kad taip visus nudažytu tai but tvarkingai, netaip kaip dabar visi yra skirtingų spalvų.
                      Didziausis klaida manau buvo padaryta su 2221, siaip jau didieji operatoriai eina link vieningo dazymo,deja kauno autobusai ne,gaila kad tik 1075,1094 ir 1682 buvo perdazyti zmoniskai,grazu ziuret dar i 1080,bet baisu kaip atrodo 1081,scanios 1130,2230,pusiau luptos pusiau skustos,grizta laikai, kai pamenu ,tevuko 2387,pries kapitalini,kad pereit tech. apziura iki puses nudaze,kazkokia ,,kastracija'' .

Comment

Druskininkai:

Comment

Gal kas galetu prie progos padaryt Kautros Druskininkuose MAN miesto autobusų nuotraukų iš vidaus , bučiau dėkingas.

Comment

Gal kas galetu prie progos padaryt Kautros Druskininkuose MAN miesto autobusų nuotraukų iš vidaus , bučiau dėkingas.
                            tai pats nuvaziuoji i Druskininkus padarai ir ikeli..

Comment

Ruošiuosi šiokiai tokiai "fotosesijai", taip kad nuotraukų bus Tarp kitko, kažkurioje temoje (o gal ir šitoje) buvo Raikkonen nuotraukų iš MAN'o vidaus.

Comment

Šioje tikrai ne . Buss fanas, gal jei nepatinka kas ir pats ir važuok nes man tai yra per toli ir beto man yra labai užimtos dienos. Ok ačiū iš anksto, Eris.

Comment

Tai, kad yra viena nuotrauka iš vidaus: http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=2994

Žiemą greitai temsta, todėl aš Druskininkus ruošiuosi aplankyti tik pavasarį/vasarą...
                                  Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Šioje tikrai ne . Buss fanas, gal jei nepatinka kas ir pats ir važuok nes man tai yra per toli ir beto man yra labai užimtos dienos. Ok ačiū iš anksto, Eris.
                                    o kam man vaziuoti juk tave tai domina..idomu kuom jau toks uzimtas esi??

Comment

o kam man vaziuoti juk tave tai domina..idomu kuom jau toks uzimtas esi??
                                      Asmeniniam santykių aiškinimuisi AŽ yra
                                      Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                      Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                      SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Dėka labai didelio keliaujančių autobusais skaičiaus, šiandien liko laiko pafotografuoti Kauno stotyje.

Panevėžio AP Bova Futura FHD 13

Vienas iš naujų Biržų AP Iveco Daily.

Uma Trans, Setra S215ÜL. Uma Trans'as taip pat nusipirko visiškai naują MB Sprinter, matyt nori išlaikyti savo maršrutus.

Kautros Neoplan N116H Cityliner stovi parke, o keleiviai priversti šalti, nes autobusai tiesiog visų netalpina Beje, jau suremontuotas važinėja 100-asis Neoplan N316K Transliner

Naujas Kautros VW Crafteris (63), kaip supratot, jame visi keleiviai į Vilkaviškį/Marijampolę tikrai nesutilpo, užtat 315 HDH Setrose į Boniškius, Batėgalą ar Panevėžiuką vietos buvo užtektinai... Kalbant apie naujus mikroautobusus, tai teko matyti visiškai baltą Kautros (66) Crafterį.

Kaip ir sakė aRa, šis MAN'as priklauso Lazdijų AP/Busotui. Lazdijų AP vieni iš nedaugelio, kurie supranta, kad per šventiniu laikotarpiu keleivių skaičius išauga - į Lazdijus šiandien važiavo šis MAN'as, Bova ir Unic.
                                        Paskutinis taisė digital; 2025.07.22, 14:13. Priežastis: atkurtos nuotr.
                                        Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Kautros Neoplan N116H Cityliner 120 vakar važiavau iš Kauno juo, tai nepamiršiu gyvenime tokios kelionės, jaučiu, kad jam sugedo amortizatoriai ar kažkas panašaus taip kaip būna lengvos mašinos nusibaigę galinei amortizatoriai, kratė nuo Prienų važiuojant net lygiu keliu, išlipus jau norėjosi vemti nuo tokio važiavimo, Važiavo maršrutu Palanga- Druskininkai, antra maršruto dalimi Kaunas-Druskininkai.

Comment

Working...
                                          X