Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panaikinti ir nauji autobusų maršrutai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė minde_kns Rodyti pranešimą
    Kokius ?

    Comment


      Marijampolėje (ir ne tik) jau tik prisiminimai liko apie autobusų maršrutus Kaliningradas-Gardinas ir Tauragė-Marijampolė, o Jurbarkas-Kaunas kursuoja tik penktadieniais ir sekmadieniais. Du pietų Lietuvos miestus - Marijampolę ir Lazdijus jungęs maršrutas Marijampolė-Kalvarija-Sūsninkai-Rudamina-Lazdijai sutrumpintas iki Sūsninkų, tiksliau - iki Ribos tarp Kalvarijos savivaldybės ir Lazdijų rajono teritorijų. Pasirido, priežastis yra keleivių nebuvimas Lazdijų rajone.

      Comment


        Nuo liepos1d .''Busturas''panaikino du maršrutus ŠIAULIAI-VILNIUS-ŠIAULIAI[ekspresas] ir KEDAINIAI-VILNIUS KEDAINIAI.Autobusas pralaimi prieš traukinį.

        Comment


          Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
          Nuo liepos1d .''Busturas''panaikino du maršrutus ŠIAULIAI-VILNIUS-ŠIAULIAI[ekspresas] ir KEDAINIAI-VILNIUS KEDAINIAI.Autobusas pralaimi prieš traukinį.
          gal galima patikslinti, kokių valandų reisai panaikinami ?

          Comment


            Panaikinami:
            8,35 Šiauliai -Vilnius,[eksp].6.30Kedainiai- Vilnius.16,25 Vilnius- Kedainiai .11.00 Vilnius- Šiauliai.
            Paskutinis taisė Romas; 2019.07.04, 07:16. Priežastis: Pridėta: panaikinami

            Comment


              Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
              Nuo liepos1d .''Busturas''panaikino du maršrutus ŠIAULIAI-VILNIUS-ŠIAULIAI[ekspresas] ir KEDAINIAI-VILNIUS KEDAINIAI.Autobusas pralaimi prieš traukinį.
              Atvirai pasakius, tai Busturas kasasi sau duobę tarpmiesčio klausimu. Puikiai žinome, kokie "prikolai" pas LG - retokas ir nelabai patogus grafikas bei dažnai atsitinkanti situacija "nebūna vietos".
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

              Comment


                Kas geriau, "Kautra" su mikrobais, ar "Busturas" su dideliais autobusais, ir panaikintais reisais?

                Comment


                  Gal paskubėjo ''Busturas'' su maršrutų panaikinimu,reikėjo įšvykimo laikus koreguoti.O dabar penkių minučių skirtumu į Vilnių du vežėjai.Ir autobusas kaip mes žinome pralaimi prieš traukinį kainą ir laiku.

                  Comment


                    Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

                    Atvirai pasakius, tai Busturas kasasi sau duobę tarpmiesčio klausimu. ...
                    Nejaugi "busturas" pavyzdį paėmė iš tarpmiestinių maršrutų neturinčių vežėjų, tokių kaip "KėdBvusas" ir "Jonavos autobusai"? Dar pastebėjau, kad "Busturas" maršutu Šiauliai-Marijampolė jau važiuoja tik keturis kartus per savaitę - trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį, sekmadienį.

                    Comment


                      Nuo spalio 1d ''Busturas'' naikina maršrutą ŠIAULIAI-KLAIPĖDA.

                      Comment


                        Taip pat šį rudenį (kada tiksliau - nepastebėjau) nebeliko gal prieš pusšimtį metų atsiradusio "Busturo" maršruto Šiauliai-Marijampolė per Radviliškį, Kėdainius, Kauną.

                        Comment


                          Po Naujųjų metų užėjęs į Marijampolės autobusų stotį pamačiau, kad maršrutas Jurbarkas-Marijampolė (iš Marijampolės išv. 17:30h) paliktas tik penktadieniais. Maršrutas Marijampolė-Kalvarija-Gražiškiai (ėjęs trijų savivaldybių (Marijampolės, Kalvarijos ir Vilkaviškio) teritorijomis, bet ne tarpmiestinis) sutrumpintas iki Aistiškių. Maršrutas paliktas tik atskiromis savaitės dienomis.
                          Ar kažkas kursuoja tarp Gražiškių ir Aistiškių, ar šis kelio gabaliukas likęs be autobusų, "Autobusų bilietuose" išsiaiškinti nepavyko...
                          Paskutinis taisė Vitas; 2020.01.09, 11:49.

                          Comment


                            Pasvalio AP taip pat atsisakė vienintelio tarpmiestinio maršruto.
                            Nuo 2019 m. gruodžio 20 d. nutraukiamas tarpmiestinis maršrutas ,,Pasvalys-Vaškai-Linkuva-Pakruojis-Šiauliai“ 13.10 P.S.

                            Comment


                              Pasirodo - autobusų maršrutai nyksta ne tik Lietuvoje. Lenkijoje taip pat neradau maršruto Suwalki-Budzisko ("Via Baltica" plentu iš Suvalkų iki Lietuvos sienos). Dabar sumanius iš Marijampolės ar Kalvarijos važiuoti maršruto Marijampolė-Kalvarijos muitinė-Liubavas-Pagraužiai autobusu ir sieną kirsti pėsčiomis, Lenkijos teritorijoje tektų 7-8 km eiti pėsčiomis iki Šipliškių.

                              Comment


                                Skaitant apie panaikintus autobusų maršrutus, neįprasta, kad atsiranda įmonių-vežėjų, sukuriančių naujus maršrutus. Antai "Jurbarko mažieji autobusai" jau važinėja martšrutu Kaunas-Vilkija-Jurbarkas-Kiduliai-SUDARGAS.

                                Comment


                                  Ne, tai Jurbarko AP maršrutas. Naujas maršrutas tai Švenčionių "Svirkos" Tverečius - Vilnius, po to kai "Svirka" nelaimėjo priemiestinių maršrutų aptarnavimo konkurso.
                                  Paskutinis taisė Al1; 2020.02.25, 11:34.

                                  Comment


                                    Ar tikrai? Pagal autobusubilietai.lt, aptarnauja Jurbarko MA. Važiuoja net 5kartus per dieną. Bet ten kaip mikriukas ar normalus autobusas skaitos?

                                    Comment


                                      Aišku. Tikrai Jurbarko MA. Ten mikrobai, nes MA autobusų turi tik vieną, ir tas užsakomiesiems reisams. Bet yra ir Jurbarko AP tarpmiestiniai reisai Kaunas - Sudargas.

                                      Comment


                                        Ne tai turėjau omeny. Dalis Jurbarko MA važiuoja kaip maršrutinis taksi, dalis kaip priemestinis autobusas su nuolaidom ir t.t. O Sudargas tai jau Šakių rajonas, vėl maišai su Šakių AP

                                        Comment


                                          Ir kas, kad Šakių raj.? Tiesiog taip matyt pigiau išlaikyti maršrutą, apiforminus kaip tarpmiestinį. Kaunas - Jurbarkas - Sudargas tris reisus per dieną aptarnauja Jurbarko AP. Pats mačiau savo akimis, ir 118.lt tą patvirtina, o štai autobusubilietai.lt šitų reisų nėra. Ir aplamai neaišku, kuo tikėti, nes kai kurie iš jų sutampa... Visgi, kad į Sudargą iš Kauno važiuoja ir Jurbarko AP, dar kartą kartoju, pats šiemet mačiau.
                                          Paskutinis taisė Al1; 2020.02.25, 16:35.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X