Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė eigh Rodyti pranešimą
    Teko keliauti vakar naktiniu Vilnius - Palanga (išv. iš Vilniaus 23:00). Smagus autobusas, tačiau visą kelią iš tualeto ėjo kanalizacijos kvapas. Nežinau, ar čia yra švaros nepalaikymo problema, ar pačio autobuso bėda, bet visas autobuso galas baisiai smirdėjo.
    Tualetas turbūt visų autobusų bėda. Jei kas nors pasinaudoja tai kvapai pasklis ir po saloną.
    Ir apskritai nepatikimas tas Toks'as. Tai smirda, tai vanduo laša, tai wifi nedirba, tai kondicionierius sulūžęs visu galingumu pučia...

Comment

Vežetos Neoplan N516SHD Starliner penktadienio vakarą Kėdainiuose. Ko gero šis numeris yra pabuvojęs ant daugelio jų autobusų

Jei kam įdomu EXIF parametrai: išlaikymas 1s, diafragma 4,5, ISO 80. Fotografuota "iš rankų" serijomis

Comment

Ir vėl "važiavo Rytis į ekskursiją"... "GriGeo" (ex. Grigiškės) teritorijoje:

Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Kaip ir tvarkomas šis autobusas.

Paskutinis taisė Zorro; 2016.10.15, 11:14.

Comment

Vakar, Raudondvario plente:

Comment

Kaniūkų troleibusų žiede. ex. Palangiškių "Vlasavos", dabar Kauno "AuriBusai" Setra S215HDH

Comment

Keletas ramaus vakaro foto iš Ukmergės (pt. 2)
                "Toks" Setra S315GT-HD #151, Ukmergė

"Rokiškio autobusų parko" Setra S215H #432, Ukmergė

"Meteorit Turo" Forveda #JCK 433, Ukmergė

Comment

Geležinkelio tiesimo centro Setra pakeičianti traukinį tarp Senųjų Trakų ir Trakų.

Dar vienas dėvėtas Šakių AP Isuzu.

Lietuvos nacionalinės filharmonijos orkestro naujas MAN Leon's Coach
                  Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

UAB Vlasava nuomojami autobusai

MB Sprinter 312

MB Sprinter 412

MB Sprinter 515

Scania L113

Volvo B12

EvoBus Noge Touring Star

EvoBus Noge Touring Star

Vovo B12M

Scania K113

Ayats S.A. Bravo1

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                      Kaip kažkada minėjau, buvę VLASAVOS laužai atgijo užsakomuosiose reisuose Kaune. Dar jie turi Bova FEH801 tiesa jau balta su firminėm Vlasavos žvaigždėm.

Atvaizdas
                      Kad Bovos FEH801 sidabrinė spalva nepakito iki dabar, tik žvaigždės atsirado Praeitą savaitę Kaune jai šiek tiek nepasisekė.
                      Beje, ir Setra jau mėnesį be TA, tuo tarpu kelių savaičių senumo nuotraukose panaši į naudojamą...

Comment

Sumaisiau, turi jie dar kita balta BOVA is Vlasavos. Patys autobusai bazuojas netoli mano tevu namu Kaune, siaip Setra varganai atrodo, bet Bovos puse velnio

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                          Sumaisiau, turi jie dar kita balta BOVA is Vlasavos. Patys autobusai bazuojas netoli mano tevu namu Kaune, siaip Setra varganai atrodo, bet Bovos puse velnio
                          Įdomu... "Vlasava" kitų Bova, nei balta DDN451, lyg ir neturėjo. Tačiau ši rodoma kaip išregistruota. Nebent antrą nusipirko (ar gavo dovanų) detalėms Ir "Auribusai" FB nuotraukose matomi tik FEH801 (dar su "Vlasavos" logotipais ir garažo Nr.) bei Setros šonas
                          Gal prie progos galėsite nufotografuoti tą baltąją, kad įsitikinti?
                          Paskutinis taisė aRa; 2016.11.29, 00:49.

Comment

Arselina įsigijo MB sprinter 519

Comment

Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos Mercedes benz O405G su profesiniam mokymui skirta įranga.

Vilniuje, Rotušės aikštėje gruodžio 5

Kaune, Vienybės aikštėje gruodžio 7

Daugiau mano nuotraukų >>
                              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Sekmadieni, netoli mano namų

Comment

Truputėlis naujienų iš rajono... ir netik
                                  Pradėsiu nuo seno gero Neoplan N316K Transliner #150

Šiandien (paskutinė diena) Laikinojoje AS buvo, net du N208 Jetliner tai man beveik rojus
                                  Vienas Panevežio Neoplan N208 Jetliner #3424

Kitas Zarasų Neoplan N208 Jetliner #334

Ir nei tai Kauno, nei tai Vilniaus (Ant galo Vilniaus adresas), nei tai Vilkaviškio Temsa Safari Intercity 12 #451

Kolkas viskas

Comment

Sveiki, Įkeliu keleta savo šiandienos darytų nuotraukų iš rekonstruotos Kauno autobusų stoties.
                                    Taigi, vaizdas stoties pastato link, lengvas chaosas

Suremontuotas piesčiųjų tunelis.

Atvykimo aikštleė

Kilo klausimas kur bus Tarpautinių autobusų išvykimo aikštelės...

Panašu į atvykstančių autobusu tvarkarasčių ekraną.

Vaizdas nuo atvykimo aikštelės , stoties aikštės link

Mikroautobusų atstovos vieta, vietos vos 6-7 mikroautobusams.

Stotyje atstovoj stovėjo pragrinde Kautros autobusai, ir keletas kitų fitrmų autobusų

Comment

Dar keletas nuotraukų,

Išvykstančių autobusų tvarkaraštis, pateikti artimiausi laikai , maždaug 2 valandas į priekį, priešingoje sienos pusėje tai pat yra išvykimo tvarkaraščiai.

Kiti tarptautiniai autobusai stovėjo atstovoje prie Akropolio Karmelitų bažnyčios aikštelėj.
                                      Taip pat šiandien važinėja nemokamas Kautros mikroautobusas iš Laikinosios stoties

Comment

Tarptautiniai autobusai turėtų išvykti iš 20 ir 21 aikštelių.
                                        Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                        Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                        SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Kaip pirmąją normalia autobuso foto naujojoje stotyje pasirinkau savo mėgstamiausia foto tipą - Vakarinės/Naktinės foto Taigi Druskininkų AP Setra S215HR Nr. 57

Comment

Working...
                                          X