Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šito nepasakysiu. Bet kiek žinau nuo liepos Kautra Vilniuje vežioja Biotechnologijos instituto ir Thermo Fisher darbuotojus

Comment

Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
      Šito nepasakysiu. Bet kiek žinau nuo liepos Kautra Vilniuje vežioja Biotechnologijos instituto ir Thermo Fisher darbuotojus
      Kaip suprantu, "Kautros" filialas Vilniuje skirtas užsakomiesiems maršrutams aptarnauti? Be "Maximos bazės" maršruto dar yra koks?

Comment

Ne tik. Yra tarpmiestiniai maršrutai iš Vilniaus
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Vakaris Rodyti pranešimą
          Kaip suprantu, "Kautros" filialas Vilniuje skirtas užsakomiesiems maršrutams aptarnauti? Be "Maximos bazės" maršruto dar yra koks?
          Dar darbuotuojus veža į bazės ir kirtimų ofisus. Po 2 maršrutus į abu ofisus yra jei neklystu.

Comment

Šis temsa tikrai yra Vilniaus filialo,nes aš tokį gal jau apie mėnesį matau Ukmergėj nakvojantį vienoje aikštelėje,kur nakvoja Vilniaus kautra

Comment

Kurioje vietoje ta aikštelė? O tokių ar panašių Temsų Vilniaus filiale keturios: garažiniai 432-435

Comment

Minėtasis Kautros Temsa Safari vakar Varėna-Kaunas maršrute, tiesa ant autobuso galo yra Vilniaus filialo kontaktai.

TOKS'o bandomasis IVECO Crossway vakar važiavo į Rokiškį

Biržų AP Erikoiskori, Vilnius-Biržai

Transrevio ir Druskininkų AP nauji mikroautobusai. Transrevio su Jxxxx numeriais suskaičiavau minimum tris, ko pasekoje senų baltų Sprinterių jau išvis nematau tarpmiestyje.

Kautros ir Meteoritturo lenktynės Vilijampolėje
                Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Crafterių išeina naujas modelis rudenį, tad gera kaina šituos paradvinėja, dėl ko naujų Sprintų vienas kitas. o kažkada Crafterius tik "Kautra" eksplotavo..

Kas dėl Transrevio, nesuprantu kaip jiem nesusišviečia įdėt automatinių durų, net rajonų laužai būna netgi su perdarytom automatinėm.

Comment

Mažeikių AP "bangelės" ant šonų visgi atsirado, bet atrodo vis tiek puikiai
                    Šiandien, Vilnius-Mažeikiai
                    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

V. A. Graičiūno g., "Trominos" tarnybinė Arna

4 Kautros autobusai (433-453-435-432) Temsa Safari, kurie, panašu, jog buvo nupirkti specialiai VU Biotechnologijos universiteto / Thermo Fischer darbuotojų vežimui.

Paskutinis taisė digital; 2025.07.02, 13:23. Priežastis: atkurtos foto
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

"Kautra" 2016.6.16.

Comment

Kieno gali būti šis MB O405? Apklijuotas visas lietuviška reklama ir su vokiškais numeriais K ME1145.

Comment

Netikėtas reginys Ukmergėje
                            Paskutinis taisė digital; 2025.07.02, 13:24.

Comment

Paspeliokime, kas ir kur šiandien čia užfiksuota Valius Kedainietis prašau kol kas nesakyk
                              Paskutinis taisė digital; 2025.07.02, 13:28.
                              Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Šiluva?
                                Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

Comment

Tai aišku,kad Šiluvoj nes pati jį šiandien prie Šiluvos autobusų stoties pagavau,tik nuotrauką ikelsiu kitą dieną

Comment

Parašė berkhof Rodyti pranešimą
                                    Tai aišku,kad Šiluvoj nes pati jį šiandien prie Šiluvos autobusų stoties pagavau,tik nuotrauką ikelsiu kitą dieną
                                    Taip Šiluva. "Busturas" Saffle #1810. Ar ir tu atlaiduose buvai?

Comment

Ir be to tai yra busturo autobusas gn1810

Comment

Šiluvos atlaidai

Čia kelsiu tik įdomiausius, kitos foto su laiku atsiras kur reikia... Tai pradėsiu.
                                        Trumpasis Neoplan

"Merulos" vienas naujesnių Volvo

EOS - VanHool

MAN A03 Lion's Star

Biškutuka Kibiras

Ypač man patiko jo lempų apdengimas

"Merulos" Renault Tracer

"Lineteros" Skylineris

Castrosua Master 35

Utenos AP ir vairuotojo požiūris į savo mašina...

Apie šitai aš žodžiu neturiu...

Ir ilgas ir didingas desertas: "Busturas" Saffle #1810. Pavydas nuo manęs tiems kurie juo važiavo Pirmoje foto jis išsuka iš vienos eismo juostos pločio žvyrkelio

Paskutinis taisė digital; 2025.07.02, 13:31.

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                          Utenos AP ir vairuotojo požiūris į savo mašina...
                                          [URL=http://www.miestai.net/forumas/picture.php?albumid=1536&pictureid=64215]Atvaizdas
                                          Apie ką čia?

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                          Ir ilgas ir didingas desertas: "Busturas" Saffle #1810. Pavydas nuo manęs tiems kurie juo važiavo
                                          Tai, kad čia miesto autobusas, nesusipratimas važiuot tarpmiestiniu maršrutu. Pavydas nebent, kad tokia egzotika - miesto autobusu po Lietuvą maltis, ne visiems "pasiseka" tai patirti

Comment

Working...
                                          X