Šito nepasakysiu. Bet kiek žinau nuo liepos Kautra Vilniuje vežioja Biotechnologijos instituto ir Thermo Fisher darbuotojus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąŠito nepasakysiu. Bet kiek žinau nuo liepos Kautra Vilniuje vežioja Biotechnologijos instituto ir Thermo Fisher darbuotojus
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąKaip suprantu, "Kautros" filialas Vilniuje skirtas užsakomiesiems maršrutams aptarnauti? Be "Maximos bazės" maršruto dar yra koks?
Comment
-
Minėtasis Kautros Temsa Safari vakar Varėna-Kaunas maršrute, tiesa ant autobuso galo yra Vilniaus filialo kontaktai.
TOKS'o bandomasis IVECO Crossway vakar važiavo į Rokiškį
Biržų AP Erikoiskori, Vilnius-Biržai
Transrevio ir Druskininkų AP nauji mikroautobusai. Transrevio su Jxxxx numeriais suskaičiavau minimum tris, ko pasekoje senų baltų Sprinterių jau išvis nematau tarpmiestyje.
Kautros ir Meteoritturo lenktynės Vilijampolėje
Comment
-
Parašė berkhof Rodyti pranešimąTai aišku,kad Šiluvoj nes pati jį šiandien prie Šiluvos autobusų stoties pagavau,tik nuotrauką ikelsiu kitą dienąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Šiluvos atlaidai
Čia kelsiu tik įdomiausius, kitos foto su laiku atsiras kur reikia...Tai pradėsiu.
Trumpasis Neoplan
"Merulos" vienas naujesnių Volvo
EOS - VanHool
MAN A03 Lion's Star
Biškutuka Kibiras
Ypač man patiko jo lempų apdengimas
"Merulos" Renault Tracer
"Lineteros" Skylineris
Castrosua Master 35
Utenos AP ir vairuotojo požiūris į savo mašina...
Apie šitai aš žodžiu neturiu...
Ir ilgas ir didingas desertas: "Busturas" Saffle #1810. Pavydas nuo manęs tiems kurie juo važiavoPirmoje foto jis išsuka iš vienos eismo juostos pločio žvyrkelio
Paskutinis taisė digital; 2025.07.02, 13:31.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 4 patinka
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąUtenos AP ir vairuotojo požiūris į savo mašina...
[URL=http://www.miestai.net/forumas/picture.php?albumid=1536&pictureid=64215]Atvaizdas
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąIr ilgas ir didingas desertas: "Busturas" Saffle #1810. Pavydas nuo manęs tiems kurie juo važiavo
Comment
Comment