Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vilnius, Laisvės pr. Julturo Bova Magiq

Savanorių pr. Vilnedos naujas pirkinys - Neoplan N122 Skyliner

Šalčininkų AP Setra S215UL, nespėjau įsižiūrėti, kas per maršrutas, bet lentelėje lyg ir triženklis-keturženklis numeris. Žinau, kad Šalčininkų AP turi maršrutą Vilnius - Eišiškės per Paluknį, Pirčiupius, bet pagal autobusubilietai.lt jis tokiu laiku nevažiuoja.

Busoto Isuzu, anksčiau priklausęs viešbučiui Le Meridien Villon (dabar - Vilnius Grand Resort)

Paskutinis taisė digital; 2025.07.01, 16:31. Priežastis: atkurtos foto
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
      Šalčininkų AP Setra S215UL, nespėjau įsižiūrėti, kas per maršrutas, bet lentelėje lyg ir triženklis-keturženklis numeris. Žinau, kad Šalčininkų AP turi maršrutą Vilnius - Eišiškės per Paluknį, Pirčiupius, bet pagal autobusubilietai.lt jis tokiu laiku nevažiuoja.

Atvaizdas
      Iš Gardino grįžo vakar ši Setra.
      Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Vlasavos naujas pirkinys - Carrus ant Volvo važiuoklės.

Ollex'o naujas pirkinys - Mercedes-Benz O510 Tourino

Keletas gražesnių kadrų
        Kautros Setra S417HDH

Vilniaus filialo Temsa Safari į Druskininkus

Klaipėdos AP Setra S415HDH grįžta iš Vilniaus

Marijampolės AP Setra S415 GT-HD

Ir vis dar riedanti TOKS'o Setra S215HD vakar į Alytų.
        Paskutinis taisė Raikkonen; 2015.05.10, 09:56.

Comment

Vakar dienos popietės kadras:
          Paskutinis taisė digital; 2025.07.01, 16:32.
          Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Šiandien Nidoje.

Comment

Prieš gerą mėnesį teko matyti Ollex'o autobusiuką (lyg Crafteris) iš Kauno Muravos statoilo susirinko keleivius ir išlėke į Vilnių. Šiandien įsitikinau,toje degalinėje yra jam stotelė. Maršrutas: Kaunas - Vilniaus oro uostas.
              Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Ir dar Meteoritturo naujas pirkinys - 1998 metų Neoplan N316K Transliner. Šiandien Vilnius-Visaginas.

Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą
                Prieš gerą mėnesį teko matyti Ollex'o autobusiuką (lyg Crafteris) iš Kauno Muravos statoilo susirinko keleivius ir išlėke į Vilnių. Šiandien įsitikinau,toje degalinėje yra jam stotelė. Maršrutas: Kaunas - Vilniaus oro uostas.
                Taip, yra stotelės ženklas su tvarkaraščiu.

Comment

Nidoje.

Comment

Teatro aikštėje.

Comment

Va čia jau neblogas pirkinys!
                      My Flickr
                      My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                        Va čia jau neblogas pirkinys!
                        Gautas 02.2014 -_-

Comment

Vakarėjant Kaune:
                          Paskutinis taisė digital; 2025.07.01, 16:33.

Comment

Priešpiet Turgaus g.

Comment

Teatro aikštėje.

Comment

Tai kur žiūri Neringos miesto policija ?''Kautros'' autobusas po draudžiamu ženklu stovi ir visiems dzin.

Comment

Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
                                  Tai kur žiūri Neringos miesto policija ?''Kautros'' autobusas po draudžiamu ženklu stovi ir visiems dzin.
                                  Viešajam transportui pagal KET galima nepaisyti kaikurių ženklų.
                                  Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
                                    Visąlaik jis ten stovi

Comment

Setra Kaune

Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Trečia diena kai važinėja Kautros naujieji Temsa Safari HD12. Tokiu Kautra įsigijo penkis, visi jie kol kas Kauno parke. Taip pat Kautra įsigijo penkis Volkswagen Crafter mikroautobusus, kurie visi Alytuje, pakeis parduodamus Iveco Daily.

Tai ne vienintelis Kautros pirkinys šiemet - įsigyta penkios penktos Serijos Setros, taip pat penkios ketvirtos serijos dviaukštės Setros. Autobusai dabar iš Vokietijos plukdomi į Klaipėdą. Dviaukštės Setros važinės tarptautiniais maršrutais Ryga-Kelnas/Štutgartas, kuriais iki šiol keleivius vežė lenkų autobusai. Šiuos maršrutus Kautra buvo tik išnuomojusi lenkams.

Vizualūs skirtumai nuo ankstenių Temsa Safari nedideli.

Dėl kažkokių priežasčių ant šių Safarių negali kabinti dviračių laikiklių, todėl juos dažniau bus galima išvysti užsakomuosiuose maršrutuose.

Salono spalvos identiškos anksteniems, naujovė - elektros lizdai prie kiekvienos sėdynės. Artėjam Europos

Ollexas išbando Irisbus Magelys

Prieš vasaros sezoną savo parkus atsinaujina privatūs užsakomuosius reisus vykdantys vežėjai. Keletas bent man nematytų autobusų.
                                        Mercedes-Benz Travego

Bova

Viensėdžio Setra S315 GT-HD

Comment

Gera žinia dėl "Kautros". Gerai, kad ne tik turkiška technika bus eksplotuojama, bet ir vokiški kokybės etalonai. Šiek tiek gaila, kad turbūt atsisveikins su Ikarus'ais bei su dauguma Neoplan'ų, bet norint išlikti geriausiais kito pasirinkimo kaip ir nėra. Puiki naujiena

Comment

Working...
                                          X