Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
    Sveiki,
    Vienas forumietis klausė kur yra ,,Maretravel" autobusų parkas? Aš internete neradau. Gal jūs žinote?
    Pagal fotobuse pateiktą informaciją, MareTravel yra įsikūrusi Nidoje
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

ssnaiperis:
      Manau, jog klausdamas apie tai, kur randasi šios bendrovės autobusų parkas, forumietis omeny turėjo ne Nidą - juk Nida negali būti autobusų parkas, - o konkrečią vietą. Jūs ją žinote?... Konkrečią vietą. Taip ar ne?... Be nuorodų, nuogirdų ir pan.
      Ir dar. Man atrodo, jog pasiteiravimas apie 'Mare Travel' fotogalerijai nelabai pritinka.

Comment

"Mare Travel" (tiksliau - E. Zinkevičiaus IĮ) autobusų parkas, jei galima jį taip išdidžiai pavadinti , yra Nidoje, Purvynėje. O kad kolega nesupyktų už "temos teršimą", tai konkrečios nuorodos ir nedėsiu Pramoninės paskirties objektų ten labai nedaug – kam tikrai rūpi, susiras

Užtat įkelsiu nuotrauką (2013 m. liepos mėn.) iš to parko - kad būtų "į temą":

Comment

Taip, tikrai taip... Purvynėje, kurioje man teko ne vienus metus... Ne, vis tik minties netęsiu, nes prisiminimams šioje temoje tikrai ne vieta.
          O pramoninių objektų šiuo metu ten ne tai kad labai nedaug, o beveik išvis neliko.
          P.S. Hmm... Gal ir man atverst savo nidietiškus dulkėmis nuklotus archyvus ir ištraukt iš jų kažką panašaus į kolegos įkeltą nuotrauką :-)

Comment

Penktos valandos vakaro 'TOKS' Vilnius - Biržai.

Comment

Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimą
              O pramoninių objektų šiuo metu ten ne tai kad labai nedaug, o beveik išvis neliko.
              Turėjau galvoje ne pramoninių, o ūkinių, bet tuo metu šis žodis kažkaip "išgaravo"

P.S. Hmm... Gal ir man atverst savo nidietiškus dulkėmis nuklotus archyvus ir ištraukt iš jų kažką panašaus į kolegos įkeltą nuotrauką :-)
              Būtų labai įdomu pamatyti, kas po tomis dulkėmis

Beje, gal archyvuose atsirastų ir kas nors iš kadaise važinėjusių autobusų iš kitos Kuršių marių pusės – Kintų, V. Ežerskio įmonės (tapusios UAB "Kintas")?

Comment

Šiuo Temsa Safari HD šiemet Kautra vežioja Lietuvos krepšininkus.
                Paskutinis taisė digital; 2025.06.29, 19:43.
                Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Vietoje Žalgirinės Setros?
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    Lietuvos rinkitinė ne Žalgiris, jei ką

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                      Vietoje Vyrų Krepšinio rinktinės Bovos greičiausiai

Comment

Parašė Briedis
                        Vakar Telšiuose

Neaišku kieno Setra, neaišku iš kur į kur važiuoja
                        Atvaizdas
                        Vietinė, kažkokios mažos įmonės. Buvo Vilniuje Dainų šventės metu, tai vairuotojas patvirtino, kad prieš kokių pusantrų metų nusipirko iš Raseinių

Comment

Keletas akimirkų iš Danės gatvės.

Comment

'Kautros' autobusas pakeliui į Šventąją.

Comment

Sakiu AP nusipirko dar viena Setra: HDG 904, i Vilniu panasu tures solidesnes techinkos, idomu kada ismus Silutes AP eile.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                Sakiu AP nusipirko dar viena Setra: HDG 904, i Vilniu panasu tures solidesnes techinkos, idomu kada ismus Silutes AP eile.
                                Net ne vieną, o dvi trečios serijos HD Setras pastaruoju metu įsigijo Šakiai.

Comment

Šįvakar.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                    Net ne vieną, o dvi trečios serijos HD Setras pastaruoju metu įsigijo Šakiai.
                                    Beveik pavyzdinis rajoninis parkas. I tarpmiesti-Setros ir Isuzu, priemiesty Hyunday'ai ir Paz'ai.

Dar su vienu parku galima bus drasiai vaziuot Vilniaus-Kauno marsute.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                      Beveik pavyzdinis rajoninis parkas. I tarpmiesti-Setros ir Isuzu, priemiesty Hyunday'ai ir Paz'ai.

Dar su vienu parku galima bus drasiai vaziuot Vilniaus-Kauno marsute.
                                      Padarysiu dar didesnę reklamą Šakių AP - jie į Vilnių iš Kauno ir pigiausiai veža.
                                      Šakių AP - 18 Lt.
                                      Kautra, TOKS - 19 Lt.
                                      Transrevis - 20 Lt.

Comment

Smltynė-Nida

Paskutinis taisė digital; 2025.06.29, 19:45.
                                        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Trečią po pietų Klaipėdoje. Naujasis suvalkiečių pirkinys.

Comment

Working...
                                          X