Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

...
    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

,,Trominos" Mercedes-Benz:

Paskutinis taisė Arelis; 2014.08.04, 15:53.
      My Flickr
      My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
        ,,Sandvikos" Mercedes-Benz:

Atvaizdas
        Sandvika - tai miestas Norvegijoje Pagal fotobus'ą, šis autobusas priklauso
        UAB "Tromina"

Comment

Ačiū už pataisymą.
          My Flickr
          My Trainpix

Comment

Šios dienos 'Kautros' ekspresas į Nidą. Pilnutėlis, kaip ir įprasta.

Comment

Gangloff Transpol Mercedes-Benz OH1627L:

My Flickr
              My Trainpix

Comment

"Kautros" reklama 2003 m.

Comment

Klaipėdoj.

Comment

Naujas Tauragės AP pirkinys? Koks modelis?
                    Daugiau mano nuotraukų >>
                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Berods, keturi jie... Pirmąjį dar pačioj vasaros pradžioj fotografavau.

Comment

Sekmadieniais ir pirmadieniais, kai maršrutu Vilnius - Nida važiuoja du 'TOKS' autobusai, galima užmatyti ne tik dviaukštes 'Setras', tačiau ir šį tą įdomesnio bei mielesnio akiai.

Comment

Sveiki,
                          Vienas forumietis klausė kur yra ,,Maretravel" autobusų parkas? Aš internete neradau. Gal jūs žinote?
                          My Flickr
                          My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                            Sveiki,
                            Vienas forumietis klausė kur yra ,,Maretravel" autobusų parkas? Aš internete neradau. Gal jūs žinote?
                            Pagal fotobuse pateiktą informaciją, MareTravel yra įsikūrusi Nidoje

Comment

ssnaiperis:
                              Manau, jog klausdamas apie tai, kur randasi šios bendrovės autobusų parkas, forumietis omeny turėjo ne Nidą - juk Nida negali būti autobusų parkas, - o konkrečią vietą. Jūs ją žinote?... Konkrečią vietą. Taip ar ne?... Be nuorodų, nuogirdų ir pan.
                              Ir dar. Man atrodo, jog pasiteiravimas apie 'Mare Travel' fotogalerijai nelabai pritinka.

Comment

"Mare Travel" (tiksliau - E. Zinkevičiaus IĮ) autobusų parkas, jei galima jį taip išdidžiai pavadinti , yra Nidoje, Purvynėje. O kad kolega nesupyktų už "temos teršimą", tai konkrečios nuorodos ir nedėsiu Pramoninės paskirties objektų ten labai nedaug – kam tikrai rūpi, susiras

Užtat įkelsiu nuotrauką (2013 m. liepos mėn.) iš to parko - kad būtų "į temą":

Comment

Taip, tikrai taip... Purvynėje, kurioje man teko ne vienus metus... Ne, vis tik minties netęsiu, nes prisiminimams šioje temoje tikrai ne vieta.
                                  O pramoninių objektų šiuo metu ten ne tai kad labai nedaug, o beveik išvis neliko.
                                  P.S. Hmm... Gal ir man atverst savo nidietiškus dulkėmis nuklotus archyvus ir ištraukt iš jų kažką panašaus į kolegos įkeltą nuotrauką :-)

Comment

Penktos valandos vakaro 'TOKS' Vilnius - Biržai.

Comment

Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimą
                                      O pramoninių objektų šiuo metu ten ne tai kad labai nedaug, o beveik išvis neliko.
                                      Turėjau galvoje ne pramoninių, o ūkinių, bet tuo metu šis žodis kažkaip "išgaravo"

P.S. Hmm... Gal ir man atverst savo nidietiškus dulkėmis nuklotus archyvus ir ištraukt iš jų kažką panašaus į kolegos įkeltą nuotrauką :-)
                                      Būtų labai įdomu pamatyti, kas po tomis dulkėmis

Beje, gal archyvuose atsirastų ir kas nors iš kadaise važinėjusių autobusų iš kitos Kuršių marių pusės – Kintų, V. Ežerskio įmonės (tapusios UAB "Kintas")?

Comment

Šiuo Temsa Safari HD šiemet Kautra vežioja Lietuvos krepšininkus.
                                        Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Vietoje Žalgirinės Setros?

Comment

Working...
                                          X