Parašė Prodigal Stranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Ollexo MB Sprinter 516CDI FZN893 Vilniuje, prie p/c „Mada“ Laisvės pr. Kažkaip nelabai būdingas Ollex dalykas - ant mikroautobuso nėra jų skiriamųjų ženklų ir pats mikroautobusas reguliariai stovi ne įmonės parke, o čia.
Ten pat - Isuzu Turquoise, buvęs Latvijos Jaunpils savivaldybės autobusas. Jis irgi visada stovi šioje aikštelėje kartu su 6 mikroautobusais.
Paskutinis taisė Mettal; 2015.02.09, 11:58.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąOllexo MB Sprinter 516CDI FZN893 Vilniuje, prie p/c „Mada“ Laisvės pr. Kažkaip nelabai būdingas Ollex dalykas - ant mikroautobuso nėra jų skiriamųjų ženklų ir pats mikroautobusas reguliariai stovi ne įmonės parke, o čia.
Atvaizdas
Ten pat - Isuzu Turquoise, buvęs Latvijos Jaunpils savivaldybės autobusas. Jis irgi visada stovi šioje aikštelėje kartu su 6 mikroautobusais.
Atvaizdas
Comment
-
Keli įdomesni kadrai iš Vilniuje vykstančios knygų mugės.
Dažniau užsienio, nei Lietuvos keliuose važinėjantis Grūdos Neoplan N516/3 SHDH Starliner ir Ukmergės AP Ferqui.
Tomi Tours, labiau žinomų kaip Guliverio kelionės, MAN R02 Lion's Star.
Utenos BC klubo Juventus autobusas, Berkhof Axial 70.
Comment
-
Užsakyta Ollex'o Bova:
Temsa Opalin mokyklinis:
Toks'o Setra maršrute Tauragė - Vilnius:
Šilutės AP Setra:
Jonavos AP mašina maršrute Jonava - Kaunas:
Molėtų AP MAN'as maršrute Molėtai - Kaunas:
Transverio MB Sprinter eksprese Kaunas - Vilnius su kuriuo man teko atgal važiuoti į Vilnių:
Ir pabaigai:
Tai tiek. Ačiū už dėmesį ir nuotraukos baigėsi.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąNetiesa – ši ir dar kelios 2009 metų Temsos iškart buvo mokykliniai autobusai. Kautros geltonieji Temsa Opalin visi yra 2004 metų gamybos.Kadangi man fotobusas neįsijungia, tai negalėjau surast apie šį autobusą platesnės informacijos.
Comment
-
Comment