Fotografuota telefonu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
353 jau taip stovi puse metų.Parašė Anti Kedbus Rodyti pranešimąJelcz'ą dažys? :O ar čia šeip stovi?
Comment
-
Su Gintaru663 ir Ryčiu001 ten buvom, pilnas gretimo namo kiemas gaisrininkų, patys jie sakė kažkokia "smulkmena"Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO paskutinėje foto gaisrininkų "Zilas" suka į žiedą
Ką jis ten veikė?
Comment
-
Na jie visi linke taip sakyti. Ryt kolegų greitukių vairuotojų paklausiu,kas ten buvoParašė Elis Rodyti pranešimąSu Gintaru663 ir Ryčiu001 ten buvom, pilnas gretimo namo kiemas gaisrininkų, patys jie sakė kažkokia "smulkmena"
Kaip dažnai būna,babytė ,ar senukas puoda prisvilino
Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Kodel manai,kad jis ten suka?Man visai nepanasu i taiParašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO paskutinėje foto gaisrininkų "Zilas" suka į žiedą
Ką jis ten veikė?
Comment
-
Na man panašu ,kad jie pasinaudojo"žiedu" , nes plačiau apsisuktiParašė Jopapa Rodyti pranešimąKodel manai,kad jis ten suka?Man visai nepanasu i tai
Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Ilgai Kauno gatvių duobių neatlaikys. Ir įlaipinimas pro priekinių durų vieną varčia į tokį autobusą, deja, rodo priekinių durų tvarkos debiliškumą. Galutinė išvada - išmesti pinigai. Nors galbūt juos ir pigiai paėmė, nes panaudoti tokie autobusai nelabai kur reikalingi...Paskutinis taisė Al1; 2015.03.16, 19:05.
Comment
-
Duobes gal ir nieko, bet kazin ar tas Parodos kalnas nenubaigs ju greitai ir paaiskes, kad per brangu juos eksplotuot. Man rodos ir minejo, kad pigiai buvo paimti. Be to kazkaip tylima, bet manau toki traukini galima brangiai nuomot reklamai.Parašė Al1 Rodyti pranešimąIlgai Kauno gatvių duobių neatlaikys. Ir įlaipinimas pro priekinių durų vieną varčia į tokį autobusą, deja, rodo priekinių durų tvarkos debiliškumą. Galutinė išvada - išmesti pinigai. Nors galbūt juos ir pigiai paėmė, nes panaudoti tokie autobusai nelabai kur reikalingi...
Comment
Comment