Parašė Mettal
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąDaugiausia lemia ne nustatymai, o tas, kas fotografuoja. Toliau eina fotografavimo vieta ir sąlygos, ir tik tada - nustatymai. Aš irgi esu fotografavęs veidrodiniu fotoaparatu pilno automato režime, bet pas mane kažkodėl ir apšvietimas buvo tinkamas, ir ne taip viskas išplaukę.
Bet reik tikėtis, kad bus taip, kaip sakaiNa, o dabar su ne kokiom nuotaikom įkeliu nuotraukas iš šiandieninio bilieto pristatymo. Galėjo pasirinkti kitą "donorą" apklijuoti. Fotografavau ne su fotoaparatu, nes pamiršau įdėti atminties kortelę, o su "bilietu"
Paskutinis taisė Peizazas; 2014.08.21, 11:49.
Comment
-
Na, Peizazai, aš ir įkelsiu nuotraukas:
Mercedes-Benz Cito nr.28, 88 maršrutas:
Solaris Urbino 12 CNG nr.960, 60 maršrutas:
Solaris Urbino 12 CNG nr.967, 46 maršrutas:
Castrosua City Versus CNG nr.970, Smartinis maršrutas:
Paskutinis taisė Arelis; 2014.06.26, 11:56.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąFotobuse viskas yra parašyta (tiek apraše, tiek komentaruose po jo foto). Be to, tai ne pamoderninimas, o toks modelis. Nupirko ją kaip bandomąją-eksperimentinę. Panašiai kaip su troleibusu Jelcz nr. 1650.
Comment
-
Kelios įdomesnės šiandienos nuotraukos:
Volvo 7700 #712 Pertraukiamu grafiku 5G maršrute:
Mercedes-Benz Sprinter Noge #192:
Mercedes-Benz O405G #475:
Volvo 7700 #755
Na ir pabaigai: Volvo 7700 #781 kurio vairuotojas man befotografuojant šiuo rakursu priėjo prie manęs, galvojau, kad jau pradės reikšti pretenzijas, kad fotografuoju, bet pasirodo priėjo pasiskūsti, kad jam algos nemoka, kad Antakalnio žiedo asfaltas duobėtas. Ir paprašė, kad visą tai nufotografuočiau ir dėl tokių reikalų susisiekčiau su VVT vadovybe. Ech, visgi aš tik paprastas VT entuziastas...
Mettal'ai, įvertinkite nuotraukas ir pasakykite ar skiriasi nuo praeitųPaskutinis taisė Peizazas; 2014.06.26, 16:44.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Peizazas Rodyti pranešimąKelios įdomesnės šiandienos nuotraukos:
Volvo 7700 #712 Pertraukiamu grafiku 5G maršrute:
Atvaizdas
Mercedes-Benz Sprinter Noge #192:
Atvaizdas
Mercedes-Benz O405G #475:
Atvaizdas
Volvo 7700 #755
Atvaizdas
Na ir pabaigai: Volvo 7700 #781 kurio vairuotojas man befotografuojant šiuo rakursu priėjo prie manęs, galvojau, kad jau pradės reikšti pretenzijas, kad fotografuoju, bet pasirodo priėjo pasiskūsti, kad jam algos nemoka, kad Antakalnio žiedo asfaltas duobėtas. Ir paprašė, kad visą tai nufotografuočiau ir dėl tokių reikalų susisiekčiau su VVT vadovybe. Ech, visgi aš tik paprastas VT entuziastas...
Atvaizdas
Mettal'ai, įvertinkite nuotraukas ir pasakykite ar skiriasi nuo praeitų
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąTik 10 autobusas? Rezervai nestovi?
Comment
-
Fotografavimas ,,Kaimelio žiede" 1 dalis
Pradžią pradedu nuo Karosų:
Paskutinis taisė Arelis; 2014.07.02, 16:01.
Comment
-
Fotografavimas ,,Kaimelio žiede" 2 dalis
Taigi, tęsiam:
Čia būtų galima pavadinti ,,Keturi seni draugai":
Mercedes-Benz autobusai:
Heuliez'as:
Man Lion's City CNG:
Ir pabaigai Castrosua City Tempus CNG:
Paskutinis taisė Arelis; 2014.07.02, 16:00.
Comment
-
Pranešimai, nelabai tinkantys fotogalerijos temoje perkelti į Vilniaus viešojo transporto temą. Diskusiją tęskite čia: http://www.miestai.net/forumas/showt...714#post811714
Comment
Comment