Šiandien 44ame visi 3 naujai seni Kauno autobusų autobusiukai ,325-327.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Kai bus laiko pagaudysiuParašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąGal kam nors pavyktų pagauti 61 autobusą?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Jai tokie tai gerai...Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąMan atrodo tokie kaip 767-772.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Kauno autobusų parke yra visi 15 Den Oudsten Alliance city b96, visi atrodo taip :
http://www.rovm-digitaal.nl/wp-conte...en-Oudsten.jpg
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą771 irgi raudonas
Nebeliks baltu su raudonom juostom autobusu.
Man tas dažymas labiau patiko, bet aišku VT grožis svarbu...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
N4014NF, valst. nr. HDJ 611.Parašė Karoleo Rodyti pranešimąpastebėjau šiandien 150 maršrutu žemagrindį "Merulos"
autobusą, berots Neoplanas, modelio nepasakysiu.
Comment
-
Ne tokie patys kaip seni Den sitie yra patobulinti ir 2002 metu gamybos biski skiriasi variklio skyrius kiek teko paziureti.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąJai tokie tai gerai...
Comment
-
ir salonas kitoksParašė egiscrypth Rodyti pranešimąNe tokie patys kaip seni Den sitie yra patobulinti ir 2002 metu gamybos biski skiriasi variklio skyrius kiek teko paziureti.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Atsidariau 825 kapotą šiandien, pasižiūrėti, kas gi ten pagerinta. Visų pirma, vandens pompa. Dabar ją pakeist įmanoma neišimant žibintų. Šiek tiek kitoks kondicionieriaus siurblio diržo įtempėjas, (paprastas mechaninis, o ne pneumatinis). O šiaip, prie visų kitų mazgų prieiti dar sunkiau ir kebliau, nei 767-772. Nors ir šiaip juos remontuoti nervus ėdanti veikla.
Comment
Comment