Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reklamos ant viešojo transporto
Collapse
X
-
Ką negalėjo įdomesnės idėjos sugalvoti?Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąKodėl gaila, juk pajamų tai reikia...
Comment
-
šiek tiek persistengta su tekstu viršuje - žodis "transporto" uždengia dalį numerioParašė rvr Rodyti pranešimą
Comment
-
prie "užsimaskavusių" troleibusų kompanijos (2692, 1679, 2714) prisijungė ir 2717 (16 maršrutas)Parašė Mettal Rodyti pranešimą
Comment
-
Gaila kad nėra reklamu ant autobusų : Karosa B741, MAN NG272, MAN A23 NG313CNG, Neoplan N4021/3, Heuliez GX417 CNG. Manau būtu gražios reklamos ant šitų modelių autobusų.Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
Comment
-
Na, ant 869 buvo biliardo reklama, bet jau nebėra. Ant tokių autobusų nededa reklamų dėl jų nepatikimumo. Denis_Simonov jau yra apie tai sakęs.
P.S. 2683 19-o maršruto Solaris su nauja anti-fotografine* reklama: body building'o paroda kažkokia.
* - juodas su violetine (purpurine) juosta viršuje. Analogiški pavyzdžiai: serveriai.lt (3 ar 4 jie ten) ir, žinoma, 1629.Paskutinis taisė Mettal; 2012.01.29, 17:59.
Comment
-
dar vienas su "Body building" reklama pastebėtas šiandien Žirmūnų gatvėje. deja, nepavyko pasižiūrėt, koks garažinisParašė Mettal Rodyti pranešimąNa, ant 869 buvo biliardo reklama, bet jau nebėra. Ant tokių autobusų nededa reklamų dėl jų nepatikimumo. Denis_Simonov jau yra apie tai sakęs.
P.S. 2683 19-o maršruto Solaris su nauja anti-fotografine* reklama: body building'o paroda kažkokia.
* - juodas su violetine (purpurine) juosta viršuje. Analogiški pavyzdžiai: serveriai.lt (3 ar 4 jie ten) ir, žinoma, 1629.
Comment
-
Mano žiniomis 19 maršrutas važiuoja Žirmūnų gatve ar jau nebe?Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimądar vienas su "Body building" reklama pastebėtas šiandien Žirmūnų gatvėje. deja, nepavyko pasižiūrėt, koks garažinis
Comment
-
pastebėtas Kareivių - Žirmūnų sankryžoje tas troleibusasParašė Mettal Rodyti pranešimąMano žiniomis 19 maršrutas važiuoja Žirmūnų gatve ar jau nebe?
o šiaip 19 troleibusas važiuoja Žirmūnų gatve ir vargo nemato
Comment
-
Jeigu suko į Kareivių, tai galėjo būti tik 1708 6-ame maršrute. Jis, mano žiniomis, šiai dienai vienintelis laisvas. Jeigu važiavo Žirmūnų gatve - pasirinkimas didesnis. Reiškia kažkuris iš šitų: 1678, 2694, 1699, 1702, 1706, 2711.
Nu arba ten buvo kokia nors man nežinoma beprotiška komandiruotė iš kito maršruto.
Comment

(Buvo publikuota nuotrauka šitoj temoj)
Comment