Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tarptautiniai pervežimai autobusais

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tigras Rodyti pranešimą
    Gal kas zino ar as kokiu nors budu galiu is Klaipedos nukeliauti iki Tallinno(traukinys, autobusas)?
    Susisiekimas autobusais neblogas, tik su persėdimu Rygoje.
    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
      Susisiekimas autobusais neblogas, tik su persėdimu Rygoje.
      Aciu, tikiuosi persedimas trunka neilgai.

Comment

Kaliningradietiško 'Ecolines' reklaminis lankstinukas.

Comment

Simple Express plečia tinklą ir skelbia pradėsiantys vežti keleivius į Prahą ir Budapeštą.

Comment

Šiandien Klaipėdoje.

Comment

'Ollex' mikroautobusas prieš kelionę į Rygą.

Comment

Šiandien dalis tarp Rygos-Klaipėdos kursavusio transporto.
                Klaipėdos AP

Ollex

Comment

Bent man įdomi kainodara, visi Kautra:
                  Kaunas - Ryga 65Lt
                  Kaunas - Panevezys 26Lt + Panevezys - Ryga 33Lt

Atskirai pigesni bilietai
                  Čia gal dėl konkurencijos, nes iš Panevėžio į rygą važiuoja daugiau autobusų prisijungę iš Vilniaus krypties?

Comment

Tokiu ar panašiu laiku, kada iš Kauno išvyksta Kautra daugiau niekas nevažiuoja. Matyt tuo naudojasi...

Comment

Ir turbūt apskritai iš Kauno į Rygą važiuoja mažiau keleivių nei realiai važiuotų dėl nekonkurencingų kainų:
                      Ecolines Kaunas - Ryga 80Lt
                      Kautra Kaunas - Ryga 65Lt

Tuo tarpu Vilnius Ryga:
                      Simple 38Lt
                      Eco 45Lt
                      Toks 42 Lt

Taupesni žmonės gali rinktis traukiniu iki Vilniaus ir iš ten į Rygą. Kiti dar ir dėl palankesnių bei dažnesnių grafikų tą gali rinktis.

Comment

Pastarųjų dienų nuotraukos iš Šiaulių.

Busturo Setra S309HD iš Rygos. Galbūt dėl lėktuvų vėlavimų (važiuoja pro oro uostą) ar dar dėl kokios priežasties šie autobusai praktiškai visada vėluoja, šiuo atveju į Šiaulius atvyko pusvalandžiu vėliau nei nurodyta tvarkaraštyje.

Kaliningrado autobusai

Ecolines

Comment

Nuo šiol savaitgaliais kaliningradiečių autobusai iš Smiltynės persikelia su keltu ir atvažiuoja lig pat Klaipėdos stoties.

Comment

Mhm, girdėjau aš, kad nuo kauno iki Rygos ir atgal tipo kaina yra 45 LT, koks čia vežėjas?

Comment

Rusų Amron MAN A32 Lion's Top Coach iš Sankt Peterburko į Marijampolę. Nors numatytas sustojimas ir Kaune, matyt nesant keleivių važiuoja tiesiai - pro Prienus.

Comment

Naujausias ir vienas talpiausių Klaipėdos AP autobusų - Temsa Safari HD, vakar Ryga-Klaipėda.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                  Naujausias ir vienas talpiausių Klaipėdos AP autobusų - Temsa Safari HD, vakar Ryga-Klaipėda.
                                  Atvaizdas
                                  Ji gavo ekipazas is masinos nr. 156 (Mercedes'o)?

Comment

Comment

Vis laukiu kada pasirodys PolskiBus Vilniuje. Savininko pažadas duotas

Expansion for PolskiBus
                                      http://www.busandcoach.com/newspage....2&categoryid=1

We have ambitious plans for the future and will continue to expand PolskiBus.com in Poland and elsewhere in Eastern Europe.

Comment

Beje, štai ir naujausias jo pirkinys-OnniBus.com. Taigi dabar tarp Lenkijos ir Suomijos lieka Baltijos šalys, kurias jis gali sujungti tranzitu :

Souter buys 75% of Finnish coach operator
                                        http://www.heraldscotland.com/busine...rator.24149662

SIR Brian Souter has added another transport business to his empire with the acquisition of a 75% stake in Finnish intercity coach operator Onnibus Oy, which is rebranding as OnniBus.com

Comment

Gal sujungs, o gal ir nesujungs. Rinka užpildyta ir vežėjų pakankamai. Taip kad realiai tik agresyvia kainodara kai kuriuos išspyrus galima kažkaip įsitvirtinti rinkoje.

Comment

Working...
                                          X