Parašė Raikkonen
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[JON] Jonavos viešasis transportas
Collapse
X
-
"Fenomeno", kaip kai kurie sako, čia visai nėra. Jonavos savivaldybė laikosi įstatymo nuostatos ir su vežėju atsiskaito laiku. Vežėjas dirba iš širdies ir administracija netaupo savo laisvalaikio valandų jei labai reikia padaryti ką nors naudinga keleivių gerovei. Gal net administracijoje nedirba giminės, draugai ir kaimynai, kaip Kauno autobusuose ar Vilniaus VT. Šie ir kiti faktoriai lemia sėkmingą įmonės veiklą. Iš Jonavos AP turi ko pasimokyti net didesni Lietuvos vežėjai... Vien mąstysena Jonavos AP nėra sovietinė, direktorius supranta, ko nori keleiviai, ko jie tikisi, stengiasi patenkinti jų norus, išpildyti lūkesčius, galvoja apie įmonės ateitį (!). Rodos, turėtų būti taip visose įmonėse, bet nėra. Kodėl? Yra daug objektyvių priežasčių.Paskutinis taisė Ametistas; 2015.11.10, 14:05.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Manymas, kad gerai besitvarkantis vežėjas ir jo veikla yra fenomenas, yra tam tikra meškos paslauga. Reikėtų mąstyti atvirkščiai - fenomenas Europos kontekste yra Vilniaus VT ir pan.Parašė Mettal Rodyti pranešimąFenomenas čia yra, žiūrint visos Lietuvos kontekste. Kai, pvz. VVT lygio betvarkė yra normalus reiškinys.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Tikslus modelis būtų Crossway LE Line 10.8M
http://www.iveco.com/ivecobus/en-us/...EN_Euro_VI.pdf
http://www.iveco.com/ivecobus/en-us/...el_Euro_VI.pdf
Gaila Ikaruso... Kam reikėjo tiek laiko jį pūdyti? Galėjo nurašius iškart supjaustyti...
Comment
-
Gal dar tikėjosi bandyti prikelti, visgi muziejinė vertybė būtų...Parašė Briedis Rodyti pranešimąGaila Ikaruso... Kam reikėjo tiek laiko jį pūdyti? Galėjo nurašius iškart supjaustyti...
Comment
-
Panašiai...Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTikrai gaila Ikarus'o
O priminkit Conecto čia pigus turkiškas MB trečiosioms šalims?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Nelabai tikėtina buvo - jei nesugebėjo didžiųjų miestų AP tai padaryti. Sprendžiant iš sudaužytų (ne išimtų) langų ir lempų, autobusas buvo panaudotas kaip "bokso kriaušė" kokiam "Arui" treniruotis "vaduojant įkaitus".Parašė Elis Rodyti pranešimąGal dar tikėjosi bandyti prikelti, visgi muziejinė vertybė būtų...
Gaila...
Comment
-
Ne. Sakė man kai paskutinį karta buvau, kad kažkokie "pacanai" perlipe tvora jį sudaužė. Tada kai Valius ir po kelių dienų Aš buvome jis dar galėjo užsivesti, bet dabar nelabai jau ka ir bepadarysi... Melavo sakė dar prikelinės...Parašė Vakaris Rodyti pranešimąNelabai tikėtina buvo - jei nesugebėjo didžiųjų miestų AP tai padaryti. Sprendžiant iš sudaužytų (ne išimtų) langų ir lempų, autobusas buvo panaudotas kaip "bokso kriaušė" kokiam "Arui" treniruotis "vaduojant įkaitus".
Gaila...Paskutinis taisė rytis001; 2016.05.09, 20:07.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Štai kaip jis atrodė po "pacanų" išdaužymo. Mano video:
https://www.youtube.com/watch?v=o_H5UQ4-mDY
Dabar manau patys parko vairuotojai jį išdaužė iki galo...Paskutinis taisė rytis001; 2016.05.09, 20:07.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Na klydau. Šiandien buvau Jonavoje ir pasidomėjau dėl ikaruso...
1. Jį antra o gal ir trečia karta vėl išdaužė jaunimas
2. Jo niekas restauruoti nesiruošė. Jį planavo palinkti muziejinį kol surudys...
Ta proga foto: Kiitokori OmniStar #75 4 maršrutas, pertrauka stotije
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Šito ir aš nelabai supratau bet... Savaitės - mėnesio bėgyje išvežimas į metala... RIPParašė Al1 Rodyti pranešimąPalikti muziejinį kol surudys... Kokia prasmė? Tai geriau iš karto į metalo laužą priduoti, bent nauda šiokia tokia piniginė...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment