Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Tiltai Kaune
Collapse
X
-
dabar Aleksoto tiltas tikrai ispudingai atrodo, tos melynos sviesos tikrai graziai ziurisi
Komentuoti:
-
Keistas tas tiltas man kazkoks pasirode.... Nzn ar cia dziaugtis ar verkti. Kazkoks neuzbaigtas. O dar tos Sovietines zvaigzdes....
Komentuoti:
-
joks VP tikrai neturejo itakos. Bukit ramus.
O tiltas tikrai nuostabiai atrodo.Sviestuvai yra masyvus,todel vaziuojant pro ji kazkaip atrodo kad vaziuoji vos ne tarp sienu,labiau uzdara erdve.....
Idomus sprendimas. Beja,3 juostos.
Komentuoti:
-
ei, žmonės, baikite diskutuoti, kaip atrodo, o įmeskite gerų nuotraukų! mes iš toli nepasiekiame vaizdo tikro. ačiū!
Komentuoti:
-
Iš tolo man jis atrodė panašus į Vilniaus Akropolį su tom mėlynom juostom, ar nebus prikišę VP rankelių, kad tiltas atrodytų kaip kelias į Akropolį?
Komentuoti:
-
vakar buvau centre apie 12h... tai nulekem per naujaji tilta i aleksoto panoramke.. tikrai grazu paliko :*****:
Komentuoti:
-
visiskai pabaigto dar nemaciau (tik remontineje fazeje), taciau preliminarus ispudis labai prastas - raudonos metalo konstrukcijos, melyni stulpai ir tarybines zvaigzdesParašė liutassTiltas grazus!

Komentuoti:
-
Is nuotraukos panasu, kad paliko tris juostas ir reversini eismaParašė zygazasgerai, bet sakė, kad bus keturių juostų, bet kiek matau, tai trys? ar ne taip?
Komentuoti:
-
gerai, bet sakė, kad bus keturių juostų, bet kiek matau, tai trys? ar ne taip?Parašė liutassTiltas grazus!
Komentuoti:

Komentuoti: