Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[131] Alytus - Simnas - Kalvarija. Simno aplinkkelis

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Mano uošvija Mergalaukyje. Vietiniai džiaugėsi, kad darys aplinkkelį, nes ten gan didelis sunkesvorių eismas. Rezultate praėjo daugiau nei penki metai, bet visiškai niekas nepajudėjo (bent jau vizualiai).

    Comment


      #62
      Ir gerai kad nepradėjo, nes nutiesus ViaBalticą nereikės ieškoti aplinkinių kelių iš Lenkijos į Vilnių rajoniniais keliais. Ir srautas sumažės.

      Comment


        #63
        Įvažiavimas į Krosną keliu KK131 Nuo Alytaus pusės
        Foto 2020.04














        Žiedinė sankryžas su keliu RK 2502 Krosna - Lazdijai


        Comment


          #64
          Foto 2020.04

          Pirmoji žiedinė sankryža Krosnos miestelio centre




          Viadukas per geležinkelį Šeštokai - Alytus










          Šalia Krosnos malūno - antroji žiedinė sankryža su keliu KK 182 į Marijampolę




          Comment


            #65
            Važiuodamas link Lenkijos sienos stengiuosi aplenkti Alytų. Iki šiol tvarkomas išvažiavimas iš Alytaus keliuose KK129 ir KK131.
            Koks "svarbus" ministerijai susisiekimas tarp Vilniaus ir Lenkijos sienos rodo tai, kad 5,5 km ilgio projektas tvarkomas 5 ar 6 metus.

            LR Susiekimo ministerija 2023.03.09
            Alytaus Santaikos g. rekonstruoti papildomai skirta 1,5 mln. eurų
            Šią savaitę Alytuje pradedama rekonstruoti viena svarbiausių mieste Santaikos g., kuri yra krašto kelio Nr. 131 Alytus–Simnas–Kalvarija tąsa. Tai priešpaskutinis etapas, įgyvendinant trijų gatvių – Ulonų, Pulko ir Santaikos – rekonstrukcijos ir kapitalinio remonto projektą, kuriam, kaip valstybei svarbiam vietinės reikšmės kelių projektui, šiemet papildomai skirta 1,5 mln. eurų Kelių priežiūros ir plėtros programos (KPPP) lėšų. Likusią dalį finansuoja Alytaus miesto savivaldybė.

            „Alytaus Santaikos ir Ulonų gatvės svarbios ne tik miesto, bet ir regiono susiekimui, nes miesto teritorijoje sutampa su valstybinės reikšmės krašto keliais, vedančiais Kalvarijos ir Naujųjų Valkininkų bei Lazdijų ir Lietuvos–Lenkijos sienos link. Jomis vyksta intensyvus tranzitinis eismas (...)“, – sako susisiekimo viceministras J. Skačkauskas.

            Kompleksiškai rekonstruojant Ulonų, Pulko ir Santaikos gatves, iš viso bus sutvarkyta 5,5 km miesto gatvių. Šis projektas pradėtas įgyvendinti 2020 m. ir vykdomas etapais. Visus darbus numatoma baigti 2025 m. (...)
            Ulonų, Pulko ir Santaikos gatvių rekonstrukcijos projekto bendra statybos darbų kaina – apie 12 mln. eurų. Iki 2023 m. jau rekonstruotos Ulonų ir Pulko gatvės, atlikta darbų už 5,8 mln. eurų, iš KPPP sąmatos pernai šiam projektui buvo skirta 1,9 mln. eurų. Šiais metais planuojama atlikti darbų už 3,3 mln. eurų.

            https://sumin.lrv.lt/lt/naujienos/al...programos-lesu

            Comment

            Working...
            X