Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė negative Rodyti pranešimąNuo centro pusės pradėjo tvarkyti už/nuvažiavmą
iPhone foto
iPhone foto
iPhone foto
iPhone foto
Komentuoti:
-
2008.10.04 dienos statusas
Jau pradėjo montuoti turėklus:
Ir dar keli vaizdai:
Nuo centro pusės pradėjo tvarkyti už/nuvažiavmą
Komentuoti:
-
Šviestuvai bus kitokie, tačiau taip pat įmantrūs ir netradiciniai.Parašė old school Rodyti pranešimąGal kas zinot ar irgi planuoja det tuos melynus sviestuvus? Nes viljampoles ir vytauto (aleksoto) tiltai panasu jog panaseja...
Komentuoti:
-
Guest repliedGal kas zinot ar irgi planuoja det tuos melynus sviestuvus? Nes viljampoles ir vytauto (aleksoto) tiltai panasu jog panaseja...
Komentuoti:
-
Manai prasciau atrodytu... priprastu visi per savaite ir priimtu kaip norma... sakytu, aciu dievui kad ne balta...Parašė Himleris Rodyti pranešimąTai gal ir rotušę salotine spalva nudažom
Komentuoti:
-
Tai gal ir rotušę salotine spalva nudažomParašė TKO Rodyti pranešimą
Visiskai pritariu. Man patinka viskas, kas drumscia ta pilkuma. Ypac turint galvoj kad pas mus puse metu buna apsiniauke ir lyja. Zinoma, jei padarytu mandriau, su spec apsvietimu, tai butu dar geriau. Bet pagal galimybes ir taip gerai. 
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Visiskai pritariu. Man patinka viskas, kas drumscia ta pilkuma. Ypac turint galvoj kad pas mus puse metu buna apsiniauke ir lyja. Zinoma, jei padarytu mandriau, su spec apsvietimu, tai butu dar geriau. Bet pagal galimybes ir taip gerai.
Paskutinis taisė TKO; 2008.07.05, 22:50.
Komentuoti:
-
Aš už tokias tiltų spalvas,vis geriau negu ta "neutrali" ir taip jos visur pilna.
Komentuoti:
-
/\ Pirma renovuoja ir sutaiso. O spalvos neesminis dalykas. Svarbu tiltas tarnautų kokybiškai..
Komentuoti:

Komentuoti: