Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• liutass
    replied
    Pasirodo, jis ir buvo Vileišio nuo 1929 m.
    Prašyme teigiama, jog 1929 metais iškilmingai atidarytam tiltui buvo suteiktas įžymaus visuomenės veikėjo, tiltų statytojo inžinieriaus Petro Vileišio vardas. Šis faktas atsispindi ir tuometinio Lietuvos Prezidento Antano Smetonos kalboje, pasakytoje tilto atidarymo iškilmių proga.
    Na ką, gali tada pavadinti ir Vileišio.

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Na, tiltams suteikiamas jų projektuotojų, statytojų ar mecenatų vardas nėra jau toks retas ir nesuprantamas reiškinys.

Komentuoti:

• Tomkis
    replied
    vistiek visi vadins kaip įpratę "Vilijampolės", "Aleksoto" ir t.t.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
    O jei vienoj vietoj yra ne vienas tiltas?
    Jei Kaune, tai pavyzdys yra Vilijampolės ir varnių tiltai. Abu per Nerį, abu Vilijampolėje, bet visi žino kuris yra kuris.

Komentuoti:

• Petrozilijus Cvakelmanas
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    Tiltai turėtų vadintis pagal savo lokaciją: Aleksoto, Vilijampolės, Petrašiūnų, Varnių ir t.t. O vardus galima suteikti gatvėms, mokykloms ir pan.
    O jei vienoj vietoj yra ne vienas tiltas?

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Parašė LBP Rodyti pranešimą
    Na, Vileišis Petras žymus inžinierius buvo. O jei su Vilijampolės tiltu kaip nors susijęs, tada lyg ir logiška būtų.
    Tiltai turėtų vadintis pagal savo lokaciją: Aleksoto, Vilijampolės, Petrašiūnų, Varnių ir t.t. O vardus galima suteikti gatvėms, mokykloms ir pan.

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Na, Vileišis Petras žymus inžinierius buvo. O jei su Vilijampolės tiltu kaip nors susijęs, tada lyg ir logiška būtų.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Parašė rimantasg Rodyti pranešimą
    Rašo, kad norim tiltui suteikt Petro Vileišio vardą
    Vėl Buškevičius siautėja

Komentuoti:

• rimantasg
    replied
    Rašo, kad norim tiltui suteikt Petro Vileišio vardą

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ tai jau tikrai, kad tvarkyti jį turėtų, kaip ir visas krantines, žinoma.

Komentuoti:

• aviDer
    replied
    Parašė fredis Rodyti pranešimą
    Mano manymu, visi tiltai turi būti apšviesti, o tokie atrestauruoti ypač. Dar man keista, kad baltas-pėksčiųjų tiltas prie Akropolio neapšviestas būna.
    Tai tą tiltą nuo kitų metų pradės renovoti, nes iki 2011 Europos vyru čempionato turi būti gražus, o ne toks koks dabar girdėjau lygtais, kad žada 2010 pavasarį tą tiltą renovoti. Bus ir to apšvietimo ir...

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Mano manymu, visi tiltai turi būti apšviesti, o tokie atrestauruoti ypač. Dar man keista, kad baltas-pėksčiųjų tiltas prie Akropolio neapšviestas būna.

Komentuoti:

• Rutualda
    replied
    Jauciu greitai ,bus ispaisytas vandalu tas tiltas ,kur apacioj baltai aptinkuota,nes kai buvo senas irgi ispaise tie rupuzes.Tada jis nekaip atrodys

Komentuoti:

• aviDer
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    /\ tai anksčiau ir tiltas griuvena buvo, o dabar turėtų gražiai šviesti, kai atnaujintas...
    Teisybe sakai

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ tai anksčiau ir tiltas griuvena buvo, o dabar turėtų gražiai šviesti, kai atnaujintas...

Komentuoti:

• Garbanius
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    O tai apsvietimo is apacios nebus? Bent vaizda gera suteiktu nakti. Idomiai.
    Kad ir anksciau nebuvo. Man asmeniskai apsvietimo per akis pakako..

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    O tai apsvietimo is apacios nebus? Bent vaizda gera suteiktu nakti. Idomiai.

Komentuoti:

• Daliuss
    replied

paskutinėje nuotraukoje spalvas labai suryškino išlindusi saulė

Komentuoti:

• Rimantas
    replied
    nu kamon, įmeskit kas nors atnaujinimą, aš kai pro ten važiuoju vis tiek neatkreipiu dėmesio

Komentuoti:

• Sausuolis
    replied
    Visas geltonas ir stulpai geltoni, o šiaip tai nieko visai, kaip sakytų Kazlas baika,...

Komentuoti:

Working...
X