Prašyme teigiama, jog 1929 metais iškilmingai atidarytam tiltui buvo suteiktas įžymaus visuomenės veikėjo, tiltų statytojo inžinieriaus Petro Vileišio vardas. Šis faktas atsispindi ir tuometinio Lietuvos Prezidento Antano Smetonos kalboje, pasakytoje tilto atidarymo iškilmių proga.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija
Collapse
X
-
Na, tiltams suteikiamas jų projektuotojų, statytojų ar mecenatų vardas nėra jau toks retas ir nesuprantamas reiškinys.
Komentuoti:
-
Jei Kaune, tai pavyzdys yra Vilijampolės ir varnių tiltai. Abu per Nerį, abu Vilijampolėje, bet visi žino kuris yra kuris.Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąO jei vienoj vietoj yra ne vienas tiltas?
Komentuoti:
-
O jei vienoj vietoj yra ne vienas tiltas?Parašė liutass Rodyti pranešimąTiltai turėtų vadintis pagal savo lokaciją: Aleksoto, Vilijampolės, Petrašiūnų, Varnių ir t.t. O vardus galima suteikti gatvėms, mokykloms ir pan.
Komentuoti:
-
Tiltai turėtų vadintis pagal savo lokaciją: Aleksoto, Vilijampolės, Petrašiūnų, Varnių ir t.t. O vardus galima suteikti gatvėms, mokykloms ir pan.Parašė LBP Rodyti pranešimąNa, Vileišis Petras žymus inžinierius buvo. O jei su Vilijampolės tiltu kaip nors susijęs, tada lyg ir logiška būtų.
Komentuoti:
-
Na, Vileišis Petras žymus inžinierius buvo. O jei su Vilijampolės tiltu kaip nors susijęs, tada lyg ir logiška būtų.
Komentuoti:
-
Vėl Buškevičius siautėjaParašė rimantasg Rodyti pranešimąRašo, kad norim tiltui suteikt Petro Vileišio vardą
Komentuoti:
-
/\ tai jau tikrai, kad tvarkyti jį turėtų, kaip ir visas krantines, žinoma.
Komentuoti:
-
Tai tą tiltą nuo kitų metų pradės renovoti, nes iki 2011 Europos vyru čempionato turi būti gražus, o ne toks koks dabar girdėjau lygtais, kad žada 2010 pavasarį tą tiltą renovoti. Bus ir to apšvietimo ir...Parašė fredis Rodyti pranešimąMano manymu, visi tiltai turi būti apšviesti, o tokie atrestauruoti ypač. Dar man keista, kad baltas-pėksčiųjų tiltas prie Akropolio neapšviestas būna.
Komentuoti:
-
Mano manymu, visi tiltai turi būti apšviesti, o tokie atrestauruoti ypač. Dar man keista, kad baltas-pėksčiųjų tiltas prie Akropolio neapšviestas būna.
Komentuoti:
-
Jauciu greitai ,bus ispaisytas vandalu tas tiltas ,kur apacioj baltai aptinkuota,nes kai buvo senas irgi ispaise tie rupuzes.Tada jis nekaip atrodys
Komentuoti:
-
Teisybe sakaiParašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tai anksčiau ir tiltas griuvena buvo, o dabar turėtų gražiai šviesti, kai atnaujintas...
Komentuoti:
-
/\ tai anksčiau ir tiltas griuvena buvo, o dabar turėtų gražiai šviesti, kai atnaujintas...
Komentuoti:
-
Kad ir anksciau nebuvo. Man asmeniskai apsvietimo per akis pakako..Parašė Mjso Rodyti pranešimąO tai apsvietimo is apacios nebus?
Bent vaizda gera suteiktu nakti. Idomiai.
Komentuoti:
-
O tai apsvietimo is apacios nebus?
Bent vaizda gera suteiktu nakti. Idomiai.
Komentuoti:
-
nu kamon, įmeskit kas nors atnaujinimą, aš kai pro ten važiuoju vis tiek neatkreipiu dėmesio
Komentuoti:
-
Visas geltonas ir stulpai geltoni, o šiaip tai nieko visai, kaip sakytų Kazlas baika,...
Komentuoti:

Komentuoti: