Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• SkyMan
    replied
    2008-11-14

Pradėtas montuoti troleibusų kontaktinis tinklas. Kabinami trosai tarp stulpų.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Jau kabina šviestuvus. Paprasti, balti.

Komentuoti:

• Doncikas
    replied
    Vilijampolės tiltu eismas pajudės gruodį

Gruodžio 5 dieną planuojama atidaryti Vilijampolės tiltą.
    Tiltas kapitaliniam remontui buvo uždarytas nuo kovo 9 dienos. Bendrovė „Kauno tiltai" remonto darbus planavo baigti po metų, tačiau žiemai tik prasidėjus gyventojai jau galės naudotis atnaujintu Vilijampolės tiltu.
    Visas tilto kapitalinis remontas (įskaičiuojant apšvietimą, troleibusų tinklą bei komunikacijos ryšius) kainavo apie 18 mln. litų.
    Kauno Diena

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Baigtas tilto asfaltavimas. Dabar asfaltavimui ruošiami prietilčiai.

Komentuoti:

• SkyMan
    replied
    Apie lempas ir stulpus

Jeigu prisiminsime istoriją, dabartinis Vilijampolės tiltas buvo pastatytas tada, kai Kaune niekas dar nesvajojo apie troleibusus. Tad tilto apšvietimas ir buvo įrengtas netinkamas kontaktiniam tinklui. Tarybiniais laikais, kai buvo tiesiamas tinklas į K. Markso pr. (dabar Raudondvario pl.), paprasčiausiai sumontavo stulpus ant tilto ir taip paliko. Tą patį galite dabar rasti ir ant Panemunės tilto
    Manau rekonstrukcijos projekte numatyta sujungti tas dvi funkcijas ir todėl stulpai masyvesni (išlaikyti kontaktinio tinklo įražas). Tikrai niekas stulpų nedubliuos.

Komentuoti:

• x21
    replied
    Parašė Chipsas Rodyti pranešimą
    Taip. Visiškai teisingai štai liūto įdėtoje nuotraukoje puikiai matosi kontaktiniai stulpai ir apšvietimo stulpai.
    Puikiai matosi kad kontaktiniai stulpai irgi turi lempas... o apsvietimo stulpai kontaktiniu laidu neturi...

Komentuoti:

• Chipsas
    replied
    Taip. Visiškai teisingai štai liūto įdėtoje nuotraukoje puikiai matosi kontaktiniai stulpai ir apšvietimo stulpai.

Komentuoti:

• x21
    replied
    bet ten taip ir buvo kaip pamenu... laidams savo stulpai... lempom - savo...

Komentuoti:

• sleader
    replied
    Tačiau ar yra logikos statyti skirtingus apšvietimo ir kontaktinio tinklo stulpus ? Viskam puikiai galima panaudoti vieną ir tą patį stulpą, o ir tiltas perkrautas stulpais kaži ar atrodytų estetiškai.

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Parašė amiko Rodyti pranešimą
    O man Aleksoto tilto spalvos patinka, todėl tavo vertinimas tiktų ar netiktų yra ne vertinimas, bet nuomonė. O dėl Vilijampolės tilto - pirmąkart pamačius - oi, kaip ryšku. Pamatęs antra ir trečią kartą tariau: gal ir gražu, praskaidrins pilkos lietingos dienos vaizdą. Kitus tolimesnius kartus matydamas jau nebesistebėjau, nes pripratau.
    Man Aleksoto tiltas labai net patinka. Sviestuvai moderno ir sviecia graziai. Bet ant Vilijampoles tilto, stulpai ne is nuostabiuju. Todel ir viliuosi, kad tai tik troleibusu linijos stulpai, o apsvietimo bus kitokie

Komentuoti:

• Ametistas
    replied
    O man Aleksoto tilto spalvos patinka, todėl tavo vertinimas tiktų ar netiktų yra ne vertinimas, bet nuomonė. O dėl Vilijampolės tilto - pirmąkart pamačius - oi, kaip ryšku. Pamatęs antra ir trečią kartą tariau: gal ir gražu, praskaidrins pilkos lietingos dienos vaizdą. Kitus tolimesnius kartus matydamas jau nebesistebėjau, nes pripratau.

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    /\ kuo stulpai gali būti kraupūs?.. juk tada visas miestas turbūt yra kraupus dėl jų?..
    Turiu omeny, kaip naujam tiltui, tokie apsvietimo stulpai netiktu. Palyginimui duodu Vytauto Didziojo tilta.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ kuo stulpai gali būti kraupūs?.. juk tada visas miestas turbūt yra kraupus dėl jų?..

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Pravaziavau pro tilta, tai pamaciau tik troleibusu liniju stulpus. Apsvietimas desis ant tu paciu stulpu idomu, ar atskiri statysis? Nes tie stulpai tai kraupus

Komentuoti:

• Rutualda
    replied
    Man dabar chaosas ,as budavo peskom einu i Centra per ta tilta ,o dabar reik aplinkui vazinet su troleibusu ar su masina ,baisinis ratas gaunasi .Labai laukiu jo atidarymo ir dar ydomu kaip atrodys sviestuvai ,gal sviestuvai kazka grazaus padarys tam tiltui ,nes kol kas jis toks kuklus ir nepraktiska dazyt reiks po kokiu 10 metu ,nes sitas nusitrins dazas.

Komentuoti:

• FlagMan
    replied
    galetu zieda isnaikint...

Komentuoti:

• Andrewass
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Labai patogu per Lituanicos žiedą važiuot, kai tiltas uždarytas.
    Atidarys - vėl bus chaosas.
    galetų šviesoforą pastatyt

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Parašė Rutualda Rodyti pranešimą
    Man norejosi kazkokio metalo spalvos ,panasiai kaip Aleksoto tiltas tai ,labai grazus ,nu sitas tai man primena rusu skoni kaip jie bortus saligatviu baltai nudazo ,nu negrazu man tas dazytas tilto tureklas.Gal cia nauja mada .Bet nesvarbu greiciau ji atidarytu.
    Labai patogu per Lituanicos žiedą važiuot, kai tiltas uždarytas.
    Atidarys - vėl bus chaosas.

Komentuoti:

• Rutualda
    replied
    Man norejosi kazkokio metalo spalvos ,panasiai kaip Aleksoto tiltas tai ,labai grazus ,nu sitas tai man primena rusu skoni kaip jie bortus saligatviu baltai nudazo ,nu negrazu man tas dazytas tilto tureklas.Gal cia nauja mada .Bet nesvarbu greiciau ji atidarytu.

Komentuoti:

• Dzipas
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    Kad nepanašūs. Paprasti metaliniai nudažyti stulpai. Šiandien jau ant višaus sumontuoti "dvišakiai" lempoms uždėti.
    Dvišakių nemačiau, reiškias nepanašūs

Komentuoti:

Working...
X