2008-11-14
Pradėtas montuoti troleibusų kontaktinis tinklas. Kabinami trosai tarp stulpų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija
Collapse
X
-
Kauno DienaVilijampolės tiltu eismas pajudės gruodį
Gruodžio 5 dieną planuojama atidaryti Vilijampolės tiltą.
Tiltas kapitaliniam remontui buvo uždarytas nuo kovo 9 dienos. Bendrovė „Kauno tiltai" remonto darbus planavo baigti po metų, tačiau žiemai tik prasidėjus gyventojai jau galės naudotis atnaujintu Vilijampolės tiltu.
Visas tilto kapitalinis remontas (įskaičiuojant apšvietimą, troleibusų tinklą bei komunikacijos ryšius) kainavo apie 18 mln. litų.
Komentuoti:
-
Apie lempas ir stulpus
Jeigu prisiminsime istoriją, dabartinis Vilijampolės tiltas buvo pastatytas tada, kai Kaune niekas dar nesvajojo apie troleibusus.
Tad tilto apšvietimas ir buvo įrengtas netinkamas kontaktiniam tinklui. Tarybiniais laikais, kai buvo tiesiamas tinklas į K. Markso pr. (dabar Raudondvario pl.), paprasčiausiai sumontavo stulpus ant tilto ir taip paliko. Tą patį galite dabar rasti ir ant Panemunės tilto
Manau rekonstrukcijos projekte numatyta sujungti tas dvi funkcijas ir todėl stulpai masyvesni (išlaikyti kontaktinio tinklo įražas). Tikrai niekas stulpų nedubliuos.
Komentuoti:
-
Puikiai matosi kad kontaktiniai stulpai irgi turi lempas... o apsvietimo stulpai kontaktiniu laidu neturi...Parašė Chipsas Rodyti pranešimąTaip. Visiškai teisingai štai liūto įdėtoje nuotraukoje puikiai matosi kontaktiniai stulpai ir apšvietimo stulpai.
Komentuoti:
-
Taip. Visiškai teisingai štai liūto įdėtoje nuotraukoje puikiai matosi kontaktiniai stulpai ir apšvietimo stulpai.
Komentuoti:
-
bet ten taip ir buvo kaip pamenu... laidams savo stulpai... lempom - savo...
Komentuoti:
-
Tačiau ar yra logikos statyti skirtingus apšvietimo ir kontaktinio tinklo stulpus ? Viskam puikiai galima panaudoti vieną ir tą patį stulpą, o ir tiltas perkrautas stulpais kaži ar atrodytų estetiškai.
Komentuoti:
-
Man Aleksoto tiltas labai net patinka. Sviestuvai moderno ir sviecia graziai. Bet ant Vilijampoles tilto, stulpai ne is nuostabiuju. Todel ir viliuosi, kad tai tik troleibusu linijos stulpai, o apsvietimo bus kitokieParašė amiko Rodyti pranešimąO man Aleksoto tilto spalvos patinka, todėl tavo vertinimas tiktų ar netiktų yra ne vertinimas, bet nuomonė. O dėl Vilijampolės tilto - pirmąkart pamačius - oi, kaip ryšku. Pamatęs antra ir trečią kartą tariau: gal ir gražu, praskaidrins pilkos lietingos dienos vaizdą. Kitus tolimesnius kartus matydamas jau nebesistebėjau, nes pripratau.
Komentuoti:
-
O man Aleksoto tilto spalvos patinka, todėl tavo vertinimas tiktų ar netiktų yra ne vertinimas, bet nuomonė. O dėl Vilijampolės tilto - pirmąkart pamačius - oi, kaip ryšku. Pamatęs antra ir trečią kartą tariau: gal ir gražu, praskaidrins pilkos lietingos dienos vaizdą. Kitus tolimesnius kartus matydamas jau nebesistebėjau, nes pripratau.
Komentuoti:
-
Turiu omeny, kaip naujam tiltui, tokie apsvietimo stulpai netiktu. Palyginimui duodu Vytauto Didziojo tilta.Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ kuo stulpai gali būti kraupūs?.. juk tada visas miestas turbūt yra kraupus dėl jų?..
Komentuoti:
-
/\ kuo stulpai gali būti kraupūs?.. juk tada visas miestas turbūt yra kraupus dėl jų?..
Komentuoti:
-
Pravaziavau pro tilta, tai pamaciau tik troleibusu liniju stulpus. Apsvietimas desis ant tu paciu stulpu idomu, ar atskiri statysis? Nes tie stulpai tai kraupus
Komentuoti:
-
Man dabar chaosas ,as budavo peskom einu i Centra per ta tilta ,o dabar reik aplinkui vazinet su troleibusu ar su masina ,baisinis ratas gaunasi .Labai laukiu jo atidarymo ir dar ydomu kaip atrodys sviestuvai ,gal sviestuvai kazka grazaus padarys tam tiltui ,nes kol kas jis toks kuklus ir nepraktiska dazyt reiks po kokiu 10 metu ,nes sitas nusitrins dazas.
Komentuoti:
-
galetų šviesoforą pastatytParašė Tomas Rodyti pranešimąLabai patogu per Lituanicos žiedą važiuot, kai tiltas uždarytas.
Atidarys - vėl bus chaosas.
Komentuoti:
-
Labai patogu per Lituanicos žiedą važiuot, kai tiltas uždarytas.Parašė Rutualda Rodyti pranešimąMan norejosi kazkokio metalo spalvos ,panasiai kaip Aleksoto tiltas tai ,labai grazus ,nu sitas tai man primena rusu skoni kaip jie bortus saligatviu baltai nudazo ,nu negrazu man tas dazytas tilto tureklas.Gal cia nauja mada .Bet nesvarbu greiciau ji atidarytu.
Atidarys - vėl bus chaosas.
Komentuoti:
-
Man norejosi kazkokio metalo spalvos ,panasiai kaip Aleksoto tiltas tai ,labai grazus ,nu sitas tai man primena rusu skoni kaip jie bortus saligatviu baltai nudazo ,nu negrazu man tas dazytas tilto tureklas.Gal cia nauja mada .Bet nesvarbu greiciau ji atidarytu.
Komentuoti:
-
Dvišakių nemačiau, reiškias nepanašūsParašė liutass Rodyti pranešimąKad nepanašūs. Paprasti metaliniai nudažyti stulpai. Šiandien jau ant višaus sumontuoti "dvišakiai" lempoms uždėti.
Komentuoti:
Komentuoti: