Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija
Collapse
X
-
Taip dekui, kad pataiseiParašė Gator Rodyti pranešimąTai cia labiau esme butu: Vytauto tiltas yra net 2 metrais platesnis, o jame tik 3 eismo juostos
Nors esme ta pati. Normaliam masinu prasilenkimui, Vileisio tiltas yra per siauras.
Komentuoti:
-
Tai cia labiau esme butu: Vytauto tiltas yra net 2 metrais platesnis, o jame tik 3 eismo juostosParašė Mjso Rodyti pranešimąVytauto Didziojo tiltas tik dviem metrais platesnis, o yra trys eismo juostos.
Komentuoti:
-
Vytauto Didziojo tiltas tik dviem metrais platesnis, o yra trys eismo juostos.
Komentuoti:
-
Teoriškai prasilenkti ir praktiškai yra du skirtingi dalykai, tiesiog tiltas pagal plotį skirtas 3 juostom, niekada nebus saugaus eismo jame 4 juostomis.Parašė amiko Rodyti pranešimąKažkuris per plačiai važiavo. Esu matęs, kad prasilenkia ir trys troleibusai su viena lengvąja. Aišku, jei visi važiuos greitai, tai nieko nesigaus - nespės numatuot
Komentuoti:
-
Kažkuris per plačiai važiavo. Esu matęs, kad prasilenkia ir trys troleibusai su viena lengvąja. Aišku, jei visi važiuos greitai, tai nieko nesigaus - nespės numatuotParašė fredis Rodyti pranešimąBet man tai nepavyko prasilenkti su trūliku, nes priešais autikas lenkė mašiną, tai gavau per stabdžius nemenkai užpjauti, kad iš abiejų pusių nenuzulintų
Komentuoti:
-
Bet man tai nepavyko prasilenkti su trūliku, nes priešais autikas lenkė mašiną, tai gavau per stabdžius nemenkai užpjauti, kad iš abiejų pusių nenuzulintųParašė Pauliukas Rodyti pranešimąTo zenklo niekada ir nebuvo. Visada reikia laukti sviesoforo.. Del tilto.. Rezultatas bet kokiu atveju gavosi zymiai geresnis, palyginus su senuoju.. Vaziavimo kokybe zymiai pagerejus, galima drasiai prasilenkti su autobusu.. As asmeiskai labai patenkintas, paravaziavus nublanksta priestaringai vertinama spalva, ir neaisku, kur padeti tie 17 limonu.. O visiems besipiktinantimes siulau parodyti, kaip jie isivaizuoja "idealu" tilta???
Komentuoti:
-
To zenklo niekada ir nebuvo. Visada reikia laukti sviesoforo.. Del tilto.. Rezultatas bet kokiu atveju gavosi zymiai geresnis, palyginus su senuoju.. Vaziavimo kokybe zymiai pagerejus, galima drasiai prasilenkti su autobusu.. As asmeiskai labai patenkintas, paravaziavus nublanksta priestaringai vertinama spalva, ir neaisku, kur padeti tie 17 limonu.. O visiems besipiktinantimes siulau parodyti, kaip jie isivaizuoja "idealu" tilta???Parašė vilijampolietis Rodyti pranešimąIdomu kada uzkabins zalia rodykle ant sviesoforo Krisciukaicio gatveje kad galima butu per raudona sukti i Jurbarko gatve?
Internete yra sankryzos eismo shcema ir rodykle ten pazymeta, bet "gyvai" jos nera.
Parasiau laiska transporto skyriui ryte, bet atsakymo jokio
Komentuoti:
-
Idomu kada uzkabins zalia rodykle ant sviesoforo Krisciukaicio gatveje kad galima butu per raudona sukti i Jurbarko gatve?
Internete yra sankryzos eismo shcema ir rodykle ten pazymeta, bet "gyvai" jos nera.
Parasiau laiska transporto skyriui ryte, bet atsakymo jokio
Komentuoti:
-
Aha, galėjo apšvietimą kokį padaryt normalų, pakeisti seną šviesoforą, paasfaltuoti.
Komentuoti:
-
Kvailokas tiltas gavosi - nei tai senovinis, nei tai šiuolaikinis. Apie turėklus patylėsiu.
Komentuoti:
-
Smagumėlis, tik Vilijampolės gatves galėjo paasfaltuot už likusius pinigus, ar kokiu darbininku mažiau samdyt
Komentuoti:
-
Aš tai to nesuprantu. Tiltas iš daug taškų yra matomas, o naktį jo matomumas nulinisParašė liutass Rodyti pranešimą17 mln. isleido, bet isorinio apsvietimo nepadare...
Kam kam tai apšvietimui tikrai galėjo nepagailėti, mūsų fotografai turėtų naują objektą vakarinėms foto
Komentuoti:
-
Nekeite nes tik restauruot jas reikejo. Vadinasi ju bukle dar gera. Teko ir man pravaziuot, nuomone gera. Nakti graziai atrodo tie papuosimai. Galetu palikt su visam juos
Komentuoti:
-
Atidare anksciau, nes nepadare dalies darbu. Sake keis saramas, bet kaip matom stovi tos pacios. Tuoj kaunieciai prades burnot, kad tiltas vel supasiParašė arsiakas Rodyti pranešimąKo jūs čia lojat kaip sunys atsiprašant. Aiškiai jau buvo prieš kokią savaitę parašyta, kad atidarymo ceremonija (juostos perkirpimas) bus 2008m 12mėn 12d 12h. O eismas bus paleistas iš gruodžio 12d į 13d naktį. Kurios vietos jūs nesuprantat. Juk negali vidury dienos imt ir paleist eismą. Kas būtų su viešuoju transportu, kuris vidury dienos turėtų pakeist trasą? Ir išvis, reikia tik džiaugtis, kad tiltą atidarė NET 3 mėnesiais anksčiau, nors Kaunui tai nebūdinga, o ne burnoti
Komentuoti:
-
Ko jūs čia lojat kaip sunys atsiprašant. Aiškiai jau buvo prieš kokią savaitę parašyta, kad atidarymo ceremonija (juostos perkirpimas) bus 2008m 12mėn 12d 12h. O eismas bus paleistas iš gruodžio 12d į 13d naktį. Kurios vietos jūs nesuprantat. Juk negali vidury dienos imt ir paleist eismą. Kas būtų su viešuoju transportu, kuris vidury dienos turėtų pakeist trasą? Ir išvis, reikia tik džiaugtis, kad tiltą atidarė NET 3 mėnesiais anksčiau, nors Kaunui tai nebūdinga, o ne burnoti
Komentuoti:
-
Naktį atidarymo ceremonijos niekas nedarys,o tilto dieną neatidarė mano manymu nes gatvėje didelė sumaištis butų buvusi.
Komentuoti:
Komentuoti: