Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Geležinio Vilko gatvės pratęsimas iki Molėtų pl.

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Foto 2007 09 02
    Ruošiamasi statyti pėsčiųjų viaduką Mokyklos gatvėje


    Kairėje juostoje asfalto lygiai vienodi.
    Ten buvo žadėta nuo rugsėjo 1-osios paleisti eismą.






    Sankryža su Mokslininkų gatve.

    Čia yra kelių metrų tarpas be kelio. Todėl eismas nauja gatve dar neatidarytas.

    Comment


      Rugsėjo 9 jau važiavau nuo Mokslininkų g. nauja atkarpa.

      Comment


        Jau išlieta dalis ilgai laukto asfalto ...








        Comment


          Sostinėje pratęsiama Geležinio Vilko gatve nuo rytojaus bus galima važiuoti iki pat Molėtų plento
          2007-10-26, www.vilnius.lt

          Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad atlikus didžiąją dalį Europos regioninės plėtros fondo remiamo projekto – Geležinio Vilko gatvės nuo Mokyklos gatvės iki Molėtų plento tęsinio darbų, jau nuo rytojaus tiek Vilniaus miesto centro, tiek Molėtų kryptimi bus galima važiuoti naujai nutiesta šios gatvės dalimi. Laikinai, iki visų numatytų darbų pabaigos 2008 m. gegužės 31 d., bus draudžiamas transporto eismas rekonstruojamoje Baltupio gatvės dalyje tarp Mokyklos ir Mokslininkų gatvių. Važiuojant nuo Molėtų link Santariškių transporto eismas nesikeis.

          Nors darbai dar tęsiami, transporto eismas naująja Geležinio Vilko gatvės dalimi tarp Mokyklos gatvės ir miesto ribos – Molėtų plento jau bus leidžiamas abiem kryptimis. Šio kelio atkarpoje tarp Mokyklos ir J. Kairiūkščio gatvių eismas vyks 4 eismo juostomis, tarp J. Kairiūkščio ir miesto ribos (Vanaginės sodų 1-osios gatvės) – 2 eismo juostom. Baigus įgyvendinti Geležinio Vilko gatvės tęsinio projektą, visa nauja šios gatvės dalis bus 4 eismo juostų.

          Nuo rytojaus dėl eismo draudimo Baltupio gatvės dalyje keičiasi keleto autobusų maršrutų trasos (www.vilniustransport.lt).

          Pasikeitus autobusų maršrutams laikinai keičiamas ir stotelių išdėstymas: „Maumedžių“ stotelė naikinama, „Mokyklos“ stotelė perkeliama į Geležinio Vilko gatvėje esančias įvažas, papildomai įrengiant pėsčiųjų perėją, „Akademijos“ stotelė perkeliama į Geležinio Vilko gatvę prieš sankirtą su Mokslininkų gatve.

          Nutiesus visą apie 2 km ilgio Geležinio Vilko gatvės tęsinį, ši A2 kategorijos greitojo eismo gatvė bus tiesiogiai nesujungta su valstybinės reikšmės magistraliniu keliu A14 Vilnius–Utena. Gatvės tęsinio darbus numatoma baigti iki 2008 m. gegužės 31 d. Statybos darbus atliks Savivaldybės skelbtą konkursą laimėjusi UAB „Lemminkainen Lietuva“.

          Projekto Nr. BPD2004-ERPF-1.1.0-03-05/0047 „Geležinio Vilko gatvės nuo Mokyklos g. iki Molėtų pl. statyba“ statybos darbų vertė – 39,5 mln. litų. Šiam projektui įgyvendinti suteikta Europos regioninės plėtros fondo ir LR Vyriausybės 22,8 mln. litų parama, dar 16,7 mln. litų skiria Vilniaus miesto savivaldybė.

          Comment


            Ačiū už naujieną, aRa.

            Baltupio gatvė perkasta prie kotedžų (Horodničienės g.)
            Paskutinis taisė Romas; 2007.10.27, 16:40.

            Comment


              Dėl Baltupio gatvės rekonstrukcijos darbų keisis kai kurių autobusų maršrutų eismas
              http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=174
              Beje, ten pateikta sena maršrutų schema.

              Nuo šių metų spalio 27 dienos dėl rekonstrukcijos darbų Baltupio gatvėje bus uždarytas transporto eismas.
              Dėl to keisis kai kurių autobusų maršrutų trasos:

              § 34 maršruto „Stotis – Olandų g. – Baltupiai – Jeruzalės g. – Visoriai“ autobusai važiuos Ateities, Jeruzalės, Molėtų, J. Kairiūkščio gatvėmis iki Visorių. Šio maršruto autobusai į Santariškes nevažiuos.

              § 48 maršruto „Šeškinė – Pašilaičiai – Santariškės“ autobusai važiuos Geležinio Vilko gatve iki Santariškių.

              § 50 maršruto „Antakalnis – Didlaukio g. – Santariškės – Bajorai“ autobusai važiuos tik iki Bajorų. Į Visorius šio maršruto autobusai nevažiuos.

              § 26A maršruto „Žaliasis tiltas – Santariškės“ autobusai Kalvarijų gatve važiuos tiesiai į Santariškes. Į Visorius šio maršruto autobusai nevažiuos.
              § Pirmadienį dalis Santariškių ir Visorių Mokslininkų miestelio darbuotojų laiku į darbą neatvažiuos

              Comment


                Aš niekaip negaliu suprasti, kodėl jie uždaro gatvę nuo šeštadienio ? Nes vaizdas šiandien: sudėti ženklai ("plytos") ir net nepanasu, kad ketintu kažkas kažka daryt. Tai jei dirbs tik pirmadieni, tai galetu malonet ženklus susidėt sekmadieni vakare.

                Comment


                  Gal ne visai i tema, bet apie moletu plenta ir apie tuos pacius zenklus. Sudet visada skuba bet susirinkt niekada. Vaziuojant link moletu buvo atnaujinama danga ties sankryza su Nemencinele. Darbus padare, zenklus paliko ir taip jau kokia antra savaite. Beje kazkieno parversto zenklo "Apribojimu pabaiga" taip pat niekas nesivargina pastatyti, o policija tuo tik ir naudojasi.

                  Comment


                    kas ten per kosmariska sankryza Mokslininku-Gelezinio Vilko gatve sugalvojo? Ar ten jie ruosiasi sviesoforais ja "padabint"?

                    Comment


                      Parašė waidz Rodyti pranešimą
                      kas ten per kosmariska sankryza Mokslininku-Gelezinio Vilko gatve sugalvojo? Ar ten jie ruosiasi sviesoforais ja "padabint"?
                      Greičiausiai taip ir bus - tai nacionaliniai gatvių tiesimo ypatumai Lietuvoje.... Kažkada diskutavom apie panašią nesąmonę Laisvės prospekto ir Ateities gatvės sankryžos rekonstrukcijoje, kur ties Maxima irgi ruošiasi šviesoforų prismaigstyti! Padarom "greitas" gatves ir susdabdome eismą šviesoforais...
                      Čia Lietuva čia lietūs lyja!

                      Comment


                        STT turėtų pasidomėti ar šviesoforų importuotojai neturi ryšių su mūsų valdžia. Gal dėl to ir smaigsto juos visur

                        Comment


                          Teko is man naujaja "puikiaja" sanktyza ismeginti ties GV ir Mokslininku gatve.... Piko metu ten galioja "drasiausio/kbailiausio" taisykle - sugebi ilysti (atvaziuojant nuo santariskiu puses ir sukant i GV i kaire) - pasiseke. Nespejai ar neturi drasos - labanaktis... Ir pavadino pratesima "greitaja" gatve. Beje, mano turimomis ziniomis sviesoforai bus ne tik toje sankryzoje, bet ir siek tiek arciau - sankryzoje tarp mokslininku ir baltupio gatves.
                          Zodziu - kuo toliau tuo linksmiau.

                          Comment


                            Žodžiu, einam su šakėm ir kirviais verst valdžios.
                            You might surprise yourself.

                            Miestai.net FB

                            Comment


                              Jei iš tikrųjų jie ten prismaigstys šviesoforų, tai bus visiškas gaidys. Tikiuosi koks Vilniaus savivaldybės guzas gyvena Riešės pusėj, kai pastovės kamščiuose prie tų šviesoforų, gal padarys išvadas, nes eismas bus kaip Ukmergės gatvej!
                              Paskutinis taisė Kitas; 2007.10.31, 12:59.

                              Comment


                                Parašė Kitas Rodyti pranešimą
                                Jei iš tikrųjų jie ten prismaigstys šviesoforų, tai bus visiškas gaidys. Tikiuosi koks Vilniaus savivaldybės guzas gyvena Riešės pusėj, kai pastovės kamščiuose prie tų šviesoforų, gal padarys išvadas, nes eismas bus kaip Ukmergės gatvejĄ
                                Pristatys, nes, kaip minejau visai salia tos vietos ir man ta tema iki kaulu smegenu yra aktuali. Kiek laiksu, kiek skundu buvo prirasyta is savivaldybe - kaip zirniai i siena....
                                Orginaliai ten turejo buti dvieju lygiu sankryza, bet kaip visuomet Lietuvoje - "holi kak lutse, a vishlo kak vsegda" Kai kam, matyt reikejo is tu paciu pinigeliu namuka susirest ar dar kazka.
                                Po to nusprende, kad bus ziedas (cia mazdaug metu pradzioje mums taip sake). A finale pagalvojo - a k ciortu cia balavatsa - te jum sankryzas ir dar sviesoforu ikalsim
                                Tai laukiu nesulaukiu naujojo "greitkelio"

                                Comment


                                  Ne nu klausykit nervas ima. Mane tie sviesoforai biesina. Padaro gera gatve ir po to ja sugadina. Tai nereikejo visai nieko daryt, gal tik danga atnaujint, nes kamsciai nusimato dar didesni nei iki atnaujinimo. Prasides ne nuo Rieses, o nuo kokiu Pikeliskiu ar sankryzos su Nemencinele. Ten ir taip jau nenutrukstamas srautas eina. Zodziu turesim sviesoforu miska asfalto lauke.

                                  Comment


                                    Parašė Pupsis Rodyti pranešimą
                                    Ne nu klausykit nervas ima.
                                    O tai ką, viaduką jums statys negi..

                                    Comment


                                      Šiaip aš ta gatve važinėju retai, bet na tikrai nervai nelaiko dėl mūsų valdininkų bukumo! Per visą Geležinio Vilko gatvę, kuri tesiasi beveik per visą miestą dabar yra turbūt tik 4 šviesoforai. Prie Gerosios Vilties gatvės (bus viadukas į akropolį), prie Ukmergės gatvės (ir tai su žalia "sekcija"), prie Žalgirio gatvės (bus kažkokia estakada) ir prie Baltupių (pestieji su mygtukais spaudinėja..). Ir dabar statys prie pat išvažiavimo iš miesto! Blyn! Ten judėjimas mokslininkų gatve tiesiog stulbinantis! Tiesiog kamščiai ištisą parą! Ne kad padarytų taip kaip kitose Geležinio Vilko gatvės vietose, kai atsiranda papildoma skiriamosios juostos viduje eismo juosta, kur gali apsisukti, tai ne šviesoforą įsmeigia! Tiesiai vairuotojui į "padangą ir nervų sistemą"! Debilai!

                                      Comment


                                        Straipsnis apie mažai žinomą gatvelę prie "Lukoilo" degalinės

                                        Geram keliui gyventojai pagailėjo pinigų
                                        Viktorija Vitkauskaitė
                                        „Sostinė“ 2007-11-15

                                        Puikiai išasfaltuota Santariškes ir Molėtų plentą jungiančia Skersinės gatve važiuojantiems vilniečiams dalį kelio tenka įveikti per purvus. 120 metrų – tokio ilgio kelio atkarpa iki šiol likusi be asfalto.
                                        Sodų bendrijos „Atžalynas“ nariams ir savivaldybei nepavyko susitarti, jog kelio atkarpa būtų išasfaltuota bendromis lėšomis.

                                        „Gatvės atkarpa iki sodų bendrijos nutiesta už savivaldybės ir privačių investuotojų lėšas. Atkarpą, kertančią sodų bendriją, mes siūlėme gyventojams asfaltuoti už bendras lėšas. Sodų bendrijai tai būtų tekainavę devynis arba dešimt tūkstančių litų. Tačiau bendrija nesutiko. Gavome jų pareiškimą, jog bendrijoje gyvena daugiausia pensininkai arba šeimos su mažais vaikais. Todėl žmonėms mokėti už kelio asfaltavimą yra per brangu. Tačiau mes patys matėme, kad ten iškilę daug naujų namų. Toks žmonių paaiškinimas atrodo keistas“, – stebėjosi savivaldybės Miesto ūkio departamento Eksploatacijos poskyrio vedėjas Povilas Stelmokas.
                                        Pasak jo, iki šiol sodininkų bendrijos nariai nepareiškė noro prisidėti prie gatvės asfaltavimo.

                                        Planų asfaltuoti gatvės nebepuoselėja ir valdininkai.
                                        „Kol nebaigtas Molėtų plento projektas, asfaltuoti Skersinės gatvės atkarpos nėra prasmės. Pirmiausia reikia baigti tiesti Molėtų plentą, o tada galėsime imtis ir mažesnių gatvių“, – pabrėžė P.Stelmokas.
                                        http://www.lrytas.lt/?data=20071115&...r071115&view=2

                                        Sodo gyventojus galima suprasti - kodėl jie už savo pinigus turi finansuoti tranzitą iš Santariškių į Molėtų plentą.

                                        Comment


                                          Gali neasfaltuoti - bus mazesnis trafikas per Santariskiu gyvenviete

                                          Comment

                                          Working...
                                          X