Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[ŠIA] Šiaulių eismas ir infrastruktūros projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O kokiu laiku tas buvo? Jau savaite kiekviena ryta ir pavakare pro ten pralekiu, kolkas be problemu o tokiu kaip as tai en netruksta

    Comment


      Parašė dolfis Rodyti pranešimą
      O kokiu laiku tas buvo? Jau savaite kiekviena ryta ir pavakare pro ten pralekiu, kolkas be problemu o tokiu kaip as tai en netruksta
      Pirmadienį 11.20 lygtais buvo parašyta ant popierio jų užpildyto. Gerai, kad draugas pašnekėjo biški, kad studentas ir pan. tai išrašė baudą ne šimtą litų, bet dvidešimt už tai, kad "ėjo ne vietoj per gatvę" Tik perspėjau, nes gali ir taip būti, nes dar yra ženklas, kad eismas draudžiamas

      Comment




        Šiandien su telefonu pravažiuodamas nufilmavau

        Comment


          Kaip ten su apvažiavimu Gegužių g. - Baltų g. - Išradėjų g ? Paskutiniu metu netenka ten važiuoti, todėl apie tai nieko nežinau. Gal kas žino kada bus atidarymas? Gal kas turi nuotraukų?

          Comment


            Sakė lapkričio pabaigoje. Pravažiavau kažkada. Tik kažkaip galvojau, kad ten bus žiedas, o buvo tik paprastos sankryžos.
            Paskutinis taisė Xedos; 2015.02.13, 19:14.

            Comment


              sekmadienį (2010-11-21) pravažiavau, nors dar stovi draudžiamas ženklas, tačiau gatvė pilnai paruošta, juostos subraižytos, šlaitai padaryti. Manau, kad labai neužilgo ir atidarys.

              Comment


                Parašė AllFOLK Rodyti pranešimą
                sekmadienį (2010-11-21) pravažiavau, nors dar stovi draudžiamas ženklas, tačiau gatvė pilnai paruošta, juostos subraižytos, šlaitai padaryti. Manau, kad labai neužilgo ir atidarys.
                Priduot dar reik komisijai, kad būtų galima naudoti.

                Comment


                  Kada blyn atidarys (priduos) nes jau uzkniso, kad salia namu ir darbo esanti gatve kuri pilnai sutvarkyta negalima vaziuot.

                  Comment


                    Man lygiai tokia pati situacija, bet vaziuoju kaip ir daugelis ir nesuku galvos.

                    Comment


                      Šiauliai nauju aplinkkeliu negali naudotis dėl biurokratinių kliūčių

                      Comment


                        Šiauliai nauju aplinkkeliu negali naudotis dėl biurokratinių kliūčių
                        Šiaulių apskrities televizija
                        2010 gruodžio mėn. 8 d. 18:39


                        Šiaulių vidiniame aplinkkelyje kelininkai darbus baigė jau prieš keletą savaičių, tačiau eismas nauju plentu vis dar draudžiamas. Nors mieste eismą trukdo viaduko darbai, o aplinkkelis bent šiek tiek pagerintų padėtį, atidarymo nesulaukiama. Paaiškėjo, kad dėl užtrukusių formalumų – kol nesutvarkyti dokumentai, statinio nepriima valstybinė komisija.
                        Vairuotojų seniai lauktas Išradėjų gatvės tęsinys, sujungęs pramonės rajoną ir pietinę miesto dalį pagaliau baigtas. Kelininkai paskutinius vadinamojo vidinio aplinkkelio statybos darbus atliko dar lapkričio pabaigoje, dabar gatvė visiškai paruošta eismui, tačiau draudžiamieji ženklai vis dar stovi.

                        Vaidotas Varnas, šio statinio statybos vadovas sako, kad taip reikalingas aplinkkelis vis neatidaromas dėl biurokratizmo, mat nespėjamą sutvarkyti dokumentų.

                        Savavališkai trumpinti kelio per miesto kamščius nesiryžta daugelis vairuotojų, mat kol statinio nepriėmė valstybinė komisija, nesirūpinama nei aplinkkelio valymu, nei priežiūra. Rangovai tikina puikiai suprantantys, kad šį svarbi gatvė turėtų būti atidaryta kuo greičiau, tačiau vis nepavyksta paskubinti biurokratinių procedūrų.

                        Šiaulių apskrities televizija

                        Comment


                          Kalbejau su Siauliu plento darbuotojais, tai sako 12.10 lygtais atidarymas turetu buti

                          Comment


                            Jau 12.13 o kelias vis dar neatidarytas

                            Comment


                              ryte važiavau pro ten, tai stovėjo keli nemaži agregatai pasiruošę valyt kelią, sakau gal jau ruošia jį pagaliau atidaryt.

                              Comment


                                Rytoj atidaromas

                                Comment


                                  Nuo Kalėdų - eismas abiem viaduko pusėmis

                                  Eismą remontuojama Tilžės gatvės viaduko dalimi planuojama atidaryti prieš pat Kalėdas.

                                  Darbų rangovai ir Šiaulių miesto savivaldybė laikosi sutarimo, kad remontas žiemą eismo netrukdytų dar labiau. Nuo Kalėdų dabar rekonstruojama kelio juosta galės važinėti mašinos.

                                  Pėstieji rekonstruota puse vaikščioti negalės, o mašinų greitis ir toliau bus ribojamas iki 40 km/val. Vairuotojai jaus šiokį tokį diskomfortą, mat ties penkiomis deformacinėmis siūlėmis bus kelių centimetrų pakilimas, nes technologija žiemą neleidžia uždengti viršutinio sluoksnio. Dėl skirtingo dangos aukščio tarp eismo juostų saugumo sumetimais išliks ir stulpeliai, kad nekiltų manevravimo pagundų.

                                  www.etaplius.lt

                                  Comment


                                    Kolega sakė kad jam važiuojant aplinkeliu kelininkai nuėmė ženklus iš abiejų pusių. Statybininkų gatvėje ar nuėmė sakė nematė.

                                    Comment


                                      Atidarytas Šiaulių pietinis aplinkkelis
                                      Šiaulių apskrities televizija
                                      2010 gruodžio mėn. 15 d. 19:27


                                      Pagrindines Šiaulių gatves nuo vis augančio transporto srauto turintis išgelbėti vadinamasis vidinis miesto aplinkkelis atidarytas trečiadienį. Kelininkai pasistengė, kad Išradėjų gatvės tęsinys būtų baigtas gerokai ankščiau, nei planuota. Naujas kelias sujungęs pietinį ir pramonės gatvės rajonus atsiėjo per 16 milijonų litų.

                                      Tiek šiauliečiai, tiek mūsų miestą pravažiuojantys vairuotojai seniai svajojo apie dar vieną gatvę, kuri sujungtų centrinę miesto dalį ir pietinį rajoną. Ypač daug nepatogumų patirdavo Radviliškio ar Kelmės kryptimis vykstančių krovininių transporto priemonių vairuotojai. Sunkiajam transportui reikėjo judėti apkrautomis miesto pagrindinėmis gatvėmis.

                                      Dabar bus kur kas patogiau- atsiradus naujoms gamykloms industriniame parke, ar gausėjant krovinių pervežimams atidarius logistikos centrą šis naujas išvažiavimas iš miesto bus ypač reikalingas.

                                      Atkarpa sujungusi Išradėjų ir Sembos gatves kainavo įspūdingą sumą, per 16 milijonų litų, tačiau ir tų lėšų užteko tik daliai naujos gatvės. Rangovai sako, kad teko pasirinkti ekonominį variantą, mat pagal projektą kelias turėjo būti keturių juostų, dabar nutiesta tik pusė, kitą pusę bus galima įrengti vėliau, kai miestas turės dar pinigų.

                                      Vidinis aplinkkelis pagal sutartį turėjo būti baigtas tik kitais metais, kelininkai suskubo darbus baigti dar šiemet, nors sako, kad oro sąlygos buvo ypač nepalankios.

                                      Lėšas vidiniam aplinkkeliui skirtos iš Europos sąjungos fondų, dar dalį pinigų skyrė ir Lietuvos automobilių kelių direkcija.

                                      "Šiaulių apskrities televizija"

                                      Comment


                                        Parašė Siauliai Rodyti pranešimą
                                        Kas Šiauliuose gero? Kaip projektai juda? Gal kas žinot ar koks naujas projektas Šiauliuose nebus pradėtas? Būtų nebogai foto pamatyti
                                        Nelabai kas didelio berods nusimato.
                                        O čia apie tą patį:
                                        ATIDARYTAS PIETINIS MIESTO APLINKKELIS
                                        Gruodžio 15 d. atidarytas pietinis miesto aplinkkelis. Baigtas įgyvendinti projektas "Šiaulių miesto gatvių, kelių jungčių tarp aplinkkelių ir miesto rajonų nutiesimo ir modernizavimo II etapas". Pietinio aplinkkelio modernizavimas apima Sembos, Išradėjų, Pramonės, Statybininkų gatves.
                                        Projektas pripažintas vienu sėkmingiausiai įgyvendintu savivaldos transporto infrastruktūros plėtros projektu Lietuvoje. Bendra jo vertė 16,5 mln. litų, iš jų 11,7 mln. litų yra ES struktūrinių fondų parama, likusi dalis - Lietuvos automobilių kelių direkcijos ir Šiaulių miesto savivaldybės.
                                        Įgyvendinus projektą nutiesta 2,361 km naujos gatvės, rekonstruota 1,2 km senų gatvių dangų, naujai įrengta 2,361 km pėsčiųjų ir dviračių takų, įrengti paviršutinių nuotekų tinklai, naujai įrengtos ir rekonstruotos apšvietimo sistemos atramos, šviestuvai, apšvietimo sistemos kabeliai, įrengtos 8 autobusų stovėjimo aikštelės.
                                        2009 m. spalį dirbti pradėjusi AB “Šiaulių plentas” buvo įsipareigojusi darbus užbaigti iki 2011 m. vasaros, bet viskas buvo padaryta gerokai anksčiau.
                                        “Manau, kad tai vienas sklandžiausiai vykusių projektų, kuris palengvins eismo sąlygas mieste”, sakė meras Genadijus Mikšys.
                                        „Šiaulių plento“ bendrovės generalinis direktorius Juozas Aleksa pasidžiaugė, kad darbą užbaigė net pusmečiu anksčiau, todėl miestiečiai per artėjančias didžiąsias metų šventes galės įvertinti aplinkkelio privalumus, laisviau važinėti Tilžės gatve.
                                        Perkirpus kelio atidarymo juostelę miesto bei įmonės vadovai įteikė šešiems vairuotojams, pirmiesiems važiavusiems nauja gatve, atminimo dovanas.
                                        Meras savo padėkomis už profesinį meistriškumą padėkojo UAB “Šiaulių plentas” darbuotojams: statybos vadovui Vaidotui Varnui, , vyr.meistrams Sauliui Lašui ir Vidmanui Liekiui, kelininkams Robertui Tautavičiui ir Antanui Lidžiui, mašinistams Algirdui Buinevičiui, Viktorui Gajauskui, Jonui Zakarauskui.



                                        Jūratė Rauduvienė, atstovė spaudai,
                                        tel. (8 41) 59 62 04, el. p. jurate.rauduviene@siauliai.lt
                                        siauliai.lt

                                        Comment


                                          Siandiena ryte ziuriu viadukas atidarytas....

                                          Comment

                                          Working...
                                          X