Parašė a_p
Rodyti pranešimą
Nors man asmeniškai taip pat kyla abejonių, dėl šio projekto apskritai, bet faktas yra tai, kad šiuo metu vyksta arši propagandinė kova ir bandoma įtakoti vienokia ar kitokia visuomenės nuomonė. Sunku ir benuspręst, kuo tikėt, o kuo ne.
.

Taigi puiku bus.
, tad visų mūsų ir mūsų provaikaičių laukia niūri ateitis.O šiuo atvėju, labiau tikiu R.Grinevičiūte (nors jos ankstesnių laikų kalbos man visiškai nepriimtinos).Nes G.Kirkilas yra saistomas ''Dujotekanos'' (reiškia ir ''Gazprom'' ir Kremliaus) interesų, dabar dar ''VP Market'' interesų.Neturiu pagrindo juo tikėti, nes jis žada daug, o nedaro nieko.Kažkieno pateiktas Atominės elektrinės statybos įstatymas gali prieštarauti Konstitucijai, niekas to nėra tyręs.Aš manau, kad visų pirma, būtina tiesti elektros jungtis į Švediją ir iš ten pirkti pigią elektrą.Tuo pačiu išvengsime energetinės priklausomybės nuo Rusijos.Visą tai gali padaryti ir ''Lietuvos energija'' be visokių ''trigalvių slibinų''.Tikiuosi, kad sveikas protas mūsų prezidentui neleis patvirtinti šimtmečio aferos, LEO LT.
.Tad aš padariau apklausą.Tiesa, atsiprašau, kad suklydau ir tapo įmanoma rinktis iš daugiau nei vieno varianto.TO NEDARYKITE.pasirinkti galima tik vienintelį kartą.
Comment