Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Draudimai fotografuoti geležinkelius

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• sauls
    replied
    Parašė Svecias Rodyti pranešimą
    Jūs kalbate kaip darželinukai, ar kaip tik vakar iš mėnulio nukritę Yra tokia šiandienos problema kaip terorizmas ir nereikia todėl stebėtis, kad prekybos centruose, stotyse, oro uostose draudžia fotografuoti ar filmuoti.
    Jo, ir ypac pavojingos vietos yra statomi objektai, nes ten daug uzsienieciu statybininku, tai jei ka sugalvos Vilniuje sprogdinti tai greiciausiai statybas

Beje, uzsienyje, kur terorizmo gresme zymiai realesne gali fotografuoti viska ka tik nori. Netgi Kinijoj niekas nieko nepasake kai gelezinkelio stoty ar is televizijos boksto fotografavau. Cia manau senas komunistu raugas ir visokiu paslemeku dirbanciu apsauginiais valdzios rodymas pasireiskia.

Komentuoti:

• Aš
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Nerimtas argumentas.
    Tikri teroristai, su rimtais ketinimais tikrai ras būdų kaip tai padaryti, su šiuolaikinėmis priemonėmis tai nekelia jokių priblemų.
    O be to Lietuva nėra padidintos rizikos zona.
    Neabejoju, kad tokie objektai, kaip „Panorama“, nėra ir nebus teroristų taikiniu, tai nėra infrastruktūros objektas.

Tačiau, kas dar svarbiau, tai tebuvo jo humoro jausmas
    Paskutinis taisė ; 2007.07.25, 12:01.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė Svecias Rodyti pranešimą
    Jūs kalbate kaip darželinukai, ar kaip tik vakar iš mėnulio nukritę Yra tokia šiandienos problema kaip terorizmas ir nereikia todėl stebėtis, kad prekybos centruose, stotyse, oro uostose draudžia fotografuoti ar filmuoti.
    Nerimtas argumentas.
    Tikri teroristai, su rimtais ketinimais tikrai ras būdų kaip tai padaryti, su šiuolaikinėmis priemonėmis tai nekelia jokių priblemų.
    O be to Lietuva nėra padidintos rizikos zona.

Komentuoti:

• Svecias
    replied
    Parašė Rodyti pranešimą
    Man tai niekaip nesuprantama iš kur Lietuvoj (turbūt ne vien pas mus) toks nusistatymas dėl to fotografavimo.

Komentuoti:

• c2h5oh
    replied
    Parašė Rodyti pranešimą
    Man tai niekaip nesuprantama iš kur Lietuvoj (turbūt ne vien pas mus) toks nusistatymas dėl to fotografavimo.
    Sovietiniais laikais "Glavlitas" griežtai cenzūruodavo, kad nebūtų publikuojami bėgių vaizdai. Nu o "priešo šnipas" tai pirmiausia ir buvo įsivaizduojamas kaip žmogus, fotografuojantis infrastruktūros objetus (pvz, tiltą, stotį, gamyklą).

Tai reiškia, kad senieji "kadrai" tebedirba iki šiol.

Komentuoti:

• Aš
    replied
    Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
    Kadangi apsauginiai stotyje kažkodėl neleidžia fotografuoti, tai tenka tą daryt iš traukinio tarpdurio.
    Man tai niekaip nesuprantama iš kur Lietuvoj (turbūt ne vien pas mus) toks nusistatymas dėl to fotografavimo. Mantas (atrodo) fotografavo prekybos centrą „Panorama“, ten buvo tas pats. Ir bent jau priežastis būtų svari, o dabar jos kaip ir nežinau.

Beje, kadras vykęs. Modernumo ir klasikos kontrastas

Komentuoti:

• Nikas
    pradėjo temą Draudimai fotografuoti geležinkelius

Draudimai fotografuoti geležinkelius

Informacija mėgstantiems fotografuoti ką papuola!!!
    Lietuvoje geležinkeliai yra strateginis objektas. Fotografuoti, filmuoti ar kitaip rinkti informaciją yra draudžiama.

Taip sako senukai, kurie dirba geležinkeliuos daug metų.
Working...
X