perspektyvoj, elektros stulpus filmuok
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)
Collapse
X
-
Čia man?Parašė rakolioux Rodyti pranešimąperspektyvoj, elektros stulpus filmuokTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė rakolioux Rodyti pranešimąperspektyvoj, elektros stulpus filmuokNesupratau prie ko čia ELEKTROS STULPAI ?Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąČia man?
Comment
-
Truputį gal ne į temą, bet įdomu pasidarė, ką reiškia ties 1:49min. tavo klipe, kai traukinio palydovai taip supranti, laiko iškišę pro duris ar langą rankas?Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąTEP70BS, TEP70, TEP60 ir M62K
Youtube video
Comment
-
Tokia keleivinio traukinio išlydėjimo tvarka. Palydovai, stovėdami angainėje (tambūre), laiko susuktą geltoną signalinę vėliavėlę ištiestoje rankoje. Tai signalas traukinio mašinistui, kad „gali pradėt „judinti“ – keleivių po traukinio ratais pas mane nėra, kliūčių, dėl ko negalėtum pradėti važiuoti, nėra taip pat“. Antru atveju jie turi rodyti išvyniotą raudoną signalinę vėliavėlę.Parašė bosco Rodyti pranešimąTruputį gal ne į temą, bet įdomu pasidarė, ką reiškia ties 1:49min. tavo klipe, kai traukinio palydovai taip supranti, laiko iškišę pro duris ar langą rankas?Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Pasivažinėjus traukiniais vakarų Europoje tokie peronai ir vėliavėlės atrodo graudžiai. Aišku reikia džiaugtis, kad bent tai turim...Parašė Combat Rodyti pranešimąTokia keleivinio traukinio išlydėjimo tvarka. Palydovai, stovėdami angainėje (tambūre), laiko susuktą geltoną signalinę vėliavėlę ištiestoje rankoje. Tai signalas traukinio mašinistui, kad „gali pradėt „judinti“ – keleivių po traukinio ratais pas mane nėra, kliūčių, dėl ko negalėtum pradėti važiuoti, nėra taip pat“. Antru atveju jie turi rodyti išvyniotą raudoną signalinę vėliavėlę.
Comment
-
Pas mus su veliavelemis, pas lenkus "pan konduktor" svilpuku svilpia...Parašė LAZAS_ Rodyti pranešimąPasivažinėjus traukiniais vakarų Europoje tokie peronai ir vėliavėlės atrodo graudžiai. Aišku reikia džiaugtis, kad bent tai turim...
Pas visus sava tvarka
Comment
-
Traukinys Nr 79 S.Peterburgas-Kaliningradas važiuoja tik nelyginėmis mėnesio dienomis, t.y. - šiandien (lapkričio 24 d.) nevažiuoja.Parašė AB13 Rodyti pranešimąTruputi apie kitokius filavimus
Siandien paskui traukini S. Peterburgas-Kaliningradas nedideliame aukstyje seke VSAT sraigtasparnis.
VSAT sraigtasparnis šiandein sekė traukinį Nr 147 Maskva-Kaliningradas (iš Vilniaus išv. 10:30h.). Aš jį mačiau Kaune. Tunelį praskridęs sraigtasparnis jau virš Kauno stoties traukinio kažkiek palaukė
Comment
-
Negi dabar jie kiekvieną traukinį lydės sraigtasparniu? Kiek tai kainuoja ir ar apsimoka? O gal turi kažkokios informacijos...Parašė Vitas Rodyti pranešimąTraukinys Nr 79 S.Peterburgas-Kaliningradas važiuoja tik nelyginėmis mėnesio dienomis, t.y. - šiandien (lapkričio 24 d.) nevažiuoja.
VSAT sraigtasparnis šiandein sekė traukinį Nr 147 Maskva-Kaliningradas (iš Vilniaus išv. 10:30h.). Aš jį mačiau Kaune. Tunelį praskridęs sraigtasparnis jau virš Kauno stoties traukinio kažkiek palaukė
Comment
-
Žinai, reiktų paskaičiuoti, per kiek laiko atsipirktų kameros kas 50m vietoj sraigtasparnio skrydžių vos ne kas dieną. Berods sraigtasparnio skrydžio valanda - apie 4000Lt.Parašė Carnifex Rodyti pranešimąKitos priemonės nepasiteisino, o leisti iš paskos sraigtasparnį tikrai žymiai pigiau nei nukabinėti visą trasą nuo Kybartų iki Kenos vaizdo kameromis kas 50 metrų ir prisodinti žmonių, kurie į jų vaizdą vėpsotų.
Comment
-
O gal pigiau būtų prikabinti po spec vagoną su kameromis ir pasieniečiais prie kiekvieno traukinio.Parašė Zorro Rodyti pranešimąO kiek tokių traukinių.
Iš Kaliningrado;
tik vienas kasdien,
vienas - nelyginėmis dienomis,
du - lyginėmis dienomis,
ir dar vienas - vasarinis, kas ketvirtą dieną.
Comment
-
Va čia visai nebloga ir logiška mintisParašė artexs Rodyti pranešimąO gal pigiau būtų prikabinti po spec vagoną su kameromis ir pasieniečiais prie kiekvieno traukinio.
Comment
-
Pataisau. Ir man rodos jau buvo šioje temoje.Parašė bosco Rodyti pranešimą
Nežinau kur rašyt, tai parašiau čia
Gražiai susuktas filmukas apie traukinukus 
Autorius Martin K.
Comment
Comment