Automatinės kelio blokuotės įvedimo darbai, antrųjų kelių dar netiesia.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)
Collapse
X
-
gal siek tiek ne i tema, bet specialiai uzsiregistravau kad to paklausti
)
daznai ziuredamas tokius video matau, kad masinistas ijungia garso signala vaziuodamas pro "operatoriu".
ar tai gaunasi atsitiktinai, ar cia del saugumo, ar kazkoks "pasisveikinimas", ar pats "operatorius" pasisveikina?
Comment
-
Dar priklauso kaip nusiteikęs mašinistas.Parašė nesekasi Rodyti pranešimągal siek tiek ne i tema, bet specialiai uzsiregistravau kad to paklausti
)
daznai ziuredamas tokius video matau, kad masinistas ijungia garso signala vaziuodamas pro "operatoriu".
ar tai gaunasi atsitiktinai, ar cia del saugumo, ar kazkoks "pasisveikinimas", ar pats "operatorius" pasisveikina?
Kai kurie būna pikti ir nesignalina.
Comment
-
Turistinis traukinys atvyksta i Ryga. Antrame filmuke traukia vagonus i parka.
Video: Mars7777777Paskutinis taisė ivanivanov; 2010.06.12, 12:52.
Comment
-
Ne visuose vagonuose vakuuminiai tualetai.Parašė nesekasi Rodyti pranešimąivanivanov, antras filmuotas traukinys tavo klipuke, kas ten bega is vagono?
Comment
-
Tai yra taip vadinamas budrumo kontrolės tarpusavyje reglamentas, kurio esmė yra „aš tave matau, į aplinką reaguoju, todėl švilpteliu, o tu į tai atsakai susuktos vėliavėlės, stoties budėtojo signalinio ženklo ar šiaip rankos kilstelėjimu, kas reiškia, kad tu mane matai, matai, kad mano valdomas traukinys yra tvarkingas, parodai, kad tavo matymo zonoje kliūčių važiuoti traukiniui nėra“. Jei mašinistas, pravažiuodamas pro stoties budėtoją (GSB ) nešvilpteli, pastarasis privalo tuoj pat susisiekti radijo ryšiu su traukinio mašinistu ir išsiaiškinti, ar viskas tvarkoj ir kodėl pastarasis nepadavė budrumo signalą. Analogiškai gali užklausti ir mašinistas, jei nebuvo kilstlėta vėliavėlė ar GSB signalinis ženklas.Parašė nesekasi Rodyti pranešimągal siek tiek ne i tema, bet specialiai uzsiregistravau kad to paklausti
)
Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
Comment