Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujas 2018-2019 m. keleivinių traukinių tvarkaraštis

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Žiūriu, nėra sustojimo Kirtimuose Jašiūnų kryptimi. Spėju, padaryta sąmoningai, kad narkomanai nevažinėtų ir žmonių negąsdintų

    Comment


      #22
      Ir vis tik, manau, kažką ateity reikia galvoti su Salininkais - milžiniškas rajonas.

      Comment


        #23
        Startuoja naktinis traukinys Kaunas–Vilnius
        „Lietuvos geležinkeliai“ nuo gruodžio 9 d. pristato atnaujintus traukinių tvarkaraščius. Svarbūs pokyčiai laukia ir populiariausio maršruto Vilnius–Kaunas keleivių: keliones pradeda du ekspreso traukinių reisai bei naktinis traukinys Kaunas–Vilnius, skelbia bendrovė pranešime žiniasklaidai.

        „Maršrutas Vilnius–Kaunas atsinaujina iš esmės – sukurta nauja sustojimų sistema, kuri bus pritaikyta visiems vykstantiems į darbą ir grįžtantiems iš jo. Važinėjantiems iš Vilniaus į Kauną ir atgal siūlysime du naujus ekspreso reisus, su kuriais kelionė iš vieno senamiesčio į kitą truks vos valandą, tad tai – ne tik saugesnis, bet ir greitesnis būdas važinėjantiems į darbus kitame mieste. Kita svarbi naujovė – kasdien kursuosiantis naktinis traukinys iš Kauno, kuris bus patogus važiuojantiems į rungtynes ar koncertus Kaune“, – sako L. Baužys.

        Nuo šio sekmadienio, gruodžio 9 d., keliones maršrutu Vilnius–Kaunas–Vilnius pradės du nauji ekspresai, specialiai pritaikyti prie dirbančiųjų poreikių: Vilnius–Kaunas, išvykstantis 6.20 val. ir 17.50 val., bei Kaunas–Vilnius, išvykstantis 6.35 val., 7.35 val. ir 17.28 val. Šie traukiniai stos tik vienoje stotelėje – Kaišiadoryse.

        Naktinis traukinys Kaunas–Vilnius važiuos kasdien, iš Kauno išvyks 22.30 val.

        Comment


          #24
          Parašė marius_ Rodyti pranešimą
          Ir vis tik, manau, kažką ateity reikia galvoti su Salininkais - milžiniškas rajonas.
          Reikia, bet gi paleis traukinį, pamatys, kad mažai kas juo važiuoja ir uždarys... Keleiviai jau prarasti per tuos metus, kai traukinys buvo atšauktas. Visi persėdo į autobusus, o kai kurie ir į mašinas. Seniau keleiviai važiuodavo iki pat Stasylų (Senųjų). Iki Jašiūnų mažai kas važiuodavo, nes stotis yra už miestelio. Betgi Stasylose (Senosiose) visi keliai ir peronai išardyti...

          Comment


            #25
            Parašė statyba Rodyti pranešimą
            galėjo jau ir iki Šeštokų PESĄ paleist jei tiek į Marijampolę pridėjo... stotelės tai sutvarkytos jau keli metai ir stovi laukuose tuščiai
            Sveiki, kas dėl Šeštokų, tai suabejočiau. Š.m. lapkričio 3 d. važiavau maršrutu Vilnius-Kaunas-Šeštokai ir atgal, tai pastebėjau, kad keleiviai ruože Marijampolė - Šeštokai jau yra beveik prarasti. Juk tiek metų čia nebuvo traukinių. Šiaip turiu šiek tiek nuotraukų iš šios kelionės ir manau, kak fotoreportažas bus.

            Comment


              #26
              Parašė Al1 Rodyti pranešimą
              Aha, traukinio, kuris veža "mažai keleivių" norėta atsisakyti. Mažai? Kiek teko matyti rytais, pirmasis traukinys iš Kenos atvykdavo beveik pilnas. Dieniniai ne visada taip užpildyti, jau nekalbant apie visokį oro vežiojimą į oro uostą. Tuo labiau, kad ir į Jašiūnus keleivių jau nebus tiek, kiek buvo iki traukinio atšaukimo prieš kelis metus, nes žmonės automobilizavosi ar persėdo į autobusus.

              Ir dar. LG jau kuris laikas nerodo Baltarusijos geležinkelių traukinių Minskas - Vilnius - Minskas, tik savus. Kodėl? Kas tai per debilizmas? Ar sabotažas? Kodėl BČ šiknos už tai LG nespardo?
              pasirodo dar ir skaiciuot nemoka, V|ilnius-Minskas 15.05-19.00 ,keliones trukme 2 val 55 min.. panasiai ir su marsrutu Kaunas-Balstoge

              Comment


                #27
                Laiko juostos skiriasi.

                Comment


                  #28
                  Labas

                  Ar turite pdf su 2018/2019 tvarkaraštis? Panašus, kaip buvo 2017/2018.

                  Comment


                    #29
                    Tvarkaraščiau jau pasikeitė. Vilniaus - Kauno greitieji 7xx traukiniai (gal ne visi, bet tik dalis jų) nuo gruodžio 17 dienos stoja Vievyje. Iki tol nestojo. Bent jau taip skelbiama Kaune.

                    Comment


                      #30
                      Uzvakar vaziavau - stojo. Kas nustebino - 17:20 reise is Kauno i Vilniu likus 3 valandoms iki reiso buvo likus 1 lausva vieta 1kl.

                      Comment


                        #31
                        Parašė jpou Rodyti pranešimą
                        Uzvakar vaziavau - stojo. Kas nustebino - 17:20 reise is Kauno i Vilniu likus 3 valandoms iki reiso buvo likus 1 lausva vieta 1kl.
                        čia todėl, kad nuimtas buvęs populiarus ekspresas 16:35 ar panašiu laiku. Juo visad važiuodavo labai daug keleivių net ir 1 klase

                        Comment


                          #32
                          Vieviui tiek daug traukiniu tikrai nereikia. Visai salia Automagistrale, todel autobusai tam tarnauja. I Kauna is Vievio visais laikais labai mazai vaziuoja, o rytais iki Kaisiadoriu, ar Pravieniskiu. . Traukiniu skaiciumi tapatina su Kaisiadorimis, nors cia labai skirtinga situacija kur bet kada i visas puses yra keleiviu ir gyventoju.

                          Comment


                            #33
                            traukinių tvarkaraštis, Radviliškis-Šiauliai-Radviliškis nuo 2018 12 09
                            Attached Files

                            Comment

                            Working...
                            X