Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujas 2010/2011 m. keleivinių traukinių eismo tvarkaraštis

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Kazlu Ruda

    nuo naujo grafiko rytini pirmaji traukini is Kybartu i Kauna numatome ankstinti apie 10 min, arba palikti esama isvykima isvykima- 6.47.
    i Sestokus dyzelines pesos nevazines . rytini traukini nr 690 Kazlu Ruda -Kaunas yra galimybe leisti nuo Marijampoles 6:00 , taciau bus tiriama rinka.

    Comment


      traukini Kaunas -Marijampole Nr 685 is Kauno galima tik ankstinti ,nes ir dabar isvykimas is Marijampoles yra per velu(17:40 val) ,kadangi tr 394 viska surenka.

      Comment


        Tomis dienomiks ,kaip vaziavo autobusas lapkricio 19,25 dienomis apksritai keleiviai stengesi nevaziuoti, o pagal duomenis autobusu Kaunas -Mauruciai isv 18:15 vietoj traukinio Nr 697 vaziavo 28 ir 39 keleiviai,. statistiskai traukiniu nr 697 vziuoja 82 keleiviai, ketvirtadieni 97 ,penktadieni 146 .
        Paskutinis taisė Nerijus_kns; 2010.12.06, 22:09.

        Comment


          manoma, kad visi ir isvyko Tr 687 Kaunas -Marijampole 16:54 val

          ryte automotrise is Marijampoles atv 8:59 velavo tik du kartus ,pradedant geguzes 30 diena. didziausias velavimas 9 minutes .
          persedimui i traukini nr 878 Kaunas -Naujoji Vilnia 12 minuciu pakanka ,kadangi bilieta visai keleionei galite isigyti bet kurioje Lietuvos glezinkelio stociu kasoje.
          o siaip sis traukinys labiau pritaikytas nuo traukinio nr 692 Kybartai -Kaunas.is Kybartu ryte visiskai nera galimybes nuvykti i Vilniu .

          Comment


            Talinas Varsuva

            ateityje umatoma leisti traukini aptarnautu ne Lietuvos gelezinkeliai,
            galimybes nesvarstytos.

            Comment


              Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
              ateityje umatoma leisti traukini aptarnautu ne Lietuvos gelezinkeliai,
              galimybes nesvarstytos.
              Tai tuomet kas aptarnautų?
              GoRail (vargu ar turi pakankamai nepasenusių riedmenų) ar PKP?
              Gaila, kad nenumatoma keletas LG vagonų - kainos vidaus susisiekimui bus neįkandamos.

              Comment


                Tallinn-Warszawa

                Parašė Sovijus Rodyti pranešimą
                ...
                Gaila, kad nenumatoma keletas LG vagonų - kainos vidaus susisiekimui bus neįkandamos.
                Ar tikrai nenumatoma ?????????
                Kol kaliningradiniai traukiniai važinėjo per Kauno stotį, ateidavau į juos paspoksoti. Ir kokių tik maršrutų papildomų vagonų nepamatydavau prikabinta. Panašiai yra Ukrainos traukinyje Charkovas-Kaliningradas. Anksčiau Vilniuje prie LV traukinio Ryga-Simferopolis būvavo prikabinamas LG vagonas.
                Prie traukinio Warszawa-Šeštokai prikabinami vagonai Warszawa-Suwalki (o gal atvirkščiai - prie traukinio Warszawa-Suwalki kabinami vagonai Warszawa-Šeštokai?)

                Comment


                  Chebra, gal baikim čia žaisti vaikų darželį..?
                  Žmogus prasitarė apie dalį būsimų pakeitimų, o jūs nelaukę ėmėte žerti dažnai visai neracionalius savo pasiūlymus. Iki naujo tvarkaraščio - dar daugiau kaip pusė metų.
                  Ar bus tas, ar bus anas, trečias, šeštas, penktas, kas, ar tikrai nenumatoma, ar bus, ar nebus. Pažiūrėkit iš šono, atrodo kaip vaikų darželis. Baikim čia daryt kažkokias prielaidas, kodėl taip, o ne anaip, būdavo taip, ar negalima taip.
                  Klauskim, bet neužsiimkim kažkokiais svaičiojimais.
                  Paskutinis taisė 2Pack; 2010.12.07, 10:03.

                  Comment


                    Ką čia iš viso svarstyti? Iš esmės nevyksta nieko.

                    Comment


                      Neįsivaizduoju, kodėl kai kuriems forumiečiams užkliuvo ši tema?
                      2010/2011m. keleivinių traukinių tvarkaraštis jau ne naujas, bet niekas nedraudžia aptarti per vasaros sezoną pastebėtus tvarkaraščio trūkumus ir pasitaikiusių pakeitimų ypatumus. Šaunus dalykas, kad jau sudarinėjamas 2011/2012m. tvarkaraštis. Ir tai natūralu: traukinių tvarkaraštis - ne autobusų, "stygavimo" yra daugiau. Ta proga ir norisi parašyti visus pastebėjimus...
                      Apie būsimą Talino-Šeštokų-Varšuvos traukinį pamastymuose taip pat neįžiūriu nieko smerktino. Gerokai juokingiau atrodo "Rail Baltica" - geležinkelis, kurio tikriausiai nebus (kaip XIX amžiuje neatsirado išsvajoto vandens kelio iš Varšuvos į Ventspilį per Augustavo ir Ventos-Dubysos kanalus). Tai kas šiemet buvo daroma tarp Mockavos ir Šeštokų - dar ne "Rail Baltica" tiesimo pradžia (1435 mm bėgiai ten buvo dar sovietmečiu)...
                      Kas liečia tariamą vaikiškumą, tai jo daugiau įžiūriu kitose temose pernelyg dideliame įsigilinime į riedmenų spalvas, lokomotyvų ir vagonų numerius, o ypač - į pavyde, kai kažkur "per toli" nukeliauja kažkieno įkelta fotonuotrauka (ar tik įtarimas kyla apie tokį "nukeliavimą"). Nemažai teršalų aptikau temoje "Geležinkeliai Lietuvoje", kai kurias tik dėl asmeninės replikos parašytas ir jokios informacijos nesuteikiančias žinutes ten reikėtų trinti kuo greičiau.
                      Taigi, 2010/2011 m. tvarkaraštyje trūkumų yra, ir jų atskleidimus vaikiškumui prilyginti nereikėtų. Pagaliau - patiko kažkieno pasiūlymas, kad nepatinkančią temą arba žinutę galima neskaityti.

                      Comment


                        Parašė ...
                        Nuo 2010m. gegužės 30 d. (kaip kasmet vasaros pradžioje) Lietuvoje keisis keleivinių traukinių tvarkaraštis.
                        Maršrutuose Kaunas-Kazlų Rūda-Kybartai ir Kaunas-Kazlų Rūda-Šeštokai jo projektas yra http://www.kazluruda.lt/?id=10
                        ....
                        Aišku, traukinių tvarkaraštis Lietuvoje keisis ir 2011m. vasaros pradžioje (nors kitose Europos šalyse keičiasi antrą gruodžio sekmadienį - keitėsi 2010.12.12).
                        Į Kazlų Rūdą važiuojančių traukinių tvarkaraščio projekto pateikimas Kazlų Rūdos savivaldybės interneto svetainėje - dalykas sveikintinas. O gal kur nors bus tvarkaraščio Vilnius-Kaunas projektas ?? Gal dabar gūdžiais žiemos vakarais bus laiko pasvarstyti, kad keleiviai būtų patenkinti ir jų vežimas traukiniais igautųsi mažiau nuostolingas?

                        Comment

                        Working...
                        X