Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Butai Noreikiškėse, Stirnų g.

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    šiokia tokia informacija kaimynams iš "Nreikiškių Dvaro" šnekėjau su Paulium tai jis sakė kad skaitliukus mums gali pastatyti tik po naotarinės sutarties būktais įrašys į notarine sutartį įsipareigojima per 5 dienas pastatyti skaitliuką.

    Comment


      Dėmesio!!!

      Visų "Dvaro"(cia tie su parkingu) gyventojų prasom skubiai atsiliepti! Organizuojame mūsų namo susirinkimą. reikia apsitarti del notariniu sutarciu ir elektros skaitliuku. ar visiems tiktų pvz. rytoj arba penktadienį apie 7valandą prie mūsų namo??? Prasau atrasykite į forumą arba paskambinkite 865288593 Audrius

      Comment


        Parašė ausra_p Rodyti pranešimą
        Dėmesio!!!

        Visų "Dvaro"(cia tie su parkingu) gyventojų prasom skubiai atsiliepti! Organizuojame mūsų namo susirinkimą. reikia apsitarti del notariniu sutarciu ir elektros skaitliuku. ar visiems tiktų pvz. rytoj arba penktadienį apie 7valandą prie mūsų namo??? Prasau atrasykite į forumą arba paskambinkite 865288593 Audrius
        Man tiktu laikas tiktai penktadieni vakare, arba bet kuris kitas laikas sestadieni ar sekmadieni.

        Comment


          kam dar nepaskambinau susirinkimas rytoj 7val prie "Dvaro" (20/22). O smuikeli as snekejau su jusu tevais tai jie zadejo dalyvaut tai pranes jums naujienas.

          Comment


            Sveiki visi.

            Buvom siandien mes su kaimyneliais pas Kosta. Tai jis mums pazadejo elektra atvesti iki musu namo (20/22) jau pirmadieni o paskui mes paprasysim to zmogaus kuris stato skaitliukus ir jis mums juos pajungs. dabar man reiktu zinoti kas nori skaitliuku, tada as galeciau juos uzsakyti, bet reikia zinoti tiksliai be jokiu "gal" ir "turbūt". norincius susideti skaitliukus prasau skambinti man 8-652-88593 iki pirmadienio!!! laukiu skambuciu. Audrius

            Comment


              Sveiki. uztilo forumas pas Jus visai.
              Norejau kreiptis i dvaro gyventojus 20/22 kokia situacija su lokiu yra? ka jie vel zada? ar zada uzbaigdinet ar nea? Girdejau jau iskeltas bankrotas jiems.

              Comment


                Laba,

                Ar zinios apie bankrota tikros ar tik gandai? Nes jei tikros, tei net nera klausimo ar uzbaigines ...

                Comment


                  Apygardos teisme jau paduota. SEB pozicija tik neaiski nes butu pardavinejimas nesutabdytas finansavimas sioks toks lyg ir duotas uzbaigimui tik kad jau bankroto byla iskelta

                  Comment


                    Dekojame uz info. O Jus taip pat isigije buta siame name? Ar jau sumokeje visus pinigelius ar dar tik avansa?

                    Comment


                      Sveiki, informacija tikrai idomi, tik jau tiek visokiu gandu sklande ir sklando, kad niekas tikriausiai net neisivaizduoja kokia ir kur yra tikroji teisybe... Jei tai tiesa, ydomu koks scenarijus laukia dvaro gyventoju? Gal bus dar geriau? Jei perima viska Sebas, banko interesas pirmiausiai butu pabaigti ir pasiimti savo pinigus su pelnu koks jis ten bebutu. Ka manote?

                      Comment


                        tai vat siand jau ziurejau teismu sitemoj lokiui iskelta bankroto byla.. dabar tvarkomasi su administratoriais. artimiausiu metu bus paskirtas administratorius. kalbejau ir su pazistama swedbank specialiste SEB gali objekta periimti tik jeigu bankui yra mazi isisklinimai lokio, o jeigu dideli atiduoda administatoriui viska ispardavineti. tai ar perims SEBas nezinia... vat tokios zinios

                        Comment


                          Įdomu, įdomu kas čia bus!!! Šiai dienai bankas dar duoda leidimus "Lokiui" butus pardavineti...

                          Comment


                            Manau, kad kol kas tikrai nepanikuojam, teko pabendrauti siandien su Nt ir investiciju valdymo vyrais, tai apie jokius bankrotus net kalbos nera (anot ju), sandoriai vykdomi, derybos su banku vyksta ir zadejo kad ant dienu turi viskas buti aisku del tolesniu darbu. Tipo viskas baigia issispresti teigiama linkme. Kas cia zino kiek kas kam bankroto bylu kele ir kelia ir dar kels, taigi kol oficialiai nieko nezinom, nera ko ir stresuoti. Bent as taip galvoju.

                            Comment


                              bankas duoda leidimus todel kad iesko durneliu ir galvoja kad dar pora butu iskist jiems gi pinigu reikia irgi.. O tie NT "vyrai" tai jau kiek visko prisake kad jau visi pazadu prisigirdeje.. O kas kele ar nekele tai nezn tik dabar jau teisme paduota kreditoriu. O jus patys paklauskit SEBe ar negirdejo apie bankrotga as penktadieni snekejau su mergaite is SEBo kol nesakiau tylejo kai prasitariau sako zinau apie bankrota... o toliau tyli siaip reiketu klausti kas is sebo kreditus gave, gi paskolos sutartys yra tai ir informacija turetu teikti ka nusprende kas bus ir t.t.

                              Comment


                                Kristute, kas tokia busit? Is kokio namo?

                                Comment


                                  as is dvaro 20

                                  Comment


                                    apygardos teismas, seb bankas taip cia kiekvienam ir pasakoja apie bankrotus. Įdomu Įdomu. O man kilo klausimas jei Lokys bankrutuoja tai gal Daliktos statyba nebankrutuoja, tai gal nori savo broką taisyti, na ar negali būti vertinami tie jų nebaikti darbai kaip statybinis brokas? Garantinis tai JŲ.

                                    Comment


                                      nu nekiekvienam ir pasakoja tik radau per ka paklaust. as tik pasidalinau tuo ka suzinojau. o siaip i teisma pasiskambinus ir paklausus kada to ir to byla bus nagrinejama turetu pasakyti.

                                      Comment


                                        taip, byla iskelta. Pasitikrinti galite http://www.kat.lt/ -> Tvarkaraščiai -> paieškos laukuose pasirinkite data iki 2009.04.30, juridinį asmenį LOKYS ir gausite rezultatą...
                                        Attached Files

                                        Comment


                                          Kristute, o Jus jau visus LT sumokeje ar tik avansa? Aisku, jei ne paslaptis... Ir jei tik avansa, tai ka planuojate daryti turedama tiek info?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X