Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Butai Noreikiškėse, Stirnų g.

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Ei o kur vyks tas susirinkimas??? Ar prie namų ar jų ofise??

    Comment


      susirinkimas lygtais vyks prie 12-14 namo 17.00 kaip supratau sekmadieni del viso kvartalo suvartotos energijos virtusios ant sutartis pasirasiusiuju peciu

      Comment


        Čia su ta elektra tegul tvarkosi patys... Turginiai stato todėl taip ir gaunasi...Teletabiai jie kažkokie... Žmones nuomojasi būtus, moka milžiniškas palūkanas, negyvena ten ir turi mokėti už ta elektra... Ligoniai jie... Kelias paprastas, man jau trūko kantrybė... Yra terminai kurie turėjo būti įgivendinti ir keitėsi daug kartu. Suprantu jei statybos būtų velavusios pora mėnesių, bet ne metus... Sako skaitliukus statyt, tai tegul patys ir stato... Pagal tą sutarties punktą mes turėjome per 30 kalendoriniu dienų pasirašyti su VST sutartys, bet kaip jas pasirašinėti jei nėra pastotės???... Manau reikia juos duoti i teismą ir viskas, nuo to tikrai nebus blogiau...

        Comment


          sveiki

          Manau jei butu leide Daliktai nubaigt si objekta, dabar viskas butu baigta, bet norejo uzsukt 100 proc pelna tai pasiunte dalikta toli uz terminu nesilaikyma... dabar matome to padarinius.

          Is daliktos psl: http://www.dst.lt/


          Apie Mus
          Naujienos:

          2009 01 15 ______ Informuojame kad nuo 2009 02 01 UAB "Daliktos statyba" persikrausto į naujas patalpas, tačiau įmonės buveinės adresas, nei kiti rekvizitai nesikeičia, išlieka tie patys, išskyrus tel/fax. numerį kuris dėl biuro vietos pasikeitimo negali išlikti toks pats. Apie naują fax. numerį jus informuosime atskiru pranešimu internetiniame puslapyje, sekite naujienas.

          2009 02 20 ______ Ryšium su pablogėjusia makro, bei šalies ekonomine situacija ir įtakoja to, jog UAB "Daliktos statyba" stambiausi užsakovai vengia atsiskaityti už jiems suteiktas paslaugas, yra sutrikę UAB Daliktos statyba mokėjimai už jai atliktas paslaugas bei parduotas prekes. Iki šiol buvo bandoma su užsakovais derėtis ir taikių derybų keliu išsireikalauti, kad būtų vykdomi mokėjimai už atliktas paslaugas. Tačiau kadangi UAB Daliktos statyba atstovų prašymai vykdyti įsipareigojimus, bei kiti pasiūlymai kaip išspresti susiklosčiusią siituaciją taikiu keliu, akivaizdžiai ignoruojami, UAB "Daliktos statyba" imsis visų veiksmų, kad būtų apginti įmonės darbuotojų, kreditorių bei akcininkų interesai. Todėl prašome visų įmonių, susijusių su objekto "Noreikiškių dvaras" Kauno raj. Noreikiškių km. Stirnų g. UAB "Daliktos statyba" statomų namų, medžiagų, ar paslaugų tiekimu, už kurias yra neatsiskaityta ir turinčių pasiūlymų, kaip galima išspresti atsiskaitymą, ar norinčių ir turinčių galimybių prisidėti priė skolų iš užsakovų išieškojimo, prašome pasiūlymus siūsti el. paštu info@dst.lt .

          Comment


            Kaip tas jusu Elektros susirinkimas prabego?????

            Comment


              is lokio nieks nepasirode juokdariai. dabar jau lygtais ryt 20h vel susitikimas organizuojamas tarp namo gyventoju manau aktualu ir mum, visiem likusiem situ namu gyventojam, kaip gi bus cia su ta elektra ir kada bus pastote..

              Comment


                Pastotės projektas jau lyg parengtas, bet kol ji bus pastatyta (t.y ateis musų eilė), tai manau dar praeis minimum kokie 4mėnesiai... Taip pat neaišku ar teletabiai įmokės dalį pinigų už jos įrengimą, jei už elektra neturi pinigu susimokėti ir taip žeminasi... Taip pat kas liečia lokio teletabius tai iš jų niekas nieko naujo apart pasakas neišgirsim... Bet tai nereiškia, kad mes negalim jų užknisti savo skabinėjimais...

                Comment


                  Parašė omenas Rodyti pranešimą
                  Pastotės projektas jau lyg parengtas, bet kol ji bus pastatyta (t.y ateis musų eilė), tai manau dar praeis minimum kokie 4mėnesiai... Taip pat neaišku ar teletabiai įmokės dalį pinigų už jos įrengimą, jei už elektra neturi pinigu susimokėti ir taip žeminasi... Taip pat kas liečia lokio teletabius tai iš jų niekas nieko naujo apart pasakas neišgirsim... Bet tai nereiškia, kad mes negalim jų užknisti savo skabinėjimais...

                  na nemanau kad kas yra paruosta su pastote, greiciausiai ji bus rugpjuti kaip toli tai atrodytu bet ir tai jei viskas bus gerai o jei truputi kas tai ji atsides dar 3 men., maziausiai
                  pirmadieni 03.03 20 val prie 12/14 namo visi klausimai del namo( keliu namu) bendrijos kurimo ir toliau atstovavivimo bendrijos jau nebekaimynu del elektros ir kitu klausimu su vst ir kitais tiekejais

                  Comment


                    Kaip manot kokie butu Lokio sansai parduoti dar nors 1 buta jei butu atjungta elektra? O skelbimais jie uzverte visus portalus....

                    Comment


                      siulai kiekvienam namukui po bendrija?
                      manau turetu but viso kvartaliuko, o ne kai dabar du namai atsiskyre, tipo ne mano darzas - ne mano pupos)
                      gerai, kad neivyko tas susirinkimas su meskiukais, nuo to butu buve dar blogiau, nes kaip speju butu pradeje vieni namai ant kitu varyt ir tiek, o nuo to lokiams ar gaidiziams tik geriau. turime zyst uz visa kvartaliuka, o ne kiekvienas sau.
                      reikia normalios skydynes, tai reikia visiems, o ne man, tau ar kokiam ivanui.
                      o dabar pirmi du namai turi vandeni ir dujas ir jie tuo patenkinti ir visiskai px ant kitu likusiu (gali jiems ir nebut ), ir dar verkia neva kiti namai elektra jiems prisuka ir automata ismusa.
                      ziurekit ka patys sukat.. blemba atejo vienas kaimynas i kazkoki tai buta vandens kibiriuko paprasyt, tai ble vaizdas toks kad vos nemoket reikejo..
                      ka darysi lietuviai taigi esame..)

                      Comment


                        Niekas nesako, kad tik du namai kuria bendrija, tiesiog is kitu namu nebuvo zmoniu, buvo vaikinukas is Dvaro, tai gal jam neidomu buvo, ka as zinau, vidury susitikimo isvaziavo, veliau i susirinkimo gala atvaziavo kazkokia moteris is kazkurio tai kito namo, ji paliko savo kontaktus ir pasieme bendrijos pirmininko kontaktus. Beje buvo pasakyta, kad ji gali pranesti kitiems kaimynams, kad jei nori prisijungti prie bendrijos visada prasom. Turbut lengviausia kaltinti kitus, kai niekas neatvyksta is kitu namu i susirinkima, siandien atvykit bus 20 val susirinkimas, reikes pasirasyti, tad be jusu niekas jusu ir neprijungs. Reiktu, Arturai, asmensikai dalyvaut, o ne kazkokias pretenzijas rasyt, kai jusu susirinkime nebuvo.
                        Beje susirinkime ir buvo kalbeta, kad jei kiti namai prisijungtu i teisma galima parasyti toki ieskini ant Lokio, kad apjungtu ir jusu namu problemas, reikia kad tik tie namai prie bendrijos prisijungtu, bet kazkaip is jusu tik viena moteris atvyko ir tai i susirinkimo pabaiga, tai prasom cia nevaryti be priezasties.

                        Comment


                          na tik nepradekit vieni ant kitu pilstyt sh Teisingai Eglute sako, reikia pirma dalyvaut o paskui pretenzijas reikst, kad pirmuose namuose yra dujos ir vanduo tai buvo ivesta jau senai kai buvo baiginejami namai, o kad kituose nera tai is kur mum zinot. Tie kurie jau gyvena puikiai zino savo ir kaimynu problemas o kuriu nera tai negi mes gaudysim veja laukuose ir aiskinsimes pas ka ko nera ? Prie bendrijos kas nores tas prisijunks, o kas noro nepareiskia tai mes tikrai neieskosim, jei jum nereikia tai mum tuo labiau.

                          Comment


                            musu buvo ir daugiau atvyke, gal nepastebejot. matot kaip yra, kas liecia teismus, tai jau siek tiek pradeda kirstis Jusu namo ir likusiu namu interesai.

                            Comment


                              O kur tie interesai kertasi? As tai cia jokios problemos nematau, mes manau turim bendra priesa, jei taip galima pavadinti Loki ir reikia visiems kazkaip su Lokio savivale ir nesiskaitymu kovoti. O kokie dar interesai kertasi, nesuprantu?

                              Comment


                                sveiki,

                                mes irgi nekalti kad iki dvaro ir situ paskutiniuju namu vargsu vis nedaeina pinigai, nes pirmiausia pas jus pradeda su trinkelem, pas mus ateina ir pinigu nelieka, nei vieni cia kalti nei kiti, tik manau kad reikia laikytis isvien, nes kitaip nieko nepesim, nemanau kad ir jums bus smagu gyventi kai aplinkui vejai svilpauja ir niekas neuzbaigta. o dvaras beje turejo pats pirmas stoveti o paskui visi kiti namai.laukiam du metus jau, manau kad viesiem nervai baigiasi.

                                Comment


                                  vat butent, ner ko vieniem kitus kaltint, kaltas yra tik lokys.

                                  Comment


                                    eglute, mes norim eit gyvent i savo butus greiciau, o ne teismuose murkdytis. jus norit eit i teismus del elektros 600lt pakovot, o mes kovojam del 80 000lt inaso, kurio tikrai nenorim prarast, nes dabar nei buto nei pinigu nematom. matot, jus eisit i teisma ir nieko neprarasit, o mes deja prarastumem kur kas daugiau. nepamirskit, kad kituose namuose zmones dar tik inasus sumokeje.

                                    Comment


                                      Ta pati ir as sakau, tik kad vieniems ne taip ar ne ten daeina.. (lietuviskai cia)
                                      visi turim susitart kaip kas uz ka ir kodel..
                                      nors kiek zinau is sudo lengvai neisplaukiama, o tie trys galiniai namukai giliai giliai jame..

                                      Comment


                                        cia gedimono 0817 pritarimas

                                        Comment


                                          cia jau visi savo didziausia turta senai prarado - sveikata, nervai ir t.t.
                                          o del avanso atgavimo - nenoriu nuliudint, bet labai abejoju ar kas Jums ji atiduos.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X