Na nezinau ar tie klausimai jau bekorektiski.. ka reiskia kris? Ar nominalia ar realia verte? kitaip sakant jei butas kainavo 200 000 pries 3 metus ir siandien kainuoja 210 000 lt ar tai kilimas ar kritimas? Mano galva tai jau kritimas, nes pinigu verte tai nukrito.
Mano nuomone? Keiciu is "nusistoves" i "kils", nes matau kaip beprotiskai kyla zaliavu kainos. Vien apsiltinimo vata per metus pabrango dvigubai, nekalbant apie metala ir medi. Ypac brangs irengimas, manau jau nerealu kalbeti apie 500 lt/kvadratui, realesne kaina butu 1500 lt uz kvadrata. Vien per tai bustai brangs bent po 1000 lt uz kvadrata, net jei dezutes kaina ir nepasikeis.
Mano nuomone? Keiciu is "nusistoves" i "kils", nes matau kaip beprotiskai kyla zaliavu kainos. Vien apsiltinimo vata per metus pabrango dvigubai, nekalbant apie metala ir medi. Ypac brangs irengimas, manau jau nerealu kalbeti apie 500 lt/kvadratui, realesne kaina butu 1500 lt uz kvadrata. Vien per tai bustai brangs bent po 1000 lt uz kvadrata, net jei dezutes kaina ir nepasikeis.
). Svarbu tiketi sviesia ateitimi ir nekilnojamo turto mistinemis galiomis. Kaip svaru irodyma jisai paaiskins jog dirba super svarbioj istaigoj kur jam tenka privilegija is labai arti matyti kaip dirba LT finansu ir NT rinkos. Bukite ramus lietuvos nekilnojamas turtas tik brangs.
. Pliene?
Comment