Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Neaiškumai sutartyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Neaiškumai sutartyje

    Sveiki, ruošiuosi pirkti butą, vystytojas jau atsiuntė pasirašyti preliminarią sutartį, dabar ją nagrinėju ir man užkliuvo vienas punktas:

    1.2.Šalys susitaria, kad Pagrindinėje sutartyje galimas ir leidžiamas iki 3% dydžio nukrypimas nuo Specialiųjų sąlygų 4.1.6 punkte nurodyto Daikto ploto, atitinkamai plotą didinant arba mažinant, ir tai nebus laikoma Sutarties pažeidimu. Jeigu Daikto ploto pokytis yra didesnis ir ploto pokytis buvo sąlygotas ne dėl Pirkėjo pageidautų pakeitimų ar darbų (pvz.: pertvarų nesumontavimo, papildomos pertvaros, kt. sprendinių), Pirkėjas turi teisę nutraukti šią Sutartį Sutarties Bendrųjų sąlygų 5.5 punkte nurodyta tvarka.

    Ar tokio tipo punktas sutartyje yra normali praktika? Mano brokeris man atsakė, kad "punktas dėl nukrypimo normalu, visi didieji vystytojai taip pat šį punktą naudoja."

    Tačiau aš pirkdamas butą ir norėčiau gauti būtent su tiek kv. už kiek kv. aš moku pinigus, nes mano atveju tie 3% gali būti apie 2kv, kas yra apie 5k Eur.

    #2
    Tingiu ieškoti, bet mano sutartyj panašiai irgi buvo. O tai kaina nebus perskaičiuojama galutinė?

    Comment


      #3
      Taip, tokia norma yra normali praktika. Statybos - ne juvelyrika, galimos paklaidos ir joks statytojas tau negarantuos šimtaprocentinio tikslumo statant.

      Tiesa tie 3 procentai gali būti ir tavo naudon.

      Comment


        #4
        Na tai išsimatuokite kvadratūrą, ir jei per maža - derėkitės dėl kainos arba nepirkite, jei yra geresnių variantų. Jei geresnių variantų nėra - tai koks skirtumas - perki patinkantį NT už tam tikrą kainą. Ar jis 3% didesnis ar mažesnis - ką tai keičia?
        -

        Comment

        Working...
        X