Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kam tai daroma ir kas čia daroma (statybų nuotrauka)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Kam tai daroma ir kas čia daroma (statybų nuotrauka)

    Sveiki, kas susipažinęs su statybomis, ar galėtų nurodyti kas tie tamsesni (pažymėjau) ruožai aplink langų ir balkonų duris? Kas čia per darbas ir kam jis reikalingas. Objektas - mūras apšiltintas EPS su tinkuojamu fasadu

    #2
    Aptinkuoti angokraščiai, sudėti tinkliukai, kampai

    Comment


      #3
      Logiška. Taip suprantu tai tėra konstrukcinis standartas fasado šilumos izoliacijos plokščių sujungimo vietoms apdoroti, nesusijęs su kažkokia papildoma priešgaisrine fasado šilumos izoliacijos sluoksnio apsauga aplink angokraščius?

      Comment


        #4
        Tai kad sutvirtinami ne tik angokraščiai, bet ir praktiškai visi kampai.

        Comment


          #5
          Klausimas kilo nes buvo įdomu ar angokraščiai atskirai šiltinami mineraline vata, kaip dėl papildomo gaisrinio saugumo tai rekomenduoja vienos iš Baltijos šalyse dažnai naudojamos sertifikuotos tinkuojamo fasado su EPS sistemos montavimo instrukcija. Deja, kas rekomenduojama, tas neprivaloma. Mūsų statytojai nesivargina. Tos pačios sistemos instrukcijoje skirtoje Latvijos rinkai angokraščių šlitinimas MW jau aprašytas nenaudojant žodžio "rekomenduojama".

          Comment


            #6
            https://www.15min.lt/m/id/verslas/kv...-973-1089334#_

            Comment


              #7
              Man panašiasu ne į Disney pilis, o veikiau atkartojama Goreme nacionalinio parko dariniai - uolos smailomis viršūnėmis, kuriose išskaptuotos gyvenamos patalpos.

              Comment

              Working...
              X