girdejau utenoje stato kasio arena...gal yra foto kokiu?...

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Projektai Utenoje

Collapse

X
- 

Atsiversk praeitą puslapį.Parašė LeBronius23 Rodyti pranešimągirdejau utenoje stato kasio arena...gal yra foto kokiu?...Mano galerija Flickr'yje
Comment
 - 

Labas ir sveika atvykusiParašė iLve Rodyti pranešimąsveiki
 ko cia tokie visi apmire 
 ? a ? 
 argi jau nieko doro Utenoj nebevyxta ? beje rytoj 5tadieni  2007 gruodzio 8 diena Eglutes iziebimas tikiuosi kas pafotkins kaip atrodo papuosta Utena 
 O pačiai pafotkint neišeina? 
Beje, dėl "x" ir "5dienių", būtų naudinga paskaityt taisykles

Mano galerija Flickr'yje
Comment
 - 

Parašė iLve Rodyti pranešimąsveiki
 ko cia tokie visi apmire 
 ? a ? 
 argi jau nieko doro Utenoj nebevyxta ? beje rytoj 5tadieni  2007 gruodzio 8 diena Eglutes iziebimas tikiuosi kas pafotkins kaip atrodo papuosta Utena 

Taip atrodė gruodžio 7 d.
Comment
 - 

Na dekui uz foto! Matau arenos statybose jau prasidejo antzemine dalis, kiek matos jau kolonu keletas stovi. Taigi nereiktu kalbeti kad arenos per 10 metu nepastatis. Visdelto betonavimas ziema, tai nera surenkamos konstrukcijos. Manyciau turetu suspeti iki gruozio pastatyti ta arena, jei nebus kokiu pasaliniu trukdziu.
Comment
 - 

NIC - namo inžinerijos ir interjero centras Vilniaus plento ir Molėtų gatvės kampe. Centro statybos pabaiga 2008 metų ruduo. Plačiau apie tai http://www.nicentras.lt/nicentras/Content/View/32/Utena.Parašė Andriux46 Rodyti pranešimąLabai ačiū s@V@s!!!

O ką reiškia tas NIC paskutinėje nuotraukoje?
Aš manau Penktadienį padarysiu jau įsibėgejusios Norfa (Gandai, vis dar) statybos darbus. Ten kur ankščiau buvo Leader Price (Dar Ikiukas kažkada). Ten prie dauniškio ežero netoli.
Comment
 - 

Man atrodo, kad darbai sporto komplekse vyksta ir sekmadieniais. Šeštadienį kai fotografavau darbininkai vyrino armatūrą kolonoms, nors lauke nemažas šaltukas spaudė. Tikėkimės, kad šiais metais švesime atidarymąParašė Vilmys Rodyti pranešimąNa dekui uz foto! Matau arenos statybose jau prasidejo antzemine dalis, kiek matos jau kolonu keletas stovi. Taigi nereiktu kalbeti kad arenos per 10 metu nepastatis. Visdelto betonavimas ziema, tai nera surenkamos konstrukcijos. Manyciau turetu suspeti iki gruozio pastatyti ta arena, jei nebus kokiu pasaliniu trukdziu.
 .

Comment

Comment