Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Palangoje ir Šventojoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė vytukasb Rodyti pranešimą
    Niekas pas juos nevyksta jau nuo vasaros. Aplinkos ministerija sustabdė statybos leidimą. Manau su finansais irgi turėtų būti ne kas, kai tiek laiko statybos stovi.
    Na bent jau tų pastatų savininko automobilis neareštuotas:

    Valstybinis numeris: BP1
    Markė: MERCEDES BENZ
    Modelis: S500
    Spalva: JUODA
    Pagaminimo arba pirmosios registracijos metai: 2006
    Kategorija, klasė: Keleivinis automobilis (Sedanas)
    Būsena: Registruota
    Apribojimai registravimo operacijoms: NĖRA
    Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

    Comment


      Parašė TH1 Rodyti pranešimą
      Sveiki. Labai norėtusi sužinot apie šį projektą Šventojoje ? Ar vyksta ten darbai ? Ir apskritai kokia pas juos situacija su finansais


      Atvaizdas
      Va ir naujausia info:

      "Elijos" apartamentus Šventojoje gali perimti SEB

      VZ.LT
      2008.12.04 07:50


      Šventojoje netoli jūros dygstantis apartamentų kompleksas "Elija" dar iki Naujųjų metų gali turėti naują šeimininką. Iš bendrovės "Baltijos pirkliai" už skolas projektą gali perimti švedų kapitalo valdomas SEB bankas, rašo "Vilniaus diena".
      Susiję rašiniai vz.ltSkolas iš įmonių bankai gali atsiimti ir butais


      "SEB bankui užsukus paskolų kranelį, projektas pakibo ant plauko: jeigu skolos nebus grąžintos, namai atiteks bankui", - sako Vaidas Šimaitis, "Baltijos pirklių" vadovas.

      Verslininkas rado pirkėją, pasiryžusį pirkti pusę „Elijos“ akcijų, tačiau, anot jo, bankui to nepakako.

      "Radome, kas pirktų 50% akcijų, jau pasirašyta preliminari sutartis su pirkėjais. Gautume pakankamai pinigų projektui užbaigti, o su banku atsiskaitytume pardavę apartamentus, bet niekaip negauname banko sutikimo", - sako p. Šimaitis.

      Už minėta projektą atsakingas SEB banko vadybininkas Rimantas Beniušis teigia, kad parduoti 50% Elijos akcijų nėra didžiausias banko rūpestis.

      "Tas projektas priklauso nuo tolesnio finansavimo. Nėra taip paprasta – atėjai ir pardavei 50%. Klausimas yra pinigai", - sako p. Beniušis.

      Comment


        Parašė vytukasb Rodyti pranešimą
        "Elijos" apartamentus Šventojoje gali perimti SEB
        ... ir juos nugriauti. Kaip ir tuos vaflius išdygusius uostelio pusiasalyje.
        Propoganda ir penas mintims >>>

        Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
        www.ted.com

        Comment


          Parašė tricky_kid Rodyti pranešimą
          ... ir juos nugriauti. Kaip ir tuos vaflius išdygusius uostelio pusiasalyje.
          ten matyt laidos AMB... bus aka Panteonas Lietuvos Gelbėtojui širdis Valdovų rūmuose, o kūnas Šventosios uosto barakuose
          Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

          Comment


            Turtuolis Palangos konservatorius - virš bankroto bedugnės (85)

            Alvydas Ziabkus ("Lietuvos rytas")
            2008-12-07 11:59
            Pagal deklaruotą turtą turtingiausiu Lietuvos politiku paskelbtas palangiškis Vaidas Šimaitis jau netrukus gali likti vargdienis: kone visą jo turtą ketina perimti bankas.



            Turtingiausio Lietuvos politiko V.Šimaičio Šventojoje statomas "Elijos" kompleksas gali išslysti verslininkui iš rankų. E.Kazlaučiūnaitė

            Beveik 212 milijonų litų deklaravusio 36 metų politiko įmonei gresia bankrotas: verslininko projektus kreditavęs SEB bankas toli gražu nėra patenkintas bendradarbiavimu.

            Palangos savivaldybės tarybos nario, Tėvynės sąjungosLietuvos krikščionių demokratų skyriaus pirmininko pavaduotojo verslas rimtai įstrigo.

            SEB bankas nuo spalio delsia leisti verslininko bendrovei „Baltijos pirkliai“ parduoti 50 procentų įmonės akcijų vienai Lietuvos bendrovei.

            „Baltijos pirkliams“ apie 82 milijonų litų kreditą suteikusiam SEB bankui įkeistas visas Šventojoje statomas „Elijos“ poilsio apartamentų ir viešbučių kompleksas ir 13 hektarų žemės sklypas.

            Moka milžiniškas palūkanas

            Jau susitarta, kad Palangos bendrovės akcijų pirkėjas skirs 21 milijoną litų komplekso statyboms užbaigti.

            Bet bankas sustabdė „Elijos“ komplekso butų pardavimą. V.Šimaičiui banko atstovai aiškina, kad dėl įmonės pasiūlymo tebesvarsto SEB banko savininkai.

            Anot verslininko, per du mėnesius nesumokėtos palūkanos bankui padidėjo milijonu litų.

            Statybą įšaldė prokurorai

            Finansiniai sunkumai kompleksą statančiai Palangos įmonei prasidėjo šių metų pradžioje kilus įtarimų, kad šio žemės sklypo detalusis planas parengtas ir statybos leidimas išduotas pažeidžiant įstatymus.

            Klaipėdos apygardos prokuratūra gindama viešąjį interesą kreipėsi į teismą ir pareikalavo panaikinti Palangos tarybos patvirtintą detalųjį planą bei statybos leidimą.

            Viešos pareigūnų kalbos apie galimą komplekso pastatų griovimą išgąsdino būsto pirkėjus, jie nutraukė finansavimą. Išsigandę kilusio skandalo bankai atsisakė išduoti daugiau paskolų.

            Tenkindamas prokurorų prašymą teismas buvo laikinai sustabdęs pačią komplekso statybą, tačiau Vyriausiasis administracinis teismas šią nutartį panaikino.

            Išsirikiuotų kreditorių eilė

            V.Šimaitis mano, kad, įmonei draudžiant pačiai susirasti finansavimo šaltinių, siekiama bendrovės bankroto.

            „Jį bet kada gali paskelbti rangovai, kuriems mes skolingi apie 4 mln. litų. Statybininkams neleidžiama už skolą perimti pastatytų butų“, – sakė V.Šimaitis.

            Jis mano, kad liūdniausio scenarijaus atveju, „Baltijos pirkliams“ paskelbus bankrotą, turtą pradėtų pardavinėti pats bankas, kuris siektų susigrąžinti 82 mln. litų.

            Iš pirmų lūpų

            Nikita Ananjevas,

            SEB banko Specialaus kreditų administravimo departamento vadovas

            „Plačiau šios situacijos negalime komentuoti, nes tai yra konfidencialu.

            Galime paminėti, kad bendrovės „Baltijos pirkliai“ kredito istorija nėra mus tenkinanti: ji jau anksčiau netinkamai vykdė prisiimtus įsipareigojimus bankui.

            Nenorą vykdyti banko reikalavimus matome ir toliau. Mūsų banko verslas yra klientams išduoti paskolas ir jas susigrąžinti, o ne perimti iš nemokaus kliento nekilnojamąjį turtą ir toliau jį vystyti“.

            Comment


              Šventosios vizijose - vandens parkas

              Neseniai įsikūrusi Šventosios turizmo asociacija (ŠTA) užsimojo atgaivinti ir stiprinti Šventosios miestelio, kaip kurorto, įvaizdį Lietuvoje ir užsienyje, skatinti verslumą ir plėtoti turizmą regione.

              Maždaug po penkerių metų Šventojoje turėtų įsikurti nauji poilsio namai, prekybos centrai bei vandens parkas. Taip kurortą įsivaizduoja asociacijos tarybos narys Almas Rupšlaukis.

              "Bendradarbiaudami su kultūros centru, bažnyčia ir visuomeninėmis organizacijomis sieksime atgaivinti kultūros sritis, praturtinsime miestelį renginiais. Atgaivinsime vasaras Šventojoje. Pavyzdžiui, kasmetinę Žvejų šventę papildys Žolinių ir kitos šventės, vyks knygų pristatymai", - ve.lt sakė A. Rupšlaukis.

              Penktadienį ŠTA organizuoja apskrito stalo diskusijų klubą "Šventosios miestelio turizmo plėtra ir perspektyvos" - žadama diskutuoti apie kurorto plėtros perspektyvas, prisiminti sėkmingus užsienio kurortų projektus bei pristatyti vandens parko maketą.

              "Esant sunkiai ekonominei situacijai sunku prognozuoti, kada vandens parku realiai pradės naudotis gyventojai ir miesto svečiai, tačiau jo techninis planas jau yra parengtas", - teigė pašnekovas.

              Renginyje turėtų dalyvauti naujasis susisiekimo ministras Eligijus Masiulis, Lietuvos ekonominės plėtros agentūros Turizmo plėtros departamento direktorius Jonas Ignatonis, Palangos meras Vytautas Stalmokas, Šventosios seniūnas Eugenijus Čilinskas, kiti vietinės valdžios atstovai.

              Asociacija žada plėtoti vieną pagrindinių Šventosios ateities klausimų - pramoginio jūrų uosto, kuris kol kas sunkiai skinasi kelią, projektą. Ši organizacija taip pat planuoja prisidėti ir kuriant bei įgyvendinant miestelio komunikacijos ir įvaizdžio formavimo strategiją.

              ŠTA vienija įmones ir privačius asmenis, dirbančius viešbučių, aptarnavimo, renginių organizavimo, nekilnojamojo turto ir konsultacijų srityse, investuojančius į kurorto plėtrą.

              http://www.ve.lt/?data=2008-12-09&ru...rub=1190113119

              Comment


                Asmeniskai pazistu Vaida Simaiti.
                Netikiu,kad neissikapstys..
                Jis "vikruolis"

                Comment


                  Nors...

                  Comment


                    Maždaug po penkerių metų Šventojoje turėtų įsikurti nauji poilsio namai, prekybos centrai bei vandens parkas. Taip kurortą įsivaizduoja asociacijos tarybos narys Almas Rupšlaukis.

                    Nuostabus kurorto suvokimas.. Rubikoniškės Vilniuje yra puikus kurortas, tskant..
                    Jūsų,
                    Analitikas PlėtRa™

                    Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

                    Comment


                      Parašė iris Rodyti pranešimą
                      Asmeniskai pazistu Vaida Simaiti.
                      Netikiu,kad neissikapstys..
                      Jis "vikruolis"
                      na jo skolos ne tik bankinės... pagyvensim pamatysim.
                      Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

                      Comment


                        ech... Labai gaila, kad bankrutavo. Visiškai. Darbai nebevyksta. O jau buvo nemažai vidaus apdailos padaryta. Pats niekaip iš šios kontoros neatgaunu pinigų
                        .

                        Comment


                          Naujoji Palangos darbo biržos rezidencija tiktų ir ministerijai
                          http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=19743712

                          Comment


                            Rekonstruojama gelbejimo stotis. 2008/12/28-31







                            Comment


                              Parašė TH1 Rodyti pranešimą
                              ech... Labai gaila, kad bankrutavo. Visiškai. Darbai nebevyksta. O jau buvo nemažai vidaus apdailos padaryta. Pats niekaip iš šios kontoros neatgaunu pinigų
                              Jooo..
                              Gaila,kolega,kad taip...

                              Mano vienas pažįstamas iš Šiaulių sako: Lazda turi du galus - vienas platėjantis,kitas siaurėjantis su bumbuliuku ant galo
                              Linkiu atgauti uždirbtus pinigus.

                              Comment


                                Parašė negative Rodyti pranešimą
                                Naujoji Palangos darbo biržos rezidencija tiktų ir ministerijai
                                http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=19743712
                                2009-01-25

                                Comment


                                  Gelbėtojų stotis jau trijų aukštų. 2009-01-25

                                  Comment


                                    Seimui priklausanti poilsiavietė „Viešnagė“ Palangoje bus parduota.
                                    http://www.lrytas.lt/-12331410271231...lsiavietes.htm

                                    http://www.alfa.lt/straipsnis/102568...09-01-28_12-06
                                    Paskutinis taisė negative; 2009.01.28, 14:05.

                                    Comment


                                      Paminklosaugininkai: Palangos savivaldybės planai prieštarauja įstatymams
                                      http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20321100

                                      Comment


                                        Parašė negative Rodyti pranešimą
                                        griaunamas buves baseinas:

                                        Atvaizdas

                                        panašu, kad viskas sustojo. susirinko medinę tvorą, skelbimą ir netgi skulptūrą kuri stovėjo šalia objekto:




                                        beje, minėta skulptūra perkelta į sankryžą prie sustojusios Elijos namų statybos, Šventojoje

                                        Comment


                                          Brac nejau Sventojoje vel viskas uzluzo !!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 meciui nejau ten visos statybos taip ir uzluzo ir vel vaiduokliai beliks

                                          Comment

                                          Working...
                                          X