Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Trakuose

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Projektai Trakuose

    Trakai. Birutės g. 4 namo rekonstrukcija.

    Rekonstruojamas namas bus rąstinis, su didele pastoge. Jame bus trys administracinės patalpos ir trys butai. Namo rekonstrukcija žadama baigti šių metų pabaigoje.
    traku-zeme.lt

    Taip namas atrodė prieš 2 metus.



    Prieš 2 mėnesius prasidėjo griovimo darbai.





    Šios dienos vaizdai.










    #2
    po visu namu eina rūsiai, nemaži...
    ______________
    The Division Bell

    Comment


      #3
      Nu man liezuvis neapsivercia pavadinti sito proceso "rekonstrukcija". Stato nauja pastata, tik kad del vaizdo issaugos dalele autentisko rusio muro. Na bet ko as cia piktinuos... Jei kazkas neprastumtu sios naujos statybos, tai turbut isvis nieko nebutu daroma...

      Comment


        #4
        Deja, pagal Statybos įstatymą tai yra rekonstrukcija.
        N N N

        Comment


          #5
          Trakai. Birutės g. 4 namo rekonstrukcija.
          Čia prieš trys mėnesius - http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=439





          Comment


            #6
            Lentvaris.
            Bažnyčios gatvę papuoš naujas žalias rūbas
            2012-09-12

            Vykdant investicinį projektą „Lentvario miesto pietinės dalies (Bažnyčios, Lauko ir Geležinkelio) gatvių rekonstravimas“ , gyventojams kyla nors ir laikinų, bet neišvengiamų nepatogumų. Kaip jau esame anksčiau pranešę, pagal projektą šiose gatvėse yra numatyta naujai pakloti lietaus nuotekų tinklus, UAB „Prienų energija“ rekonstruos savo šilumines trasas. AB „Lesto“ vykdydama Lentvario miesto elektros tinklų rekonstravimą, savo ruožtu minėtose gatvėse rekonstruos elektros tinklus – esami, estetinį vaizdą darkantys elektros energijos tiekimo gelžbetoniniai stulpai bus išmontuoti ir elektros kabeliai bus nutiesti žemėje.

            Atliekant šiuos darbus Bažnyčios, Lauko ir Geležinkelio gatvėse numatyta nugenėti, o kai kur ir nukirsti esančius medžius, o jų vietoje pasodinti jaunus medžius, kurie gražiai derės prie naujai rekonstruotos gatvės.

            Norime informuoti, kad medžiai nekertami chaotiškai,o gavus reikiamus leidimus, be to, yra numatyta nemažai lėšų jiems atsodinti. Leidimai medžių genėjimui, kirtimui bei atsodinimui buvo suderinti su Lentvario miesto seniūnija – seniūnu Vytu Rukšėnu, Trakų rajono savivaldybės Architektūros skyriaus vyr. specialistu ekologu Jonu Kriaučiūnu bei Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento Trakų rajono agentūros vedėju Zigmu Butvilu.

            Įgyvendinant projektą, Bažnyčios gatvėje yra šalinami seni, ligoti arba statybos darbus atlikti trukdantys medžiai. Šioje gatvėje numatyti iškirsti 35 medžiai, o jų vietoje bus atsodinti 54 jauni medeliai (švediniai šermukšniai), kurių bendra vertė 19 602 litų. Taip pat šioje gatvėje bus pasodinti jauni ožekšnio, Tunbergo raugerškio, japoninės lanksvos krūmai.

            Iš viso Bažnyčios gatvės želdiniams atsodinti, atjauninti esamus medžius yra numatyta apie 140 tūkstančių litų. Šios gatvės pesčiųjų zona taip pat bus papildyta naujais suolais, gėlinėmis, dviračių stovais bei šiukšlių dėžėmis. Naujai pasodinti medžiai bus apsaugoti medžių kamienų ir šaknų apsaugomis.

            Darbus Bažnyčios gatvėje planuojama baigti iki 2013 m. lapkričio.

            Trakų rajono savivaldybės Statybos ir ūkio plėtros skyrius
            http://www.trakai.lt/index.php?3612555634

            Comment


              #7
              Trakai. Birutės g. 4 namo rekonstrukcija.





              Comment


                #8
                Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                Trakai. Birutės g. 4 namo rekonstrukcija.

                Atvaizdas


                Atvaizdas


                Atvaizdas
                Gerai kad atkuriama tradicinė medinė Trakų architektūra, sovietmečiu sunaikintas ištisas medinis miesto paveldas, liko Karaimų gatvė ir keletas medinių namų kitose gatvėse. Kai buvau Trakuose labai nepatiko tipiniai daugiabučiai namai ir administraciniai pastatai pastatyti senųjų medinių vietoje.

                Comment


                  #9
                  Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                  Trakai. Birutės g. 4 namo rekonstrukcija.

                  Atvaizdas


                  Atvaizdas


                  Atvaizdas
                  Tikrai maloniai nustebino, kad atstatinėjamas natūralaus medžio konstruktyvas, o ne kokia gipskartoninė dėžutė.

                  Comment


                    #10
                    Trakų turguje pradėti renovacijos darbai
                    Kioskai kol kas sustatyti aplink autobusų stotį.









                    Comment


                      #11
                      Trakai. Turgavietės statyba.
                      Autobusų ir automobilių stovėjimo aikštelės įrengimas.







                      Comment


                        #12
                        Trakai. Turgavietės statyba.
                        Autobusų ir automobilių stovėjimo aikštelės įrengimas.
                        Užvakar.













                        Comment


                          #13
                          Projektai Trakuose

                          Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė socialiniame tinklalapyje pasidalino planuojamu Trakų autobusų stoties rekonstrukcijos projektu:

                          "Vasario 18 d. po savivaldybės tarybos posėdžio bus pristatytas su investuotojais planuojamas Trakų autobusų stoties rekonstrukcijos projektas. Įgyvendinus šį projektą bus pastatyta moderni autobusų stotis, prekybos centras, sukurta 50 naujų darbo vietų, įrengtos papildomos 72 parkavimo vietos, kuriomis galės naudotis ne tik prekybos centro, bet ir miesto svečiai.
                          Šį projektą įgyvendinus kartu su trijų gatvių (Vilniaus, Gedimino ir Aukštadvario) rekonstrukcijos projektu, Trakų "Įvažiavimo vartai" pasikeis neatpažįstamai smile emoticon. Pridedu kelias vizualizacas ir vieną foto iš šiandienos."
                          šaltinis (http://trakietis.lt/naujienos/diena/...-stotis-13667/)


                          Comment


                            #14
                            Projektai Trakuose

                            Projektai Trakuose

                            Comment


                              #15
                              Trakų kultūros rūmų atgaivinimo idėjos: išrinkite geriausią

                              A A 1985 metais statyti Trakų kultūros rūmai bus atnaujinti. Architektūros specialistai jau parengė pasiūlymus, kaip galėtų atrodyti rekonstruotas pastatas. O dabar juos gali įvertinti kiekvienas.




                              Kūrybinėse dirbtuvėse, remdamiesi gyventojų ir įstaigų apklausomis, keturi architektų kolektyvai parengė pastato konversijos vizijas. Du kolektyvai rinkosi saugoti esamą pastatą, tik jį rekonstruojant (M.Šiupšinsko grupė ir Wall), kiti du siūlė griauti ir statyti naujus objektus (Lapė ir MetrO architektūra). Trakų gyventojai gali susipažinti su projektų vizualizacijomis ir aprašymais savivaldybėje, o 15min skaitytojai gali apžiūrėti projektus ir išreikšti savo nuomonę balsuodami. „Kūrybinėse dirbtuvėse dalyvavo 4 architektų studijos. Pirmą kartą pasižiūrėta, kaip būtų galima tą pastatą rekonstruoti. Tai yra pirminė stadija, priešprojektiniai pasiūlymai. Vėliau, atsižvelgę į gyventojų nuomonę, užsakytume tolesnius dokumentus, reikalingus rekonstrukcijai. Svajojame apie atnaujintus Kultūros rūmus, bet dar neaišku, ar rekonstruosime ir kada“, – 15min sakė Trakų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Karolina Narkevič. Trakų kultūros rūmus projektavo architektas Alfredas Paulauskas, o pastatas iškilo 1985 metais.
                              Šiuo metu čia veikia Trakų rajono kultūros rūmai, viešoji biblioteka ir jaunimo organizacijos, tačiau jos skundžiasi, kad pastato būklė bei atmosfera varžo. Trakų rajono gyventojai sako, kad pastatas jau kurį laiką nefunkcionuoja kaip traukos centras. Iš išorės jis atrodo milžiniškas, tačiau kultūrinei bei visuomeninei veiklai pritaikytų erdvių trūksta.

                              Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...mai-973-690575

                              Comment


                                #16
                                MetrO tai visai nieko atrodo, o "Studija lape" tai tiesiog šlykštu - primena labiau Vilniaus Šiaurės miestelio angarus ar kažkokį gėlių turgų, nei kultūros rūmus. Kaip gali būti negėda tokią bjaurastį pateikt.

                                Comment


                                  #17
                                  Ties startu – Trakų trijų gatvių rekonstrukcijos projektas
                                  2016-10-24
                                  Šiandien rajono savivaldybėje buvo pasirašyta Trakų trijų gatvių – Aukštadvario, Gedimino ir Vilniaus – rekonstrukcijos projekto darbų rangos sutartis.

                                  Tad jau netrukus prasidės vienas svarbiausių pastarojo meto rajono investicinių projektų. Jam įgyvendinti yra numatyta apie 3 mln. eurų. Ši suma bus skirta iš Kelių priežiūros ir plėtros programos bei Lietuvos automobilių kelių direkcijos lėšų.

                                  Pagal projektą yra numatyta esamą eismo žiedą prie Trakų autobusų stoties pakeisti vadinamuoju turbo žiedu, bus įrengti du nauji žiedai: Gedimino gatvėje bei ties Aukštadvario-Plomėnų gatvių sankryža. Rekonstruotose gatvėse bus pakeista danga, šaligatviai, nutiesti dviračių takai, įrengta lietaus nuotekų tinklai, apšvietimas. Įgyvendinus šį projektą, pagerės eismo sąlygos, jos taps saugesnės, patogesnės, pagerės kelių infrastruktūra bei gyvenamosios aplinkos kokybė.

                                  Pagal projektą šiuos darbus atlikti numatyta per dvejus metus.

                                  Comment


                                    #18
                                    Rekonstruojama Vilniaus gatvė.







                                    Comment


                                      #19
                                      Trakų trijų gatvių rekonstrukcija

                                      Aukštadvario g.





                                      Gedimino g.





                                      Vilniaus g.











                                      Comment


                                        #20
                                        Trakai atsinaujina: daugiau nei už 3 mln. eurų bus rekonstruojami „vartai“ į miestą
                                        Trakų vartais vadinama, nors ir prastos būklės autobusų stotis skaičiuoja paskutines dienas – miesto valdžia planuoja rekonstruoti ir pastatyti didesnį bei modernesnį pastatą. Teigiama, kad daugiau nei už 3 mln. eurų privatus investuotojas pastatys ir įrengs naują autobusų stotį, parduotuvę, kavinę ir automobilių stovėjimo aikšteles. Už tai jis gaus galimybę išnuomoti prekybines patalpas „Rimi“ parduotuvei.
                                        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                                        Comment

                                        Working...
                                        X