Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Rokiškyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Ledo aikštelė apdengta stogu. N metų buvo tik ledo aikštelė po atviru dangum.

    Comment


      #62
      Ateinančiais metais L. Šepkos parke vietoje senos ir nesaugios aikštelės planuojama įrengti šiuolaikišką riedučių, riedlenčių ir BMX dviračių parką.



      Šaltinis: https://www.grokiskis.lt/aktualijos/...dviraciu-parka

      Comment


        #63
        Rokiškyje AB „Lytagra“ planuoja 5–6 mln. investicijas.

        „Lytagra“ savo filialą Rokiškyje jau turi, jis veikia K. Donelaičio g. 16, tačiau dabar bendrovės planuose – didelis ir modernus prekybos centras. Bendrovė Vilties g. jau yra nusipirkusi sklypą ir paskelbusi prekybos centro projektavimo konkursą. Dabar renkasi projektą, o statybas planuoja pradėti vasarą

        .

        Šaltiniai: https://www.grokiskis.lt/aktualijos/...ekybos-centras, Rokiškio Sirena

        Comment


          #64
          Rokiškio sporto arenos statybos 2023-01-19

          Darbai vyksta sklandžiai:



          Šaltinis: Rokiškio Sirena

          Comment


            #65
            Rokiškyje planuojama naujos gaisrinės statyba

            Naujos gaisrinės statybai Rokiškyje išrinkta vieta ir pateikti projektiniai pasiūlymai. Planuojama, jog gavus savivaldybės pritarimą bei leidimus, statybos galėtų prasidėti 2024 metais.







            Šaltinis: https://www.grokiskis.lt/aktualijos/...Wny5T-g8oJKcvs

            Comment


              #66
              Pokyčiai Rokiškio dvaro sodyboje: pašalinta avarijos grėsmė alaus darykloje, sutvarkyti rūmų fasadai, dvaro virtuvė

              Dar 2019 m. rajono savivaldybės iniciatyva buvo pradėta ieškoti būdų, kaip išgelbėti vieną įdomiausių ir išskirtiniausių Rokiškio pastatų - dvaro sodybos alaus daryklą. Galima pasidžiaugti, jog iki 2023 m. alaus darykloje atlikti šie darbai: pašalinta avarinės būklės stogo danga ir grebėstavimas, autentiški išlikę stogo rėmų elementai pažymėti pagal schemą nenuplaunamais dažais ir susandėliuoti pirmame pastato aukšte, nuardytos stogo laikančios konstrukcijos, pašalintas šiukšlių sluoksnis nuo pirmo aukšto perdangos, pašalinta dalis avaringų perdangos sijų, išramstyta perdanga, prie sienų abiejose pastato pusėse įrengtos atramos, tvirtinant jas per langų ir durų angas, pagamintos ir sumontuotos santvaros, atremiant jas į atramas prie sienų, įrengiant ryšius ir ilginius, nuo įdubusio stogo nuimtos čerpės, įrengta laikina stogo danga, atliktas mišraus mūro fragmentinis restauravimas iki pusės plytos gylio, užsandarinti pastato langai ir durys.

              Belieka viltis, jog buvusios alaus daryklos pastatas bus visiškai sutvarkytas ir pritaikytas visuomenės reikmėms.



              O vasarą ši vietinių vadinama Krošinskių pilaitė dar atrodė taip:


              Neatpažįstamai pasikeitė ir Rokiškio dvaro sodybos virtuvė. Pastatas apdengtas keraminėmis čerpėmis, išmūrytas keraminių plytų kaminas, suremontuotos langų, durų angos, tinkuoti fasadų karnizai, profiliuotos fasado juostos, tinkuoti durų, langų apvadai, lauko akmenų mūro su skaldos užpildu išorės sienos, plytų akmenų mūro vidaus sienos, įrengta alsuojanti atgrinda. Išsaugotas langų, durų angų užpildymo gaminių tipas, gaminiai pakeisti analogiškais, atlikta metalo gaminių tvarkyba (apskrito lango metalinės grotelės), buvusios virenėje (didelė patalpa po kaminu) suremontuotos plytų akmenų mūro sienos.



              Sutvarkyti ir pagrindinio, reprezentacinio dvaro sodybos pastato – rūmų – fasadai. Atlikti tvarkybos darbai: rytų fasado ir pietų, šiaurės fasadų (netvarkytų dalių) tinko remontas, netekčių atstatymas, architektūrinio dekoro elementų, profiliuotų tinko apvadų, traukų, karnizų remontas ir dažymas, rytų fasado ir pietų, šiaurės fasadų (netvarkytų dalių) langų ir durų remontas, vakarų fasado centrinio įėjimo terasos grindų plytelių remontas, rytų fasado III a. terasos grindų plytelių remontas, vakarų fasado centrinio įėjimo ir rytų fasado III a. terasų turėklų akmeninių stulpelių nuvalymas, turėklų dekoratyvinių metalo grotelių dažymo remontas, pirmo aukšto patalpos, esančios po rytų fasado III a. terasa, sienų dažymo remontas, vakarų ir rytų fasadų laiptų akmens pakopų ir atraminių sienučių paviršių valymas nuo apnašų, druskų, siūlių netekčių atstatymas, palangių, sandrikų ir atbrailų keraminės dangos remontas, balkono pietų fasade remontas.




              Šaltinis: https://kpd.lrv.lt/lt/naujienos/poky...e0GSmAV2WoQFxv e5eb4IUOBfayWTtCEB9wxx6U0E

              Comment


                #67
                Rokiškio sporto arenos statybos 2023-03-20




                Šaltinis: Rokiškio Sirena

                Comment


                  #68
                  Rokiškio rajono savivaldybė:
                  Statomo daugiafunkcio centro vaizdas keičiasi greitai. Savivaldybės vadovai džiaugiasi, kad statomo objekto darbai vyksta pagal numatytą darbų grafiką.
                  Netrukus prasidės lauko vandentiekio ir nuotekų tinklų įrengimas ir vidaus darbai, bus klojama stogo danga ir atliekami kiti darbai.

                  Foto:


                  Šaltinis: https://www.facebook.com/rokiskioraj...2DheGTucrCT76
                  Paskutinis taisė Rokiškėnas; 2023.05.18, 19:08.

                  Comment


                    #69
                    Sporto arenai užbaigti trūksta penkių milijonų

                    Nors iš išorės būsimasis arenos vaizdas džiugina, tačiau ar pavyks vietos valdininkams "išsimušti" likusią reikiamą sumą iš Vyriausybės?

                    "Mero pareigas šiuo metu einantis Vytautas Saulis nusivylęs. Jis teigia, kad Vyriausybė įprastai eina lengviausiu keliu – nori finansavimą užkrauti savivaldybei. „Dabar tai derybų objektas, ir svarbu mūsų pastangos. Metų pabaigoje kartais „nukrenta“ laisvų pinigų. Bandysim derėtis. Reikia dirbti. Taip buvo ir dėl baseino. Trūkstama suma „įkrito“ metų pabaigoje. Svajojam, kad ir čia taip atsitiks“.







                    Šaltiniai: https://www.grokiskis.lt/aktualijos/...enkiu-milijonu ; https://infes.lt/projektai/daugiafun...yba-rokiskyje/

                    Comment


                      #70
                      AB "Lytagra" didelio ir modernaus prekybos centro Rokiškyje statybos projektas

                      Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	276
Size:	171,4 kB
ID:	2088809 Click image for larger version

Name:	Capture2.JPG
Views:	275
Size:	171,4 kB
ID:	2088810

                      Šaltinis: https://rokiskis.lt/wp-content/uploa...rokiskes-k.pdf

                      Comment

                      Working...
                      X