nu wa jau neviena siki tvirtinau kad dangoraiziu bumas snipiskese baigese su europos towerio statyba, labai prastos naujienos suds ;/ 
nejaugi vilniuje nebus 50 aukstu pastutu apie kuriuos as tai svajodavau,nes vienintele vieta tokiam bokstui iskilti buvo snipiskes, nes kituose vietose auksciai yra ribojami , kame kampas dabar kodel mano svajones suduzo ? x
x   x
x   x
x   

nejaugi vilniuje nebus 50 aukstu pastutu apie kuriuos as tai svajodavau,nes vienintele vieta tokiam bokstui iskilti buvo snipiskes, nes kituose vietose auksciai yra ribojami , kame kampas dabar kodel mano svajones suduzo ?
 x
x   x
x   x
x   

As tikrai negalvojau, kad  taip graziai atrodis tas modelis. Jonai tu teisus - spalva keicia visiskai visa vaizda. (gerai, kad pasirinko butent sidabro spalva - man ji viena is graziausiu
 As tikrai negalvojau, kad  taip graziai atrodis tas modelis. Jonai tu teisus - spalva keicia visiskai visa vaizda. (gerai, kad pasirinko butent sidabro spalva - man ji viena is graziausiu  )
 )

.
. .
.

. Del apzvalgos aiksteles, tai tikrai geros naujienos, tik is ten turbut neblogo zoom'o reikes kad kazkas geresnio gautusi.
. Del apzvalgos aiksteles, tai tikrai geros naujienos, tik is ten turbut neblogo zoom'o reikes kad kazkas geresnio gautusi.

Comment